*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (23)*
Raspunsuri - Pagina 16
diamisha spune:
Am intrat si eu, Corina, si am vazut ca este de vanzare magazinul on line...eu am facut ultima comanda in ianuarie. O sa mai caut si, daca aflu o alta sursa, iti spun.
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Diana mersi de link, dar eu tot in pom sunt e o pagina plina cu link-uri. Unde trebuie sa intru? ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
diamisha spune:
Alra, nu ma lauda inca, stai sa vedem ce branza fac pana la final...dar, cum spuneam in mesajul despre dieta, sunt destul de disperata, asa ca sunt sperante mari ca o sa ma tin de ea...
Cat despre par, eu nu ma pot plange, am parul bogat si cu firul gros, mie trebuie sa mi-l fileze foarte mult ca sa poata sta intr-o forma mai frumoasa la coafat. Ma spal cu kerastase de cand am aflat de el, nu stiu de cati ani, dar destul de multi, si sunt foarte multumita. Este singurul produs de la care nu mi se ingrasa parul a doua zi dupa spalare, dar nici nu mi-l usuca. Asa evaluez eu produsele de par, in conditiile in care nu folosesc nicio spuma, produs de styling sau fixativ. La caderea parului, contribuie mai multi factori, daca nu vorbim despre regenerarea normala - stres, lipsa de vitamine, etc si care trebuie abordati din interior (analize). Produsele externe care ajuta cat de cat sunt cele sub forma de tratament, care se aplica la finalul spalatului pe cap, atunci cand porii sunt deschisi. Sotul meu zice ca produsul acela de la Wella despre care am mai vorbit cu una dintre fete (Energy Serum) este foarte bun.
Acum, dupa sarcina, inca nu am probleme cu caderea parului, dar nu cred ca acest lucru se datoreaza produselor kerastase.
Tu faci foarte bine cu taierea portiilor, nici nu mai ai mare lucru de dat jos si am vazut ca functioneaza. Probabil ca inca un copil m-ar fi ajutat si pe mine sa slabesc mai repede
. Slabirea cu alaptatul mi se pare putin misleading, pentru ca, desi se consuma multe calorii, ti se face o foame mare de tot si mananci si mai mult. Am doua prietene care s-au ingrasat in perioada alaptatului...
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra diamisha, felicitari pentru dieta si mai ales pentru eficienta!! eu nu tin o dieta propriu zisa, slabesc doar mancand mai putin (si alaptand produsele de par de la kerastase chiar ti-au facut ceva? eu am incercat tot felul de produse profesioniste pentru par si mare branza nu imi fac - eu le iau din olanda, sunt magazine specializate pe asa ceva. dar eu am par putin, rar si fin si am ajuns cumva la concluzia ca nu poti sa faci din orice orice ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
babyzapi spune:
Amalia
mersi frumos iubita
. Ma machiez destul de des, dar imi fac numai ochii. Nu ma dau cu fond de ten decat atunci cand tre sa plec in oras cu treaba, iar cand ajung acasa ma demachiez, ruj sau lipstick nu folosesc deloc...si il pupacesc mereu pe bebe...eu sunt fumatoare dar ma spal pe maini, pe dinti si pe fatza
dupa fiecare tigare ca sa nu simte bebe mirosul...si asta inca de cand l-am nascut nu de acum cu bubitzele...offfff nu mai stiu de mine...tare mi-e ca o sa o lungim asa pana la 2 anisori 
Ramo
multmim.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Diamisha felicitari pt cele 8 kg pierdute
. Zi-mi unde le-ai pierdut sa ma duc sa le caut si sa le iau eu ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
bertha spune:
Babyzapi, te rog eu, nu-ti pierde optimismul caracteristic!
N-o sa dureze sigur atat, usor-usor o sa elimini toate posibilitatile, o sa se obisnuiasca si cu noul laptic, o sa mai creasca si o sa devina mai rezistent...trebuie sa fie bine!
Nu-mi place sa te vad deznadajduita, stiu ca ti-e f greu si ca nu te plangi, dar fii optimista cum ai fost pana acum!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
diamisha spune:
Iza, ce dulce esti, ti le dau cu cea mai mare bucurie...si mai am...
Ai grija de bebe Raphael, imi pare rau ca duci lupta asta urata cu bubitzele lui...sper sa se rezolve cat de curand...eu tot nu am inteles de la ce le-a facut...salteaua nu e, hainutele nu sunt, produsele pe care le folosesti sunt ok...atunci?! Sper sa te ajute schimbarea laptelui...
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
BraveGirl spune:
Diana,pana la urma m-am descurcat. E tot hairshop.co.uk, dar e alta adresa. Acum mai trebuie sa ma hotarasc ce sa-mi iau.
