*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (23)*
Raspunsuri - Pagina 18
lauramiron spune:
Dandusa, bine vorbesti tu acolo cu imbracatul si cocolositul excesiv
Si eu sunt una dintr-aia de zice lumea ca-i nebuna de legat. Rebeca nu poarta caciula decat daca e sub 4-5 C afara, si nici ciorapi lungi pe sub pantaloni decat daca mergem la zapada, altfel se coace
Chiar as putea spune ca e sub-imbracata in general, asa am invatat-o de mica, sa nu mai spun ca e in picioarele goale prin casa (gresie, parchet), in tricou cu maneca scurta, si de multe ori fustite![]()
Cea mica la fel, la baie e temperatura din camera normala, fara sa fac mai cald pentru baie, caciula n-a vazut in casa decat de vreo 2 ori in prima saptamana de viata, mai subtire decat in body si pantalonasi n-o pot tine, ca as face-o
, afara o scot zilnic cate doua ceasuri, prin casa n-o feresc de usi deschise, curent etc A fost racita o data si a trecut cu bine.....ce sa zic, Doamne ajuta, sunt sanatoase amandoua!
Mav, daca te mulgi si-i dai cu biberonul lapticul tau inseamna ca-l intarci?? dar il accepta in biberon?? Daca da, atunci bucura-te ca poate beneficia inca de laptic de la tine si da-o-n colo de depresie
Babyzapi, iarasi bubitze??
Imi pare tare rau sa aud asta, pe cand credeam ca ati dat de capat. Pai nu-i schimbasei inca de tot laptele??
La noi ninge intr-una de doua zile, e ca-n povesti, Rebeca e in curte cu tati la zapada si la saniuta. Aia mica doarme, dar astept sa se trezeasca s-o duc si pe ea la zapada. Doar ca mi-e mila de ea ca nu poate deschide ca lumea ochisorii ca e prea multa lumina si nu-i prea place
Eu sincer as prefera sa vina primavara, ca m-am cam saturat de iarna si frig.
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
mamiseli_11 spune:
Dandusha vreau si eu un sfat de la tine. Daca eu ma aplec in fata dreapta in timp ce merg (ca sa-ti faci o idee, pune mana dreapta pe genunchiul drept si mergi, asa e la mine), ma ajuta un sling? Adica sta fata in el bine sau o sa topaie pe pieptul meu? Poate fi si wrap sau pouch, nu ma intereseaza ce atata timp cat imi e de folos. Nu pot deloc sa o duc in brate prin casa, nu mai zic de mers afara asa si tare as vrea o chestie de asta care sa ma ajute cu Miruna. Dar nici nu pot sa cumpar fara sa stiu ca e util. Faci tu o incercare pt mine? 
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
lauramiron spune:
Alra, ai scris un mesaj referitor la ritualurile de somn cateva pagini in urma si am tot vrut sa raspund si n-am mai apucat![]()
Tii minte ca acum vreo luna si ceva ma plangeam de somnul Rebecai, ca nu adoarme singura si se trezeste de multe ori pe noapte si vrea cu noi.....ei mi-ai scris tu mesajiul cu dansul piratilor
care m-a impulsionat tare mult, eu fiind hotarata de mult sa fac ceva. Vreau sa-ti spun ca de atunci copchilul meu cel mare adoarme singura seara, nu se mai trezeste peste noapte decat daca viseaza ceva si atunci ma duc la ea si o linistesc, dupa care ies din camera si adoarme singura
ca sa nu mai spun ca tot de atunci cica a crescut si doarme singura si la pranz, adica se duce in camera ei si face nani singurica
Deci.... se poate, va spun eu!! Doar ca mie mi-a luat ceva timp sa ma mobilizez, dar cand m-am mobilizat, a fost mult mai simplu si m ai natural decat ma asteptam, pe bune!
Sper sa reusesc si cu asta micuta ceva de genul unui programel si ritual de somn, caci momentan o plimb la greu si nu stiu cat voi mai putea. Si cand nu voi mai putea din cauza spatelui si a greutatii ei, habar n-am ce voi face...
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
malinas spune:
deci...noatea noastra a fost cam asa:
ora 20.00- baita, masaj, papa.A adormit in timp ce papa, asa ca a papat doar 30 ml de laptic.
ora 21.30 - trezit plangand. Crampe.Calmat si adormi.
ora 23.45 - trezit papa.Golit san.cam frig in camera, pus caciula
ora 01.30 - trezit plangand.Pierdut suzeta, caciula pe ochi
ora 02.48 - trezit papa.Adormit la san
ora 04.19 - trezit papa.Adormit la san.Pus in patut - trezit, pus la san - adormit
ora 06.00 - pierdut suzeta
ora 06.15 - pierdut suzeta
ora 06.25 - pierdut suzeta
ora 06..... - s-a dus tati la el.Pana la ora 9 am dormit lemn.
Concluzii dupa prima noapte singur in camera>
1.copilul meu nu adorme singur
2. nu adoarme daca nu are suzeta
3. nu adoarme daca nu il tin de mana, daca nu il mangai, etc.
Ce vom face in noptile urmatoare? Pai...nu stiu, vom vedea.Dar ce a fost mai greu a trecut, prima noapte singur in camera.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
anca_27 spune:
Eu ma declar multumita de prima noastra noapte in patut, singura in camera.
Culcat la 22, trezit la 1, daddy repezit schimbat, alaptat (eu
), daddy adormit la 2, trezit la 5, foit singura pana la 6, dormit pana la 7, luat pe mine si dormit amandoua tun pana la 9 jumate.
