Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 23
andy.p spune:
Laptele praf il tin 30 min -45 max,mai mult noaptea patesc asa daca il fac prea repede si nu se trezeste atunci raman atat timp cu el..ziua stiu deja ca nu-i mai trebuie cand impinge bibe afara cu limbutza.
Claudinna daaa voi incerca sa o filmez..ca e o smechera cand vede aparatu gata![]()
Tin pumnii pe maine la vaccin ![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
tzitziri spune:
Aparem si noi la inchidere de capitol..nu prea am timp sa recuperez.
Vroiam sa va zic pentru cele care sunt interesate de scaunul de masa de la Peg Perego- Prima pappa ca e la reducere la Prenatal in Feeria. Este 484 ron. In conditiile in care am vazut ca si pe bimbomarket l-au scumpit si e 125 euro fara transport...poate va intereseaza.
Ma bag la capitol nou.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
lacribel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Lacribel felicitari ptr progrese ![]() Alexia face o chestie super distractiva in ultimul timp...sta sprijinita pe genunchi si se tot balanseaza in fata in spate de parca acum-acum o ia din loc ..pana la urma se taraste inspre spate laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
multumim
. felicitari si Alexiei. important e ca reuseste sa se deplaseze cumva, ce mai conteaza directia

Lacrimioara,
de
Sorana Daria- 18.10.2008
Corrina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andy.p
LAsa Corrina ca ai baietel mare pe atunci si nu vei lipsi ff mult..cu cine il lasi?? ![]() laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
Cu mama o sa il las andy.p, macar atat, ca in ea pot sa am incredere. dar, la cat de paranoica sunt, sigur o sa o sun de multe ori pe zi.
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html" target="_blank">Semnati petitia pentru majorare stimulent crestere copil

..pana la urma se taraste inspre spate