Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 22
iepurila spune:
ati mai discutat despre regurgitat.
Elena regurgiteaza de cand o stiu. Are perioade (ca acum) in care o face destul de des si mai mult cantitativ. Si da se intampla si la 2 ore dupa masa (numai ca e cu saliva multa si ceva laptic branzit.
E intradevar Duracel la patrat in combinatie cu tata lu' Boncanila.
De cate ori vorbesc cu pediatra ii raportez acest aspect si imi spune ca atata timp cat ia in greutate sa nu ma ingrijorez
Raport de 4 luni: 7.300 kg, 63 cm - deci aproape ne-am dublat greutatea de la nastere (3.700 kg)
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
preety spune:
Tineti pumnii!!! Maine e rost de vaccin !!!
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Banu2268 spune:
salih a fost de 3200
deja saptamana trecuta la 3 luni jumate avea 6680 deci pana la 4 luni mai avem o spatamana....... sa vdeme nu stiu cum o fi
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
iepurila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andreutac
Eu il tin max. 30 min din momentul prepararii, la indicatia medicului pediatru. Initial eu stiam de 1 h. Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria |
da si eu tot cam asa- max 30 min. Intrebam pt ca va spuneam ca acum e f mofturoasa la mancare. Asa ce mai vorbeste cu biberonul... o mai las sa mai planga, sa mai comenteze.. sau ce mai are ea de facut...incerc sa-i mai dau un pic....
Mai nou regurgiteaza chiar inainte sau in timp ce o ridic la verticala pe umar. E semn de mancat fortat? Sau de prea plin?
ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety Tineti pumnii!!! Maine e rost de vaccin !!! ![]() Mamica fericita de Sorina GabrielaTicker Sorina Gabriela Bazar pentru Mihaita! |
Si la noi, si la noi.... brrr....
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
claudinna spune:
o ora stiu si eu si asha il tin...acum nu prea mai e cazul, ca daca mananca, bine, daca nu...nu va manca peste o ora..cel mult in 15 minute ma dumiresc daca-i mai trebuie sau nu.
si pe cutie tr sa scrie...eu pe cutie am citit
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
preety spune:
Gaia inseamna ca suntem colege de suferinta
.
Tin pumnii si voua sa dea Dzeu sa nu faca alte reactii micutii!!! 

Iepurilla si eu maxim 30 minute, desi incerc sa evit cat pot... si a mea regurgiteaza f des in ultimul timp, la toate mesele la care nu adoarme imediat
ca sa poata sa-i stea mancarea linistita in stomac!!! Tot duracell o s-o numesc
. Si... la fel mi s-a zis si mie, ca atata timp cat ia in greutate si regurgitatul asta nu e insotit si de alte simptome sa nu-mi fac griji
. Da io evident ca-mi fac 
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
claudinna spune:
bafta la vaccin! si pe noi ne asteapta saptamana asta...tr sa sun dr maine, daca nu m-o suna ea inainte!
andy, deja se balanseaza?! o a din loc. cica multi copii, can incep de-a busilea, merg cu spatele:)
Banu, ma bucur ca baiatul e bine!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
iepurila spune:
tin pumnii pt vaccin si pupam sa treaca repede.
Si eu trebuie sa sun maine sa vedem cand vine sa ni-l faca.
Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.