*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (23)*
Raspunsuri - Pagina 20
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleinad.g O intrebare: puiutii vostri au zona mustatii mai vinetie? Nu-mi dau seama daca a fost asa de la inceput dar acum are o culoare mai vinetie pe acolo care se accentueaza uneori ingrijorator. |
nu stiu ce ar putea fi,da' nu prea suna ok dupa descriere.ai mei copii nu au avut asta.in ce situatii se accentueaza?io zic sa vb cu dr neaparat.mai bine sa nu fie nimic si sa dormi tu linistita

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
dandusa spune:
| citat din mesajul lui spiridusul so.... voi cum statzi cu putzele, ha? |
stam la fel ca voi
daca la inceput se mai vedea o minuscula prticica din gland,acum nu se mai vede nik.am incercat sa trag putin la baita,da' nu merjeeee,ma doare pe mineee
si abia se zareste ca un varf de ac,atat.vorbeam cu o prietena,care m-a sfatuit s-o las in pace,asa a fost si la baietelul ei si intr-o zi cu soare s-a decalotat el complet fara sa zica nici pas,sa moara asta de inima cand a vazut

ce poate sa se intample daca nu desfaci putinul ala,nu ti-a zis?
poarta-ma mami
mamiseli_11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
sincer,nu cred ca pouch-ul te ajuta.n-ar sta f fixa fata in el.sling cu inel nu am ,deci nu pot proba.banuiesc ca sta mult mai fixa decat in pouch.darrrr,stiu un iepuras mamica pe nume Isidora care vrea sa-ti daruiasca un wrapsaptamana viitoare il iau de la ea si ti-l trimit tie,ok? ![]() .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
Am ramas fara cuvinte si da, mi-ar placea foarte mult. Multumesc mult Isidora si la fel de mult si tie Dandusa. Pupici
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
dandusa spune:
www.cirp.org/pages/parents/peron1/index_ro.html" target="_blank">despre putzulici
daca vreti mai multe detalii,mergeti la pagina principala.
Mamiseli,
poarta-ma mami
elilov3 spune:
ziua buna
izabela bueiiii mama lor de bube
na na..eu vb ca lui Dimitrie nu vror sa ii treaca niste bube de pe obraz de o sapt fix de dupa botez...nush ce o fi cu ele...le-am lasat sa vedem unde ajung cu ele momentan au varf galben..deh cine stie 

spiridusule...eu i-am desfacut putzica lu fiumiu si acum e ok ![]()

mav hai capul sus mulgete cat mai poti si cand te decizi intrerupi si gata...nu are sens sa cazi in depresie...lasa va creste mare ai sa vezi 

sa va zic de fiumiu..care da sa se ridice in fund daca il pun cu spatele ridicat pe o perina se incordeaza si se joaca cu piciorusele bine mai cade in stanga in dreapta il trage capul
...aseara ii dau sa pape, il schimb, ne jucam , vb....ne pregatim de nani sting lumina si ma asez langa el...se uita la mine eu la el el...moooammmmmmaa, eu da mam hai sa facem nani ca e tarziu baieteii cuminti dorm acuma el memmmaaa eu da mami hai sa ne culcam....zis si facut inchid ochii el se uita la mine, mai tragea din suzi...mai deschideam ochii statea si se uita la mine insa in liniste sa nu o deranjeze pe mami ca doarme
mi-a topi sufletul de drag..l-am mangaiat , l-am pupat si a adorit..probabil saturandu-se sa se uite la mine a adormit mi drag de numai pot de el. 
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.
Antoine de Saint-Exupery
elilov3 spune:
bravegirl multumim frumos
si oi frumoase stiti voi v-am mai zis 

mav, amalia, bertha buei
la voi e ceva in aer...oare ce au copilasi ai mari, au mancat ceva la scoala rau sau ce?
...mamma lor de greturi si stari nasoale 

diamisha bravos 8 kg in 3 sapt e ceva
bv la mai multe ![]()
in jos
si de
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.
Antoine de Saint-Exupery
elilov3 spune:
ginye ce spui stefanelul na na
pe tusea nenorocita 
ramo na na si la mucisori lui sara 

bueiii ce-i aici numai microbi, virusi si toate cele nu se mai poate scoatem artileria grea 

manumam ti-am admirat comorile sunt deliciosi amandoi si raducu si anastasia imiplace sa ii zic nasty 
sa va bucurati de ei 
si de
botez
Antoine de Saint-Exupery
malinas spune:
| citat din mesajul lui spiridusul so.... voi cum statzi cu putzele, ha? si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
si la noi pediatra a zis sa tragem de ea la baita, ca e gaurica prea mica si e risc mare sa faca fimoza.Acum...noi ne-am hotarat sa ne ducem sa-l ciupeasca dl cirurg, dar cica tre' sa aiba 7 kg pentru asta, asa ca mai asteptam nitel
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
malinas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
pana la 23.45,inteleg ca ai retinut datele exacte ale 'problemei',da' dupa ora aia,cum de stii la minut cand s-a trezit? io nu-mi aduc aminte decat ca era noapte/ziua sau venise/nu venise Claudiu acasa(lucreaza de noapte),in rest poti sa bati ca nu retin nici ora cu aproximatie![]() .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Amalia spune:
Noi momentan, n-am facut mare lucru. La baita ii trag usor atat cat se dezveleste. Cu timpul a inceput sa se desfaca din ce in ce mai mult...numai ca eu am cam uitat sa mai fac asta in ultima luna si acum e ca inainte..
. Am sa continui la baita si am sa vad ce ne va mai spune si doctora. Clar nu voi lasa "natura" sa decida pentru ca am vazut cazuri unde s-a ajuns la cutit din cauza asta si avand in vedere ca la David e totul ok, nu vreau sa-mi reprosez ca n-am facut ce trebuie si acum.
Pe David l-a decalotat doctora pe la 2 luni si noi am continuat la fiecare baita si n-am avut nici o problema. Este frumos dezvoltat si se poate spala cum trebuie.
Stiu cat de controversata este procedura, de aceea nici nu insist ca sa-i provoc durere. Parerea sotului meu este in favoarea decalotarii
, asa ca am mers pe mana lui.
| citat din mesajul lui spiridusul so.... voi cum statzi cu putzele, ha? si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
pe nume Isidora care vrea sa-ti daruiasca un wrap