*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (23)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor, cum stati cu inscrierile la cresa?
Am vorbit azi cu o prietena, are o fetita de un an si-un pic si-a mers sa o inscrie pt la toamna....cica nu mai sunt locuri, ca sunt copii nenascuti deja inscrisi, dar ca totusi o pun pe lista sa vada, poate-poate.
Pe langa ca ma oripileaza ideea de cresa - tot timpul mi-a inspirat ceva negativ - nici sa n-am loc, daca o sa fie cazul? Sper sa gasim o solutie pana atunci, ca bona nu ne permitem . Aici in oras nu merg bonele sub 700-800 ron, de dimineata pana pe la 4, pe la voi?

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Multumim fetelor care ne-au urat sanatate, din fericire, Darius e bine acum, azi chiar a reusit sa manamce multumitor, chiar daca tot pilaf, gratar si paine prajita cu ceai. N-a mai facut kk de ieri dimineata, cred ca golise intestinele de tot, acum sunt in proces de reumplere. Eu stiu cand e sanatos dupa debitul verbal, decibeli si km parcursi prin casa Si azi batu toate recordurile la toate capitolele, sa ma ierte Dumnezeu, dar abia asteptam sa se faca ora de culcare sa se linisteasca si creierasii mei putin.

Anca, vazut poze cu zibelina dulceeeeeeeee, mai, chiar credeam ca o sa-mi dea un pumnisor Si comentariile delicioase! Seamana binisor cu galuscuta mea, cu exceptia parului, care e considerabil mai bogat. O sa pun poze curand de la botez, am promis si nu m-am tinut de cuvant. Galustei i-a cazut aproape tot parul, pe la tample mai are un fel de pufulet. Zilele trecute ma intreba Darius de ce n-o uscam si pe ea cu foenul, m-am uitat la el, crezand ca face misto de mine, da' era serios saracul! I-am explicat ca asa a fost si el, tot cu freza basesciana. A fost tare faza la botez, bietul preot s-a intrebuintat ceva pana sa gasaesca 3 fire sa le taie.

Manumanu, m-au topit pozele cu gemeneii, of, sunt atat de dulci, ca-mi vine sa pup monitorul. Stiu ca ti-e greu uneori, dar ai si satisfactii duble, cresc ei, manca-i-ar mama!

Marysa, vazut poze cu bombonica, dulce ca si mamica! Ei, uite ce versuri fac, am mai spus, talent neapreciat!

Lauramiron, si voi acum?! Of, ce sa mai zic, decat sanatate!

Darius a facut o adevarata pasiune pt piciorusele Ioanei (sau Ruxandrei, inca oscilam), o pupa mereu pe talpite si pe pulpite pe care le numeste "pufoasele mele". Ieri mi-a zis "mami, vino s-o vezi, are caputul mai frumos ca ieri"

Azi am cumparat un bax de pampersi, fara viermisor si elastic, n-am gasit decat turcesti.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

mai fetelor, io caut in disperare pampers fara elastic
pt ca de la kk ala de elastic, nu's cum se face, dar fi-miu e numa bube

io mi-am bagat piciorul in ea de cura
tocmaice am halit cartofi prajiti cu smaantana si paine.. na... ca-s moarta de foame de doo saptamani.

Diamisha, ce scrii tu acolo, e moarte sigura... pt mine... poi, la dracu': nu manac paine, paste , cartofi, dulciuri... amu' sa scot si morcovetele si banana? mamicaaaaa, ttu cu ce ai mai ramas sa mananci?

stiti ceva? sunt frumoasa si asa, mai grasa
maine scot toata tzoalele din dulap s i le dau.. io la 43 de kile nu mai ajung in vecii vecilor, amin!
care vrea haine marimea 34-36?

deci cu putza.. lamuritus...
fac si io ce pot, si om vedea mai departe.

sa nu uit!!!! din ikea m-am intors vaca. n-am gasit ni'ka;da's fericita. am vazut oameeeeeeni. muuuuulti. m-am salbaticit rau de tot in casa

anca_27 pe aici bonele incep de la 1000 ron; cresa iese din schema, mama nu vrea la capitala, soacra no WAy.. asa ca am rezolvat-o si pe asta; sta mami cu puii pana se fac mari, pe sistemul tati munceste, mami cheltuieste

laura, dandusa, alexandru sta toata ziua in k$#@^ ru gol; il imbrac doar cu forta. de sosete nu a auzit, le arunca dupa usa; om vedea ce soi este si cristian; deocamdata ma-sa ii da afara o jacheta tricotata+paturica.. o fi rau?

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput