Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Sabinel, se mai intampla si e normal. E din cauza ca se descarca brusc o cantitate mare de bila in intestinul copilului.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

babymom, sarumana. mi-ai luat o piatra de pe inima. ma-nclin!

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Sabinel, se mai intampla si e normal. E din cauza ca se descarca brusc o cantitate mare de bila in intestinul copilului.

babymom, sarumana. mi-ai luat o piatra de pe inima. ma-nclin!

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

salutare la ore tarzii din noapte ! noi am fost la Predeal in weekend asa ca am avut zile pline. Si nopti si mai si Adica zilele au fost super ok si noptile dezastru. Nu stiu ce are cand mergem acolo dar parca nu-i prieste deloc. Dar si eu am fost de vina de data asta. Ca nu mi-am dat seama cu patul. I-am luat de data trecuta patul de cand era mic si l-am lasat acolo in ideea in care mai merge un timp. DAAAR patul are 70 cm lungime si copilul meu tot atat (masurat vineri dimineata) Deci saracul era ca intr-o cutie de chibrituri. Nu a putut deloc sa doarma, a stat treaz cu orele noaptea si a si plans. Nu visam decat sa ma intorc acasa

in rest suntem bine, am trecut super ok peste vaccinul de 6 luni. Nici febra nu prea a facut. De azi am inceput si noi diversificarea. I-am dat prima portie de cereale si le-a hapait. I-am facut doar 60 ml ca ma gandeam ca nu mananca. Dar ar fi mancat daca era mai mult. Nici nu stiu daca e ca ii place sau il amuza lingurita. Am incercat sa-i dau pe urma biberon cu lapte si nu l-a vrut neam asa ca tot cu lingurita l-a luat si pe ala.

N-am citit mai deloc din spate, am vazut doar stirea de ultima ora de la Ada Sa va traiasca iepurasul !!!

Sabinel nu prea stiu ce sfat sa-ti dau. Alex a facut mult timp kk verde inchis si nu era nimic de fapt. Amalia ce mananca? San sau praf ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Multumesc Didi.
gaia, felicitari!

noapte buna!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Boo, mananca san exclusiv. m-a frapat diferenta pentru ca niciodata n-a mai facut asa. mai citeam pe undeva ca poate fi si aerul din intestine care cica schimba culoarea. ea e vesela si foarte ok, eu sunt cea afectata de schimbari de genul asta, si ce nu cunosc ma cam sperie.

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

300 ai incercat sa o pui in wrap in costum de cosmonaut?
- wrapul fiind pus peste geaca ta -

Eu il pun in cosmonaut in wrap dar wrapul il pun la mine pe sub geaca si stau cu geaca desfacuta...peste geaca imi era mie prea cald dar eu suport foarte bine frigul...depinde cum e fiecare.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

imi merge wirelessul din 2 in 2 pe ziua de azi...

Babytza am fost azi sa depun actele pt indemnizatie di doamna de acolo mi-a spus ca fata de momentul in care am intrebat eu pe ce luni tb facuta adeverinta de venit (sfarsit ianuarie) a intervenit o modificare: tb adusa adeverinta inclusiv pe luna in care e nascut bebe (adica nov 2007-oct.2008 la mine fata de oct 2007-sept.2008)
Pesonal mi se pare o idiotenie pt ca in luna in care am nascut am stat acasa cu copilul, deci luam indemnizatia de maternitate, nu am "produs" nimic

Partea buna e ca imi accepta o adeverinta pe fax pentru luna octombrie, asa ca nu mai tb sa merg pana la ei.

La fel de placut impresionata am fost de faptul ca mi-a luat 45 de minute sa rezolv aceasta problema(cu oprire la banca pt extras, si cu tot cu drum )

Nerantula e un dulce Gruia

Anamona, Angelynna f. frumoase pozele de la botez

tb sa imi adorm bebelul care astazi a avut program prelungit

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Gaia Felicitari pt primul dintisor - intr-adevar a fost un comunicat de maxima importanta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

Boo, mananca san exclusiv. m-a frapat diferenta pentru ca niciodata n-a mai facut asa. mai citeam pe undeva ca poate fi si aerul din intestine care cica schimba culoarea. ea e vesela si foarte ok, eu sunt cea afectata de schimbari de genul asta, si ce nu cunosc ma cam sperie.

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_

si eu am patit la fel, asta spuneam. ca si Alex tot san exclusiv manca. Si pe el l-a tinut muuult timp (vreo luna asa). Mi-a zis pediatra ca nu conteaza culoarea, cat timp mananca san. Ca e verde din cauza unor enzime / acizi (nu mai stiu ce mi-a zis exact si poate spun o prostie dar asta era ideea) din burta. Si Babymom a zis ca e ok, deci stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

POST DE MAXIMA IMPORTANTA!!!!!!

azi in masina cand i-am dat lui Radu sa pape mi s-a parut ca vad ceva alb pe gingiuta lui. Cum nu eram curata pe maini nu i-am bagat mana in gura, m-am gandit ca poate e o bucatica minuscula de servetel, ca l-am sters la gurita dupa biberon.

Acum ca s-a trezit, SURPRIZA!
Fetelor... e primul dinte!!!!! incisiv stanga jos!
Sunt in culmea fericirii; l-am pipait si e tzepos taios ca un fierastrau mic-mic. Iuhuuu!!!

Dau de

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Felicitari....la mai multi fara dureri...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput