*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (23)*
Raspunsuri - Pagina 19
monicus spune:
Ramo2007 depinde de copil. Altii fac reactii adverse, altii nu.. depinde de copil. Nu iti face griji vei trece cu bine peste acest vaccin. Posibil sa ii scada un pic pofta de mancare sau sa faca un pic de febra... dar sper sa nu ai parte si sa fie totul ok.
Te 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Mandra mea a papat la 17, pe la 18 a adormit si nici gand de trezire... Fetele ai caror bebei au facut Rotarixul...cum au fost dupa?Ceva reactii adverse.Noi il facem pe 11, singur fara alt vaccin si am citit reactiile care pot aparea si mi-e cam frica... Ce cantitate e, mai mult de 1 ml? Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 9+ saptamani
pozele mele
alra spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Tii minte ca acum vreo luna si ceva ma plangeam de somnul Rebecai, ca nu adoarme singura si se trezeste de multe ori pe noapte si vrea cu noi.....ei mi-ai scris tu mesajiul cu dansul piratilor ... |
si zi, v-ati luat costum de pirat? poze ceva?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
manumanu spune:
alra, esti totala!
Mie mi-ar trebui un ritual sa fac fetitza sa manance cum trebuie! 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
si zi, v-ati luat costum de pirat? poze ceva? ![]() ![]() ![]() ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
mamiseli_11 spune:
Anca esti o dulcica. Multumesc. Am zis de Dandu ca nu mai stiam cine are sling sau cum s-or mai numi
. Am vazut pozele, Sara pare ca sta foarte comod. Cat despre roseata, daca s-a foit in pat pe burtica, sigur de la asta e. Miruna mea s-a foit pe burta (adica impingea din picioare si se sprijinea in nas
) si a fost rosie toata ziua. Si era pe scutec de finet fin. Ma gandesc ca pe cearceaf e si mai si. Iar pielea poate e uscata de la frigul de ieri. Eu am dat cu crema de galbenele. Pup dulce.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
dandusa spune:
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Dandusha vreau si eu un sfat de la tine. Daca eu ma aplec in fata dreapta in timp ce merg (ca sa-ti faci o idee, pune mana dreapta pe genunchiul drept si mergi, asa e la mine), ma ajuta un sling? Adica sta fata in el bine sau o sa topaie pe pieptul meu? Poate fi si wrap sau pouch, nu ma intereseaza ce atata timp cat imi e de folos. Nu pot deloc sa o duc in brate prin casa, nu mai zic de mers afara asa si tare as vrea o chestie de asta care sa ma ajute cu Miruna. Dar nici nu pot sa cumpar fara sa stiu ca e util. Faci tu o incercare pt mine? ![]() |
sincer,nu cred ca pouch-ul te ajuta.n-ar sta f fixa fata in el.sling cu inel nu am ,deci nu pot proba.banuiesc ca sta mult mai fixa decat in pouch.darrrr,stiu un iepuras mamica
pe nume Isidora care vrea sa-ti daruiasca un wrapsaptamana viitoare il iau de la ea si ti-l trimit tie,ok?

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
manumanu spune:
anca27, Amalia, fetelor, multumim pentru aprecieri! E greu cu puiutii, mai ales ca inca n-am scapat de tot de colici... Raducu parea mai bine dar de 3 zile au revenit
si are crize destul de puternice. Se linisteste numai cand il asez in pozitia de "supt la san", e asa scump cum isi baga nasucul in spatiul dintre san si cot, da de 2-3 ori din caputz si adoarme, scotzand funduletzul in afara
. Ceaiul de ceapa iar le face bine.
Iar Anastasia are crize de colici taman in timpul meselor
. Si in 2 zile facem 3 luni! Sper sa se termine odata cu colicile ca nu mai putem ...
Bine ca dorm noaptea, inca mai vin mama/soacra, dar sper sa se regleze si asta. Mai cer papa numai o data pe noapte si dimineatza devreme. Azi-noapte au papat la 24 si la 5-5.30.
Va pup, mai scriu eu cand pot.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
dandusa spune:
| citat din mesajul lui malinas deci...noatea noastra a fost cam asa: ora 20.00- baita, masaj, papa.A adormit in timp ce papa, asa ca a papat doar 30 ml de laptic. ora 21.30 - trezit plangand. Crampe.Calmat si adormi. ora 23.45 - trezit papa.Golit san.cam frig in camera, pus caciula ora 01.30 - trezit plangand.Pierdut suzeta, caciula pe ochi ora 02.48 - trezit papa.Adormit la san ora 04.19 - trezit papa.Adormit la san.Pus in patut - trezit, pus la san - adormit ora 06.00 - pierdut suzeta ora 06.15 - pierdut suzeta ora 06.25 - pierdut suzeta ora 06..... - s-a dus tati la el.Pana la ora 9 am dormit lemn. Concluzii dupa prima noapte singur in camera> 1.copilul meu nu adorme singur 2. nu adoarme daca nu are suzeta 3. nu adoarme daca nu il tin de mana, daca nu il mangai, etc. Ce vom face in noptile urmatoare? Pai...nu stiu, vom vedea.Dar ce a fost mai greu a trecut, prima noapte singur in camera. |
pana la 23.45,inteleg ca ai retinut datele exacte ale 'problemei',da' dupa ora aia,cum de stii la minut cand s-a trezit?
io nu-mi aduc aminte decat ca era noapte/ziua sau venise/nu venise Claudiu acasa(lucreaza de noapte),in rest poti sa bati ca nu retin nici ora cu aproximatie
poarta-ma mami
loren@ spune:
buna fetele...la noi ca la nebuni..maine vine barbatelul si mai avem 1 sapt. pina la botez si o mie de lucruri de facut!
Ne "laudam" cu dermatita atopica la Isa..si nu reusesc sa ii vindec gitul la pliuri neam
...cu toate cremele..vad ca daca e mai bine trece de la sine...de fapt oricum obligatoriu e unsa de 2 ori/zi cu Trixera de la Avenee...e adevarat ca e f. alba fata de Bia si cu o piele sensibila..asta e!In rest avea 6600 la 3 luni jumate si 64 de cm...lungana! Imi pare rau ca nu pot tine pasul cu voi!
Bianca Andreea si Larisa Elena
dandusa spune:
Anca,
pt cand este mai rece afara,foloseste 'cold cream' de la sanosan,nivea,avene,mustela sau oricare alta firma.acum ca este deja iritata si eu i-as da tot cu galbenele
Laura,
Crinuta mea ca si Rebeca ta
se dezbraca singura si nu-i chip s-o conving sa-si ia macar ceva in picioare.cand i se face frig cere singura
afara,daaa doar de cateva ori i-am dat caciula.de obicei,cand aparem in parc incep mamicile sa-si desfofoleasca copii.si cu fiecare jumatate de ora petrecuta pe acolo,se mai duce un strat de haine de ei,mititeii
meiiii,va invidiez ca aveti casuta voastra cu curte.ce bine o fi...
poarta-ma mami
monicus spune:
multumim frumos dandusa
| citat din mesajul lui dandusa Manumanu,ti-am admirat comorile...,minunate ce sa zic?atat de scumpiiii trebuie sa te simti tare fericita.Marysa,Monicus,Bravegirl,Eli,Lauramiron,am admirat si minunatele voastre comori,delicioase.voi,mamici tinere si sexoase felicitari pt micutii crestini,sa creasca mari si sanatosi![]() Anca, io astept pozele cu nasuc de zibe inghesuit in sling ps:vrei un wrap? .................................................. Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006) poarta-ma mami |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 9+ saptamani
pozele mele

trebuie sa te simti tare fericita.