Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 20
anamona spune:
Am o propunere pt voi :)
Ma gandeam ca poate ar fi util sa avem in paralel si un cont comun de email pe Gmail. De ce?
- se poate descarca cu Outlook direct in calculatoarele noastre de catre cine doreste - deci un acces mai direct si rapid la emailuri
- avem asociata aplicatia de albume online Picassa - citisem mai demult aici ca se umpluse contul de pe webshot si au trebuit sterse unele poze
Ce ziceti?
Nerantula spune:
Buna seara! 
Ia uitati un blog foarte interesant ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Am o propunere pt voi :) Ma gandeam ca poate ar fi util sa avem in paralel si un cont comun de email pe Gmail. De ce? - se poate descarca cu Outlook direct in calculatoarele noastre de catre cine doreste - deci un acces mai direct si rapid la emailuri - avem asociata aplicatia de albume online Picassa - citisem mai demult aici ca se umpluse contul de pe webshot si au trebuit sterse unele poze Ce ziceti? |
Eu am cont pe gmail si imi place tare...daca vor si fetele... dar asta inseamna ca o sa ne impartim in si mai multe locuri...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Buna seara! ![]() Ia uitati un blog foarte interesant ... www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 |
... si f.util Nerantula; ma refer la informatiile in legatura cu Ameda, ca cele cu lingurita avion/masinuta/boat sunt mai mult haioase. Multumim!

Anamona, uite pompa de muls de care ziceam eu. Zic ca cea electica ti s-ar potivi de minune. Is the best! Noi avem la spital cea... pt. uz spitalicesc, bine-nteles.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
anamona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
... si f.util Nerantula; ma refer la informatiile in legatura cu Ameda, ca cele cu lingurita avion/masinuta/boat sunt mai mult haioase. Multumim! ![]() Anamona, uite pompa de muls de care ziceam eu. Zic ca cea electica ti s-ar potivi de minune. Is the best! Noi avem la spital cea... pt. uz spitalicesc, bine-nteles. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
exact la asta ma uitam si eu - f misto blogul - multumim de link Nerantula
Zici ca e bunaasta lactaline...ca pret e mai ieftina decat medela dubla 910 RON vs 1400 RON. ma intreb de ce.
LE: le-am scris un email sa intreb de ce pompe mai au si la ce pret - cred ca e suficienta si o pompa simpla
babymom75 spune:
Anamona, mai... nu stiu de ce e mai ieftina ( si inca cu cat! ), da' de buna sigur e buna. Ti-am spus ca eu am avut-o pe cea manuala ( dar am dat-o ) si a fost super, mult mai eficienta decat cea Avent manuala pe care o am acum . Si cea din spital e fff. performanta si fiabila - iti dai seama, daca rezista la atatea "mulgatoare"
! In plus, la noi la spital majoritatea aparaturii de resuscitare si ingrijire din terapie intensiva sunt Ameda si eu am mare incredere in ei ca firma. Cred ca e o alegere buna.
LE: au si pompa simpla; stiu ca m-am intersat eu pe vremea lui Victor, cand inca nu existau la noi in tara.
Mama lui
Victor (12.09.2003)
babytza spune:
Vlad de Codruta
La multe lunite grasunelului 
Cuscra eu sunt nasica la Cristinescu si nora
Va doresc o noapte linistita
Fara febra sau lacrimutze 

Pentru mamicile care se lupta cu D.A la noi , dupa 4 zile de aplicare Nidoflor se vad schimbari in bine. Nu se mai inroseste in zonele acelea si pielea e mai fina la atingere.
anca nu iti face griji, noi am avut dupa vaccinul de la 2 luni o saptamana galmita la piciorus. A trecut de la sine. Desi i-am facut si noi masaj dupa vaccin si am pus toata noaptea comprese reci. Acum la 4 luni nu a mai facut. O sa ii treaca, nu te speria 
Eva tare frumusel mai este Luca 
Clau nu stiu nici eu de la ce ar putea sa fie petele alea...sper sa scapati repede de ele, sau macar sa iti dai seama de la ce sunt 

iriiiiina mai bine luati un taxi mami....e mai safe ![]()
![]()
![]()
Angelyna tare frumoasa e Crina !!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea o viata intreaga
Si ce tort ati avut
Yamiiiii...
Lumi si noi avem balute la greu. Eu am luat de la chic bebe un set de babetele cu 2 fete, una din bumbacel si pe spate un fel de plastic subtirel. Nu trece nimik de ea
sunt f bune si nu au fost nici scumpe rau. set de 5 bucati la 41 ron.
Codruta noi la raceala am luat Panadol, oscillococcinum jumatate pe zi, Stodal si pt mucisori am folosit sterimar.
Stati tare bine la bilant
Pup grasunul 
Ai primit parola ?
Preety ma bucur ca nu a plans micuta la vaccin, sper sa scapati si fara febra
O noapte linistita va doresc
Adauffff , ce a mai plans piticul....imi pare rau pt el 
Felicitari pentru primul dintisor 
Oana va distrati la munte
Data viitoare sa luati puiul cu voi in pat , poate ii place mai mult asa si doarme 
Paula da , asa este ,au schimbat iar...Am fost si eu azi si am depus pentru alocatie, prima de nastere si trusou. asa ca am intrebat si de indemnizatie cum trebuie completat acum. Pe mine una ma avantajeaza chestia asta ca pentru luna in care am nascut am venitul mai mare decat in luna august 2007
Pentru mine e cooooool asa
Miercuri am si eu dosarul gata si depun 
Simona este bine, doar ca nu a avut timp sa mai intre pe forum.
Anamona ma bag la poze ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
Ada, am uitat - mi-a placut demonstratia ta cu wrapul de la CMU! Vreo sugetie-mi dai? Tu cum faci cand ai de mers undeva cu masina si cu copilul? Pui wrapul pe tine de acasa ( ca eu asa fac ) sau ai gasit o solutie mai buna?
Mama lui
Victor (12.09.2003)
babytza spune:
Anamona mamico esti tare frumoasa
Iar Thea a fost superba 
tare eleganta si o mumusica cu cojocelul ala pe ea !!! Sa va traiasca micuta crestina 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui babytza Anamona mamico esti tare frumoasa Iar Thea a fost superba ![]() tare eleganta si o mumusica cu cojocelul ala pe ea !!! Sa va traiasca micuta crestina ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit![]() |
Ai vazut ce alegere buna a facut Dragos! Asta da partida buna!
Mama lui
Victor (12.09.2003)