Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 21
laureta spune:

Ce citesc io pe aci.
Apropo la un moment dat se vorbea de gogosici Fitzosica, unde se gasesc? Mi e pofta de gogosele cu toping de capsuni![]()
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
lacribel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna mai, mai! deci s-a pus lumea pe mancat, pe poftit! am facut si eu ieri checuri, pentru prima data in viata mea!! poze noi cu bebelushul Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Buna, fetelor.
Vad ca v-ati pus toate pe facut dulciuri. Ce sa incep eu cura de slabire cu atatea tentatii

Claudinna, arata senzational checurile tale, nu zici ca e prima data in viata cand le faci.

Ramona, felicitari pt "dresat" tatic
Nu stiu cum as putea sa ma descurc fara pretiosul lui ajutor Dupa ce de vreo saptamana jumate se tot invarte in jurul propriei axe, intinsa pe spate si folosindu-se de picioare (adica o las intr-o pozitie si o gasesc cu picioarele in locul in care o las cu capul), de aseara, Daria s-a pus si pe rostogoliri de pe spate pe burtica. Dupa baie m-am chinuit aproape 10 min sa ii pun pampersul, ca nu se mai oprea din rostogolit. Bineinteles ca o manuta ramanea vesnic prizoniera sub ea, motiv de ceva nervi.
Urmatorul pas pe care il astept cu nerabdare este sa o vad cum isi baga piciorul in gura

Lacrimioara,
de
Sorana Daria- 18.10.2008
andy.p spune:
M-ati innebunit cu fursecurile sigur le fac si eu cat de curand....vad ca v-ati pus pe facut dulciuri
..eu vreau ca sunt la cura de ingrasare![]()
Claudinna 
checurile.Mananca bine RAzvanel..mai putin laptic da vad ca mancarica ii place.![]()
Feli iar facusi o gramada de bunatati.
Joy felicitari ptr dintishor

