*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (23)*
Raspunsuri - Pagina 21
Porumbita spune:
revin si eu pe odisee voastra cu 2 intrebari:
1. ref la respiratia lui bb
are momente cand respira f greu/zgomotos, desi are nasucul curat. adica respira suficient de tare sa il aud prin babyphone.
s-ai confruntat cineva cu chestia asta?
2. va doare operatia de cezariana? ca ieri am zis ca ma urc pe perei de durere (da numai in partea drepta, unde culmea arata cel mai bine si nici nu se simte vreo umflatura sub piele ca in partea stanga); mama zice ca e de la vreme, ca a fost frig afara... mie parca nu imi vine sa cred ca asta e cauza... si alaltaieri m-a durut, dar ieri mai avem un pic si bazaiam de durere.... luni fac 4 saptamani de la operatie...
anca_27 spune:
Porumbita asa respira ei, Sara si acum are momente de hiperventilatie, nu le e reglata respiratia, uneori ai senzatia ca nu respira atat e de usoara, alteori o ia la galop. Stai linistita. 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire 
lauramiron spune:
Dandusa, asa e, mi-e tare mila de mititetii infofoliti si transpirati tot.... boala curata, nu alta! Acum vreo 2 saptamani a fost tare cald vreo 2 zile, incat Rebeca mi-a iesit in curte intr-o bluzita si a jucat fotbal cu tat-su....iar in parc copii cu caciuli si fular
Asa e, este extraordinar la curte!! iar cand vii de la bloc, etajul IV chiar, atunci apreciezi si mai mult, crede-ma
Ne-am mutat doar de anul trecut din vara.
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa Anca, pt cand este mai rece afara,foloseste 'cold cream' de la sanosan,nivea,avene,mustela sau oricare alta firma.acum ca este deja iritata si eu i-as da tot cu galbenele ![]() Laura, Crinuta mea ca si Rebeca ta ![]() meiiii,va invidiez ca aveti casuta voastra cu curte.ce bine o fi... ![]() .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
lauramiron spune:
Hai c-ai fost tare

Doar imaginandu-ma imbracata in pirat si valsand prin fata ei, m-a facut sa-mi iau inima-n dinti si s-o las sa adoarma singura![]()
Ritualul e cam asa: baut lapte din biberon
la desene animate (jos in bucatarie e locul ei), apoi ii spunem cat timp mai are pana mergem la nani (5, 10 minute, dar e musai sa-i spunem
), apoi sus in dormitor, schimbat in pijamale, la baie spalat pe dinti si la funduletz, apoi in dormitor la noi sa asculte 1-2 melodii la Tv si sa danseze, si intr-un final glorios la ea in dormitor cu tati care-i citeste povestea, apoi i-o citeste si ea lui (timp in care pe tati l-am mai prins atipind
), apoi pupat si plecat din camera.....adormit in maxim 10 minute, pe verificate
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
si zi, v-ati luat costum de pirat? poze ceva? ![]() ![]() ![]() ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
lauramiron spune:
Fetele cu copilasi mai mari, e ceva virus pe forum si eu nu stiu???!! Ca si Rebeca mi-a vomitat pe la pranz, iar acuma spre dupa amiaza a facut febra
Banuiesc gatul, dar mai investighez....oofff
_
Poze cu noi
mar_ysa_28 spune:
DD manumanu ce copilasi ai...sa iti traiaca !
Si ce privire are Anastasia...m-a terminat!!!
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii 
manumanu spune:
Eli, Marysa, 
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
anca_27 spune:
Lauramiron, felicitari pt ritual
, deci se poate...
, incerc si eu sa-i fac un ritual acum ca e in camera ei, insa mai e pana ne stabilizam.
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma este iubire 
alra spune:
aleina, nu o sa iti placa ce iti zic: sora mea patea la fel cand sugea (se invinetea la gura) si era din cauza unei gauri neinchise la inima. la noi gaurile la inima sunt genetic din ambele familii (sora lui tati a avut una pana la 10 ani) si ambele fete le-au avut la nastere. nicole inca le mai are, ma rog. si pe mine m-au intrebat dr daca nu se invineteste la efort, nu transpira nu respira greu. nicole ocazional transpira si respira greu cand suge din biberon, la san nu.
manumanu, imi salta inima cand vad poze cu gemeni
dar baietelul pare cu o luna mai mare, e mai maricel bine, nu? nu mi-ai zis cum iti place cadita. si eu am tommytub si sunt mare fan ![]()
lauramiron, uite cum facem noi cu laura (de cand era miica de tot) - baie (zilnic) - o lasam sa se joace in cadita cu spuma si mai nou se spala singura pe corp, apoi la ea in camera bea lapte (din biberon
) timp in care discutam ce a facut in timpul zilei sau mai nou ii citeste taica-su din carte. bea inca lapte din biberon ca suptul la tetina o linisteste si pentru ca altfel l-ar imprastia si eu m-ar enerva ![]()
o lasam tot timpul treaza in camera cand plecam, mai nou lasam usa la camera deschisa cand adoarme sa aiba un fir de lumina. la veioza am renuntat caci era prea puternica si canta (nu e figura de stil, chiar canta
) juma de ora pana sa adoarma.
si ea adoarme repejor.
pe nicole incerc sa o culc dupa baie imediat (ora 8.30) ii dau san si apoi biberon si reusesc in jur de 10 in ultima vreme.
eu la dieta, daaaaa, am mancat cartofi prajiti cu maioneza, daaaa 
otiliaaaa????
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
anca_27 spune:
Chiar, Oti, pe unde umbli? Ce ti-am facut de te-ai suparat? Uite si eu tocmai astept sa scot friptura de la cuptor, cu cartofi
, nu tinem toate dieta, sau cel putin nu tot timpul ![]()
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma este iubire