Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Laptele praf il tin 30 min -45 max,mai mult noaptea patesc asa daca il fac prea repede si nu se trezeste atunci raman atat timp cu el..ziua stiu deja ca nu-i mai trebuie cand impinge bibe afara cu limbutza.

Claudinna daaa voi incerca sa o filmez..ca e o smechera cand vede aparatu gata

Tin pumnii pe maine la vaccin

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Aparem si noi la inchidere de capitol..nu prea am timp sa recuperez.

Vroiam sa va zic pentru cele care sunt interesate de scaunul de masa de la Peg Perego- Prima pappa ca e la reducere la Prenatal in Feeria. Este 484 ron. In conditiile in care am vazut ca si pe bimbomarket l-au scumpit si e 125 euro fara transport...poate va intereseaza.

Ma bag la capitol nou.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacribel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Lacribel felicitari ptr progrese

Alexia face o chestie super distractiva in ultimul timp...sta sprijinita pe genunchi si se tot balanseaza in fata in spate de parca acum-acum o ia din loc..pana la urma se taraste inspre spate ca asa stie cel mai bine.

Alexia
Andrei

multumim .
felicitari si Alexiei. important e ca reuseste sa se deplaseze cumva, ce mai conteaza directia sunt foarte inventivi bebeii astia

Lacrimioara, de Sorana Daria- 18.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

andy.p da, nu am ce face. Dar nu acum, ci peste 2 luni, o sa aiba bb 8 luni si jumatate. Nu sunt eu cu inima prea impacata, dar...

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil

LAsa Corrina ca ai baietel mare pe atunci si nu vei lipsi ff mult..cu cine il lasi??

Alexia
Andrei

Cu mama o sa il las andy.p, macar atat, ca in ea pot sa am incredere. dar, la cat de paranoica sunt, sigur o sa o sun de multe ori pe zi.

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil

Mergi la inceput