Clau sper ca a papat pitica
..noi azi mar ras cu cerealae numa nu se mai satura.
Preety au iesit ff apetisante fursecurile
Alina 
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
Lacribel felicitari ptr progrese
Alexia face o chestie super distractiva in ultimul timp...sta sprijinita pe genunchi si se tot balanseaza in fata in spate de parca acum-acum o ia din loc
..pana la urma se taraste inspre spate
ca asa stie cel mai bine.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Banu2268 spune:
multumesc de raspunsuri
pana la urma ce credeti
am sunat pediatrul i-am zis ca-i cam ragusit ca stranuta un pic ca mai tuseste un pic si mi-a zis sa-i dau nurofen ... daca nu se amelioreaza sa ma duc cu el la camera de garda la vreun spital sa-l vada cineva. ceea ce am si facut aseara pe la 12 noaptea....
i-am dat nurofen tot mai plangea si mie mi se parea ca are ceva.... vine sotul se uita la wel imi zice ca nu are nimic. eu nu si nu vai de mine daca n-a luat in greutate e semn rau plus ca eu doar eu il vedeam parca mai slab.....
pana la urma l-am convins si m-a dus. Ajung la spital povestesc eu tot... il dezbraca pe Salih si cand sa-l consulte se apuca Salih de un ras....... in hohote nu asa. ma umfla raspul si pe mine. doctorii se uita ciudat la mine ca am venit la 12 noaptea cu un bebe sanatos la spital.... comedie ce mai / ei pana la urma mi-l consulta si n-are nici rosu in gat n-are febara mi-l asculta la plamani la inima si nimic. nici nu l-au mai cantarit nici nu l-au masurat, si medicul de acolo mi-a spus ca pana la 4 luni trebuie sa-si dubleze greutatea de la nastere si daca stationeaza nu-i nimic si nici infectie urinara n-are si pentru linistea mea daca e sa ma duc luni la 12 sa-i faca o ecografie cardiaca si abdominala.
are 3luni si 3 saptamani soi vad ca isi baga incontinuu mainile in gura ma gandesc la dinti......
e posibil sa inceapa de pe acum>? mama mi-a zis ca la 4-5 luni eu aveam deja ... o fi o legatura?
si "vorbeste" de azi dimineata si are o energie..............
i-am pus o periuta de be in gura de cauciuc si ii place ... ma gandesc la dinti...... voi ce credeti?
sau mananca mananca si peste 5 secunde nu mai mamananca dar isi baga mainile amadoua in gura si "vorbeste" si se intinde incontinuu.
acum nu i-am mai dat LP eu nu m-am mai muls am luat galactogil, nu stiu cat mananca dar am inteles ca daca nu-i satul plange.
nopatea ii dau la 4 5 ore sa manance de fapt asa vrea el.
va multumesc
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
felicic76 spune:
baietii mei s-au bagat la un
, eu mi-am pus "Totul despre sex" (nu am apucat sa-l vad pana acum), mananc fursecuri (merci Lumi) si beau lapte
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
andreutac spune:
Banu, cred ca e posibil sa fie de la dintisori, doar avem exemple chiar aici la bobocei. La spital nu s-au uitat si la gingiute? Pe Eva, cand o vede dr., o controleaza mereu si la gingii, ca deh, dintisorii pot aparea oricand.
A avut si Eva mea niste zile mai proaste fiind maraita tot timpul, balea la greu si rodea orice, insa nu sunt semne de dintisori deocamdata.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
iepurila spune:
deci e clar: eu nu fac fata la cat scrieti voi. de 3 zile tot citesc printre picaturi....mai fetili, mai....
Intai de toate va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns cu dezinfectatul cazii. Am achizitionat si eu suportul acela de plastic. Dar am realizat apoi ca la noi in baie e cam frig si nu as putea sa incalzesc decat facand aburi cu apa calda. deci cred ca mai stau sa se incalzeasca afara...
Lacribel vreau si eu sa iti urez bun venit in gasca.
Luminita si eu am un sac de dormit (gros) in care doarme mandra ca o rama. Apropos de dormit noaptea...atat ce se mai foieste si se deplaseaza pana ajunge cu nasul in plasa si faca scandal...am vreo 3-4 reprize de translatat copilul.
Acu m-ar intereesa un sac mai subtire. Oare nu se poate confectiona dupa tiparul celui pe care il am?
Ziua doarme mai nou in reprize f scurte. Si e mofturoasa si maraita. Si la mancare face mofturi. Si mi-a tras aseara o criza de plans cu tipete care cresteau in intensitate A AA AAA... m-am speriat ingrozitor....pana la urma s-a linistit. Cred ca suntem in plin puseu. N-am crezut ca e atat de nasol
Tot apropos de dormit si a mea se trezeste cateodata intr-un plans de abia pot sa o consolez (se intampla doar ziua). Ideea e ca nu trebuie sa o ridic din patut ci sa incerc sa o linistesc acolo.
CD felicitari pt Mikul crestin. Si sper sa fii mai bine astazi. 
Anca ma bucur ca a inceput Carla sa pape. Un pupic dulce pt puiut. Sa stii ca si eu de cand am trecut la Aptamil are 3-4 scaune pe zi (de la 1 cat avea cu Humana). Am votat puiul frumos si drag
Felicic condoleante 
Intrebare: cat timp e valabil LP de la momentul prepararii?
Pete uscate: si Elena are pe brate, ca niste banuti asa f uscate. O dau de 2 zile (dupa baie) cu LIPIKAR Baume si vad ca s-au mai ameliorat - cu galbenele sau betanthen nu a functionat.
Bebe 2: singurul meu regret ca nu am avut curajul unei nasteri naturale e ca nu pot trece maine la conceperea lu' bebe 2.
Si vorba lui Babymom...varsta.... si cat m-am chinuit sa o am pe Elena.... ma strange in spate. Dar poate nu va mai fi asa de greu. Oricum voi incerca din tot sufletul si daca nu va iesi vom adopta.....desi la cum e legislatia....
scuze pt lungimea mesajului...dar daca va prind din urma asa de rar
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Banu2268 spune:
de data asta nu s-a mai uitat.........
noi ne plimbam cui carutul prin casa acum. mai stau si la 8 si liftul e in reparatie .... "norocoasa" de mine
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepurila Intrebare: cat timp e valabil LP de la momentul prepararii? |
Eu il tin max. 30 min din momentul prepararii, la indicatia medicului pediatru. Initial eu stiam de 1 h.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria