*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (23)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza mamici somnorici, haideti la o

Alra, BraveGirl, Diamisha, Bertha si .

Manumanu esti o dulce, dar bebicu ae bubite din nou, cred ca esti mai in urma cu cititul

Alra iubita stii doar ca nu ma supar, dimpotriva imi place cand mai vii cu niste idei nu am incercat cu crema cu oxid de zinc...il trimit azi pe sot la farmacie. Exact asa ii zice crema cu oxid de zinc? pt fundulet?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata,

Iar avem muci multi...m-am saturat si ea se chinuie saraca.
O sa-l trimit pe sot la farmacie dupa Vibrocil, am citit ca e si pt. bebelusi si o sa-i dau si Oscilococcinum, 1 doza/ saptamana.
Voi ati dat bebelusilor Oscilococcinum pana acum?Multi pediatrii recomanda in perioada rece cate o doza pe saptamana la bebelusi...
Ma mai bag langa sot la somn ca doarme si Sara..
S-a trezit la 7 dupa ce papase la 5 si nu stiam ce are...am zis s-o schimb si mititica a facut kk...era ora ei pt. asta, dar daca s-a decalat ora de papa...mititica vroia sa faca kk si noi nu ne dadeam seama ce are...apoi s-a culcat la loc si s-a trezit la 9 sa pape.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Am gustat si eu din formula de lapte praf Alfare....bleah bleah bleah foarte nasol la gust, parca sunt medicamente pisate. Pei cum Dumnezeu sa pape cu placere bebicu asa ceva? Trag de el sa papeeee moama moama...sper sa fie doar lapticul de vina si sa nu fie mofturos ca mami cu mancarea

Ramo ce au mucisorii astia de nu vor sa treaca? Au prins drag de Sara? sper sa aveti rezultate bun cu noul produs

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi
Alra iubita stii doar ca nu ma supar, dimpotriva imi place cand mai vii cu niste idei nu am incercat cu crema cu oxid de zinc...il trimit azi pe sot la farmacie. Exact asa ii zice crema cu oxid de zinc? pt fundulet?

vorbeam de cremele cu care ii dam la poponeata dupa baie, dar sa contina oxid de zinc. noi avem galenco, sunt si mustela si nivea, cred ca la orice firma sunt.
uite de unde stiu eu de oxid de zinc: mama mea a avut toata viata o acnee ingrozitoare, au incercat tot felul de chestii inclusiv autovaccin (care i-a facut cel mai bine) insa a primit si o crema de la farmacie pe baza de oxid de zinc care ii usca cosurile. ea mi-a sugerat sa ii dau laurei. vezi insa ca usuca ca naiba. sa ii dai numai pe buba si dupa cateva zile sa il dai cu o crema hidratanta sau cu lapte de corp de bb (eu am dat-o pe nicole cu vichy oligo 25 - crema mea de fata - ca imi era cel mai la indemana )

editez - cu siguranta chestia asta nu o sa rezolve problema ci numai o sa vindece bubele ...

ieri s-a luat curentul am ramas in bezna, a trebuit sa ne ducem in pod cu o lanterna mica dupa lumanarile de la craciun laura a fost in al noualea cer
a durat vreo ora si ceva, timp in care a trebuit sa plec la kinezist unde am facut exercitiile la lumanare si tati a ramas singur cu amandoua in bezna

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mav Amalia Bertha pup puiuti bolnaviori! Sa-si revina repede!

Mav imi pare tare rau ca va tb sa-l intarci pe Anto asa repede! Nu te mai invinovati atat. Ai facut tot ce ai putut. Stiu ca ai vrea sa retraiesti cu el ce ai trait si cu Sebi, dar copiii nu seamana intre ei. Nush ce sa-ti zic sa iti ridic putin moralul. Incearca totusi sa derpasesti acest moment si sa te gandesti ca e bine ca ai reusit sa-l alaptezi pana la 4 luni.Te pupic!

Babyzapi sper sa nu mai apara asa multe bubite. Tb sa gasiti sursa lor! Fruntea sus! Nu vor trece doi ani pana se vor vindeca de tot!

Ramo micuta Sara. De la ea nu vor sa plece mucisorii, de la stefan nu vrea sa plece tusea. Eli hai cu biciul, mami! Sper sa scape cat mai repede de mucisorii astia nesuferiti.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Iar avem muci multi...m-am saturat si ea se chinuie saraca.
O sa-l trimit pe sot la farmacie dupa Vibrocil, am citit ca e si pt. bebelusi si o sa-i dau si Oscilococcinum, 1 doza/ saptamana.
Voi ati dat bebelusilor Oscilococcinum pana acum?Multi pediatrii recomanda in perioada rece cate o doza pe saptamana la bebelusi...

eu n-as sari direct la vibrocil(esti sigura ca-i recomandat la bebelusi?)incearca cu ser fiziologic si aspirat cu batista bebelusului.oricat de multi ar fi(mucii),daca sant albi este ok.eu mai mult decat sterimar,nu am folosit niciodata la Crinuta.si au avut ambii muci,dar fiindca erau albi fara alte simptome,am pus ser si am aspirat f des,atat!Crinutei i-am dat oscilo preventiv,o doza/saptamana...din cand in cand.
incearca sa nu te stresezi f tare cu racelile,daca este sa ia,ia si de la tati care ia contact cu mai multa lumea decat voi doua.decat sa sari cu pastile la primul simptom,mai bine scoate-o la aer curat zilnic si incearca s-o 'calesti' putin.citeam ca ai 24-25 de grade in casa si ulterior ca-i pui caciulita.conteaza mult cocolositul de acum pt imunitatea ei de mai tarziu.nu zic s-o lasi sa planga de frig,dar macar sa-i inghete putin nasucul
Raducu a prins si ploaie si ninsoare la propriu,l-am lasat sa-i mangaie fata,sa nu mai zic de cate ori l-am scos doar cu gluga de la geaca in cap,care nu se strange perfect pe langa urechi...sau in cate reprize sta la puta goala in casa la 21 de grade.face baie zilnic de cand s-a nascut,iese afara zilnic sau daca nu pot intr-o zi,il las cu geamul larg deschis imbracat ca pentru afara.aerisitul camerei si scosul lor la aer fie ploaie,fie ninsoare este sanatate curata,crede-ma.doarme mai bine,mananca mai bine si-i mult mai lnistit.
sanatate multa
ps:saptamana trecuta am fost in ikea.din cauza temperaturii din magazin si agitatiei lui Raducu,a trebuit sa-l dezbrac pana la pampers,ca murea copilu' de cald.probabil ca cei din jur se uitau la mine ca la o nebuna,da' mai conteaza cand copilu' meu era fericit? ulterior a reusit sa si adoarma

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Manumanu,ti-am admirat comorile...,minunate ce sa zic?atat de scumpiiiitrebuie sa te simti tare fericita.
Marysa,Monicus,Bravegirl,Eli,Lauramiron,am admirat si minunatele voastre comori,delicioase.voi,mamici tinere si sexoasefelicitari pt micutii crestini,sa creasca mari si sanatosi
Anca,
io astept pozele cu nasuc de zibe inghesuit in sling
ps:vrei un wrap?

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Babyzapi ma bucur ca n-ar putea fi de la ce sugeram eu. Uf, tare pacatoase bubitele astea, da' lasa ca scapati voi de ele. O iei de la inceput cu tratamentul si vor trece pana la urma, mai ales ca se va mai marisi Raphael si-i va creste si imunitatea. Pup dulce o mamicuta rabdatoare!
Manumanu ai niste copilasi scumpi foc! M-amd electat de dimineata cu pozicile voastre. Cum te mai descurci cu ei? Le-au trecut colicii, dorm mai bine noaptea?
Ramo ti-a dat Dandusa niste sfaturi foarte bune! Eu am fost un copil vesnic infofolit si numai eu stiu cat am tras ani de zile din cauza asta.. La temperatura ta din casa, n-ar trebui sa aiba caciulita deloc, poate doar dupa baie o jumatate de ora. Ar trebui sa incercati sa gasiti o modalitate sa reglati totusi temperatura, pentru ca "asteptarea vremii mai calde" nu este o solutie pentru cea mica. Deja incep sa cred in proportie de 90% ca variatiile de temperatura (caldura de peste zi si temperatura mai rece care spui ca se lasa noaptea) sunt vinovate de mucisorii Sarei. Pupici si multa sanatate!

Noi suntem bine astazi. David a trecut peste noapte fara sa mai verse. O sa continui si astazi si maine tot cu mancare maid e regim ca sa nu-l dau peste cap, dar este vioi si a vrut sa mearga astazi la antrenament!
Luca si-a schimbat programul de supt de noapte de vreo 3 zile. Se scoala o singura data in jur de 2-3 si ultima masa de seara este in jur de 20. Nu stiu cat va tine minunea, dar as fi cea mai fericita daca ar ramane asa.

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav, Bertha ce fac puiutii? Si-au revenit?
Ginye saru mana!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna dimineata!

Amalia, Mav, Berta
multa sanatate puilor mai mari. Ati incercat debridat si smecta?

Isabela, mar_isa bebeii sa treaca mai repede bubitele. Si subscriu la ceea ce v-a zis Alra . Si la noi tot crema cu oxid de zinc a functionat in trei zile. Mai pomenisem candva de asta.

O intrebare: puiutii vostri au zona mustatii mai vinetie? Nu-mi dau seama daca a fost asa de la inceput dar acum are o culoare mai vinetie pe acolo care se accentueaza uneori ingrijorator.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput