Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

am inceput diversificarea: mar blenduit la masa de ora 10, la noi a fost 12, ca bebe a mancat la 9 prima masa. Dr a spus sa incep cu 2 lingurite, eu i-am dat 4 si bebe cauta cu gurita (bibele nu-l vrea deocamdata) Io ce fac acum? Ii mai dau? Ca el mai vrea......

edit: i-am mai dat 2, deci 6 si apoi a mai baut 200 ml de lapte.
Vad ca i-a placut marul, maine ce fac ii dau tot 6 sau cat vrea el?

(Daca ma vede cu lingurita si recipientul, nu vrea bibe, vrea lingurita, asa ca pot sa-l pacalesc, ascund sculele si ii dau bibe completare)

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

SAlutare!
Preety . Trebuie neaparat sa caut in urma reteta...sau poate o mai dati caeva o data, ca m-ati omorat cu fursecurile astea. Vreau si eu!!!!pls
Gaia.nevia am trecut Nenedent pe lista.Multumiri..
Felicic eu i-as da cam 10 lingurite a doua zi. mancaciosul!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari gagici si bebici

Multumim pentru voturi

Anamona si Ange, felicitari pentru botez, sa va traiasca micii crestini

Babytza, e un scump soricelul tau, cu sortul lui de baie cu tot

Noi suntem binisor, in sfarsit a disparut reflexul de impins cu limba si Carla accepta mai usor lingurita. Pana la urma din cele 7 lingurite pe care le-am incercat am ramas la una din silicon de la Primii Pasi, e cea mai buna pentru noi. Ii place si ce ii dau, nu se stramba dar ... evident ca e si un DAR - se plictiseste foarte repede. Maxim 100 g pot sa-i dau si deja se maraie de plictiseala. Oricum, suntem pe drumul cel bun. Si inca ceva, de cand ii dau mai serios mancarica refuza biberonul cu lapte, de fapt il impinge cu limba si nu e chip sa-i dau ceva. Din lac in put . Azi noapte eram gata sa-l trimit pe al meu sa-i cumpere Nan si sa-i dau din nou (am trecut deja pe Aptamil 2 si am fost happy de cum l-a primit la inceput) dar am rezistat ispitei, ma gandeam ca poate refuza laptele nou. Sper sa fie doar o (noua si scurta) etapa. Tranzitul i s-a reglat, poate de la Aptamil sau de la fructe, e ceas, 2-3 ori/zi

Pana acum i-am dat asa: mar, banana, para, cereale din orez, morcov, patrunjel, telina, dovlecel, carne de pui - piept si pulpa (fff. putin) si branza calcica. Oare ce-as putea sa-i mai adaug? Galbenus mi se pare putin prea repede, iaurt - as incerca cu cel simplu, peste alb (cod), brocoli, fasole verde as putea? Voi ce le mai dati picilor?

Banu, Carla n-a mancat niciodata dupa tabelul de pe cutia de Nan, cand era micuta manca mult mai mult decat normal iar acum - cu mult mai putin . Sper sa-si revina micutul Salih.

Felicic, felicitari pentru debutul in diversificare. Tineti-o tot asa

tuturor

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Radu (zis si Oadu) nu s-a mai trezit azi noapte. Deci, ultima masa la 9.30, si urmatoarea la 8.30 azi dimineata.
Chestia e ca nici acum la 12 n-a plans de foame, asa ca nu i-am facut biberonul, il astept pe el sa zica...
Ma rog, astept pana la 2, mai mult nu am eu stare. la 2 il tentez c-o portie.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello

Felicic eu am crescut portia cu cateva lingurite de la o zi la alta...Cam dupa o saptamana am ajuns la o masa inlocuita. Pofta buna Falkocusului Tu cum mai esti cu maseaua ? Esti mai bine ?

Al meu soricel nu mai doreste cu biberonul nici la masa de dimineata....asa ca dupa ce a baut 20ml a scos cu limbuta biberonul si deschidea gurita sa vina lungurita. Am transformat repede lapticul in piure cu cereale si a papat tot.
Mai nou , nu mai asteapta sa ajung cu lingurita la gura, termina ce are in gurita si asteapta cu ea deschisa sa vina urmatoarea
Sunt tare linistita ca papa super bine....si kk la fel de bine..cam de 3 ori pe zi Iar de vreo 2 zile simte nevoia si de apa si bea noaptea cate 100ml

Anca ma bucur ca papa si Carla bine Si David se mai plictiseste de papa uneori cand ajunge la 100g si ca sa il pacalesc il intorc cu fata la Tv ...nu dati cu rosii si apoi mai papa si restul, uneori pana la 200g. Sau o chem pe Valentina sa vorbeasca cu el. E fascinat de ea si ii soarbe cuvintele cu zambetul pe buze. Si evident papa tot atent fiind la ea

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Fetele , am si eu o intrebare. Azi ii dau si pastarnac. E deja la steamer. Dar nu stiu, se paseaza si asta ? Valentinei nu i-am dat si nu stiu daca se pune si asta in piure sau e doar de gust . Help

Babymom daca gaseste soacra leagan iti iau ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Fetele , am si eu o intrebare. Azi ii dau si pastarnac. E deja la steamer. Dar nu stiu, se paseaza si asta ? Valentinei nu i-am dat si nu stiu daca se pune si asta in piure sau e doar de gust . Help

falcone
D'ale gravideniei

sigur se paseaza, il am s eu pe lista, ceva de genul patrunjel sau pastarnac, acum, nush daca le vrea impreuna, poti sa alternezi, sunt asemanatoare (pastrnacul este mai aromat)

multumim

bitza: inseamna ca pot sa cresc cantitatea, acum il urmaresc si la pampers, daca s-a deranjat, il las sa, daca nu, cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Citat:
citat din mesajul lui babytza

falcone
D'ale gravideniei

Aha....m-ai lamurit beton

Mergi la inceput

Mark de Xor , Mihail de dididi , Alex de Boo , Eva de Monica c , Alisa de vdrag , Sorina de Preety , Radu de Ada La multe lunite puisori !!!!

Multumesc Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello!

Vreau si eu furseeeeeecuri

Da' na, ca tot v-o platesc! Am pus vinete la copt si daca ma supar o pun pe Sofia sa-mi faca clatite!

In alta ordine de idei, de astazi suntem . La Sofia in gurita a venit deja primavara, cu 2 ghiocei!

Anca, Felicic, ma bucur tare ca papa bebeii. Noi la capitolul diversificare nu stam grozav pentru ca lingurita doar ne amuza, nici vorba sa mancam cu ea. Iar eu nu am nici un chef sa insist. Sper sa nu ma traga dr. de urechi

Babytza, m-a terminat soricelul tau! E haios tare cum face "plosc-plosc" si cum cauta jucaria la purtator. Nah, ca vreau si eu baieteeeel acum!

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput