Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 20
felicic76 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui babytza
Aha....m-ai lamurit beton ![]() ![]() ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit![]() |
reao!
asa-i cand bucataresti si forumezi la greu!

Mamica de
VLAD 19.10.2008falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
laureta spune:
Babytza io il pasez dupa ce am verificat daca i place.Daca vad ca in mijloc e cam atzos i scot miezul.Pupam papacila
Felicic condoleante pt bunicutza
Ancule ma bucur ca papa printesa, la si mai mare ( castron cu papica)
Anamona si Ange, felicitari pentru botez
Andy
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
babytza spune:
Wooooow , Joy doi odata ???? Sa traiasca 
Preety multumim de bunataturi 
Felicia ce mai faci tu bun acolo ?
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
felicic76 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui babytza Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit![]() |
supa de gaina cu galuste, ostropel de pui cu piuree, si ptr ca al meu sotz nu mananca carnitza din supa, am scos aripile si am facut o mancare traditionala de la Intorsura Buzaului, taitei de casa cu carne de gaina. Se face la fel ca si pilaful, numai ca in loc de orez, folosesti taitei facut in casa. Este delicioasa

!(apropo, eu am reusit sa-mi gasesc o sursa de procurare a gainilor/puilor de tara, nu vreau sa-i dau pui din comert piticului)
iar la desert, atept sa vina sotzul(s- a terminat uleiul si parca nu m-as risca cu cel de masline in prajituri) fac (ce altceva) decat fursecurile Luminitei (vroia cineva reteta)
Mamica de
VLAD 19.10.2008falcone
D'ale gravideniei
babytza spune:
Felicia mi-ai facut o pofta.....
Auzi , esti cumva buzoianca ???? Ca ai mei de acolo sunt si mama si tata ![]()
Noi am facut ieri fasole verde cu carnita de vita , pulpa de porc si pastrama de porc la cuptor cu mamaligutza
Ma duc sa mananc, mi s-a facut brusc foame ![]()
Joy sa imi opresti si mie vinete, sunt preferatele mele 
Le: Laureta multumesc, asa voi face, intai testez daca ii place. Sar'mana 
Soricelul meu iubit
claudinna spune:
mai, mai! deci s-a pus lumea pe mancat, pe poftit!
am facut si eu ieri checuri, pentru prima data in viata mea!!
Anca, cand citesc posturile tale, il regasesc pe Razvan...adica si el refuza biberonul cu lapte noaptea! asta de vreo 3 nopti. azi-noapte s-a trezit la 2.30 si abia a mancat 60 ml lapte, apoi baga degetul, maraie un pic si adoarme la loc. aseara, abia dupa ce a adormit a reusit sa mannace 150 ml...adica sa-i bag pe gat, oarecum...ca bause decat ceai. cum bagam biberonul cu lapte, cum il scotea cu limba afara si scrashnea. era semiadormit.
azi dimineata a mancat jumatate de banana, de la mine din mana...n-am mai riscat cu lingurita+ ceva dovleac copt, dar nu a fost f incantat de el+50 ml suc portocale.
la 14, i-am facut mamamliguta, piure de legume (azi am avut: cartof, morocv, pastarnac, dovlecel si spanac+ulei) si supica. surprinzator, a mancat aproape tot piureul, vreo 100 ml, 100 ml supa si niste mamaliguta, facuta farame,d ata cu mana.
data viitoare ii fac mamaliga ceva mai moale...azi am facut pt prima data in viata mea, asistata de socru-meu:)
deci pana acum, ma declar multumita pe ziua de azi, ca a papat si el de bunavoie! chiar i-am dat pana nu a mai vrut. la primul refuz m-am oprit.
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
clau_geo spune:
BUna mamici,
aoleoo Felic ce pofta mi-ai facut 
, nici nu stiu cand as avea timp sa gatesc atatea cate ai facut tu, si mai ales acum ca nu am voie din cauza dietei 
ce as mai papa si niste checuri facute de claudinna
, foarte frumoase si cred ca si gustoase
Babytza super haios soricelul in cadita 
noi azi incercam sa papam piure de cartofi si sper sa-i placa ca e un aliment nou si de regula face fite la ce e nou.
Pupici si o zi excelenta tuturor
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)
Asa creste Irina
babytza spune:
Claudina 

arata intr-un mare fel checul tau ....Yamiiiiii 
Soricelul meu iubit
alexa si mami spune:
si de la noi pe ziua de azi.
lau, babymom, alexa multumesc tare mult pt raspunsuri. ea deja a intrerupt alaptatul de o sapt. o sun azi si-ii zic tot ce-am aflat de la voi 
babymom, frumoasa titulatura. acum am vazut:) iar cererea pt thea 
babytza, super tare davidutzu
e mortal cu chiloteii pe el, da' tot vrea sa ne-o arate:))) despre ce leagan vb cu babymom, ca am cam pierdut vreo 2 cap![]()
nikolici, astept cu nerabdare testul
nu te ingrijora. are lumi o vb DD nu da niciodata mai mult decit poti duce.
lau
frumoasele. cit de diferite sunt, dar de frumoase nici nu incape vb.
alexa, era sa ma innec cu ceai uitindu-ma la filmulet:)))
ada
sa treaca problemele. ce-ti e si cu ccc copiii astia!!!
feli, asa se intimpla si la noi cu verii, ne intilnim la nunti, botezuri si inmormintari, fiecare e ocupat cu viata proprie:(
mincaciosul. s-o tineti tot asa!
anca, multa bafta in continuare cu papica!
joy, si voi cu dintosi?! felicitari!
claudina
la checurile tale.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
felicic76 spune:
claudina: antrenament, iubita, sa vezi ce-o sa mai prestezi peste 3-4 luni la checuri ptr razvanel
arata super
clau:
fursecurile au iesit buuuuuune rau

babytza: parintii mamei au venit de la munte la campie. Am pastrat cateva retete pe care le facea bunica (nu si restul gospodinelor de la ses): foi cu lapte, varza cu lapte (laptele este batut, acru, iar foile sunt toate verziturile: salata verde, stevie, loboda verde, marar, patrunjel), taitei, ciorba de loboda acrita cu zeama de prune verzi, ciorba de fasole acrita cu zeama de corcoduse sau prune, mi-ar placea sa mai gust din afumaturile pe care le faceau la afumatoarea din curte sau podul case, plus muraturile pe care le puneau ei: prune verzi la saramura sau toate fructele (gutui, pere, mere)verzi si puse in saramura ptr iarna
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
D'ale gravideniei