Partea cu luatul pe mine nu cred c-a fost cea mai inteligenta, dar ne-a cazut asa de bine
, e greu cu adormitul singura, am pus-o semiadormita la 5 si 20, si atata s-a foit si si-a intors capul de mii de ori ca toata e rosie pe fatzuca si pe nas. Mi s-a facut mila la 7 cand am vazut-o si-am luat-o. Sper sa fie roseata de la foit si nu de la altceva...tocmai pun niste poze in albumul de la semnatura sa va dati si voi cu parerea. Sau poate fi c-a piscat-o ieri frigul cat a fost la aer? Aseara n-avea nimic, si afara au fost -1 si ea foarte bine protejata...
Alergie n-are cum sa fie, c-ar aparea pe toata fata, nu doar obraji si nas...
Mamiseli, am incercat si eu pt tine si nu sunt confortabila cu ea putin aplecata, eu oricum ii sustin capsorul, e stabil si daca pun bine pouch-ul(sling-ul fara inel), nu se balangane, dar din reflex de la tinutul in brate tot o sustin. Tocmai ne-a facut daddy poze si le-am pus, poti sa vezi....
Cred ca un sling facut exact pe marimea ta ti-ar prinde bine, sau si mai bine unul cu inele, sa-l poti regla tu cum iti trebuie. Dandusa poate te lamureste mai bine ca ea are si cu inel parca, si poate si mai multe sfaturi iti poate da Diana. De wrap nu stiu ce sa zic, n-am folosit.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire 
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas deci...noatea noastra a fost cam asa: ora 20.00- baita, masaj, papa.A adormit in timp ce papa, asa ca a papat doar 30 ml de laptic. ora 21.30 - trezit plangand. Crampe.Calmat si adormi. ora 23.45 - trezit papa.Golit san.cam frig in camera, pus caciula ora 01.30 - trezit plangand.Pierdut suzeta, caciula pe ochi ora 02.48 - trezit papa.Adormit la san ora 04.19 - trezit papa.Adormit la san.Pus in patut - trezit, pus la san - adormit ora 06.00 - pierdut suzeta ora 06.15 - pierdut suzeta ora 06.25 - pierdut suzeta ora 06..... - s-a dus tati la el.Pana la ora 9 am dormit lemn. Concluzii dupa prima noapte singur in camera> 1.copilul meu nu adorme singur 2. nu adoarme daca nu are suzeta 3. nu adoarme daca nu il tin de mana, daca nu il mangai, etc. Ce vom face in noptile urmatoare? Pai...nu stiu, vom vedea.Dar ce a fost mai greu a trecut, prima noapte singur in camera. Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
io cre'ca te-a ramat rau undeva
rad io, da' nu-i rasul meu.... si eu visam ca mut baietzii in camera lor, dar, cristian adoarme doar la san, seara, iar ziua,balanganit in leagan, scoica, sau in carutz pe afara..... moama denatura "care este" aia-s io
nu conteaza, important este ca suntem toti odihniti;
va tzuc
plec in ikea cu toata shatra.
va las un sub'ect de discutat; ce facem cu putza? mah, io nu am facut ni'ka si acum pedi zice ca nu se desface deloc, si nu-i bine... cik ssa insist, adica sa insist cat permite, nu sa desfac io de nebuna
so.... voi cum statzi cu putzele, ha?
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Ramo2007 spune:
Fetelor, multumesc mult de sfaturi...si eu am observat ca mai mult noaptea e problema cu mucisorii cand se mai raceste camera

, sunt albi dar muuulti
Astept sa vina soata de la piata, sa se trezeasca Sara, sa pape, s-o schimb si iesim la plimbare ca vad ca e soare afara.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
anca_27 spune:
Ramo, si noi scoatem mucaletzi albi una-ntruna, daca n-are febra sau apatie sau alte manifestari atunci e ok, nu te-apuca de altele. Parerea mea, eu asa fac.
Of, nu stiu ce e cu roseata...daca totusi e de la frig nu e voie s-o scot la aer rece din nou, asa-i?
Si daca e alergie e voie? Parca e asa uscata...s-o dau cu crema de galbenele? Daca e alergie de la saltea? Habar n-am ce e...tot stau si-o studiez si ma gandesc la tot felul...
Babyzapi imi dau seama tu ce simti cu bubitzele alea, mama lor de bubitze. Pup obrajorii de ochios dulce!
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma este iubire 
Ramo2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Ramo, si noi scoatem mucaletzi albi una-ntruna, daca n-are febra sau apatie sau alte manifestari atunci e ok, nu te-apuca de altele. Parerea mea, eu asa fac. Of, nu stiu ce e cu roseata...daca totusi e de la frig nu e voie s-o scot la aer rece din nou, asa-i? Si daca e alergie e voie? Parca e asa uscata...s-o dau cu crema de galbenele? Daca e alergie de la saltea? Habar n-am ce e...tot stau si-o studiez si ma gandesc la tot felul... Babyzapi imi dau seama tu ce simti cu bubitzele alea, mama lor de bubitze. Pup obrajorii de ochios dulce! Mami de Sara (8 dec 2008) Povestea nasterii Poarta-ma, mami! _ Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Emma este iubire ![]() |
N-are nimic altceva, doar muuulti mucisori si se fornaie....ceva de groaza.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
anca_27 spune:
Am niste filmulete cu igiena nasului, gurii, urechilor...primite de la Ihotu
cu dna Culcer, si spune ea acolo, sa le punem ser ca sa-l traga sa le mearga inclusiv in gat, chiar daca nu le place.
anca_sfariac e id-ul meu de mess, ti le pot trimite.
Manumanu am admirat puiutzii
ce dulci sunt, cred ca satisfactia e dubla chiar daca e mai greu, ce-mi plac in ultimele poze imbracati in roz si verde.
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma este iubire