Fetelor, dar e ceva in aer de aveti probleme cu copilasii mai mari? Multa sanatate!
Babyzapi, imi pare rau ca bebicu iar are bubite. Sper totusi sa fie o alarma falsa, si sa nu ii reapara ca inainte si sa scapati de toate tratamentele astea urate.
Am vazut pozici cu bebe balacila la botez si mamicuta lui tare schimbata...Eli,nici sa nu te recunosc.
Am vazut si pozicile Marysei- superbe si mamica si printesa. o familie tare frumoasa!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
alra spune:
diamisha, sarumana ca ai pus dieta, am sa o printez si eu caci pare decenta. eu am cam inceput sa trisez la portii si vad ca incep sa stagnez. si eu am aceeasi teorie - slabesti daca nu mananci si asta dupa ce am studiat persoanele slabe: mananca foarte putin! eu nu cred in bancurile cu super metabolisme - or fi diferente nu zic nu, insa nu asa mari.
cu alaptatul nu sunt de acord - cica natura pune grasime pe noi in sarcina exact ca sa avem de unde alapta. eu am slabit usor si dupa laura si acuma in timp ce alaptam, ideea e sa te inveti sa mananci mai putin, nu trebuie sa te infometezi sa pici, dar prima saptamana cand iti reduci portiile cam stai cu foamea in gat, admit ![]()
mda, cu parul - ti-am vazut pozele. tu esti inchisa la par eu sunt blonda. eu nu am vazut par blond cu fir gros. si eu am parul teribil de gras si e pur si simplu hormonal, dar hormonii sunt in limite normale asa ca nu vor astia sa imi faca nimica. de aia zic eu ca ma pot spala cu orice, pot folosi orice fel de seruri scumpe sau creme ultranutritive ca tot degeaba. eu zisei, am fost la doctor pentru par si solutia lui au fost vitaminele (pilfood) + sampon antimatreata pentru par gras. matreata nu am avut niciodata insa ma manca pielea capului, deci ceva in neregula era. in legatura cu sampoanele care usuca - si eu am aceeasi problema caci am nevoie sa curete la radacini insa imi termina varfurile. asa ca folosesc un ser pentru varfuri, il gasesti la diverse firme - eu am loreal acuma.
bonnn, deci ma pun pe dieta ...
aa, sa sti ca si eu sunt disperata. sunt mult mai fluffy fata de "normalul" meu si ce ma deprima cel mai mult e marimea sanilor. zau, stiu ca sunt femei care asta isi doresc, insa orice bluza pun pe mine pica nasol, daca e larga ma face grasa, daca e stramta sau decoltata arat ca o tanti ieftina de pe sosea. mooorrrr. si surprind frecvent persoane cu care vorbesc cum le pica ochii in decolteu. e total deprimant!!!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
ma isabela, ma bag si eu ca musca'n lapte - cu crema de fund cu oxid de zinc ai incercat? nu oi fi eu mai desteapta ca dermatologii aia unde ai fost tu, da zau ca asa le-am scapat pe amandoua de acneea aia de bebe - in 3 zile erau ca noi.
o fi totusi hormonal? mie asistenta mi-a zis ca acneea de bb se duce la 4 luni.
in legatura cu somnul si eu agree cu dandusa - mai, un ritual trebuie sa aiba. asta am zis si in mesajul anterior - eu cred ca un ritual e sanatos atata timp cat iti convine si tie si lui, il pot face si alte persoane care culca copilul (ha! si asta e important ca daca pleci la party te suna bona sa vii acasa
) si esti in stare sa il mentii.
amalia si alte mame de copii vomitaciosi - fu un virus si pe la noi. laura a vomitat in jet toata duminica, am rezolvat-o cu sirop motilium, de greata, voma si deranjamente la stomac. abia l-am luat - si astia tacaniti: ala de copii e pe reteta da ala de oameni mari nu
asa ca i)a dat unu de oameni mari - da' cum il dozezi?? - si i-a mai dat si unul de copii ca ala avea seringa de dozaj ![]()
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
manumanu spune:
BraveGirl, Diamisha, produse Kerastase la preturi bune si fara taxe de transport gasiti si pe www.strawberrynet.com. Corina, care e adresa la care ai gasit tu hairshop.co.uk? Si eu am mari probleme cu parul, cade inca in prostie, tratamentul cu revalid nu a dat rezultate
... sau poate a dat dar inca nu se vad
. Nu stiu cum e tratamentul de la Vichy (Dercos), l-as incerca.
Babyzapi, ma bucur tare mult ca ati scapat de bubitze, sper sa nu revina!
N-am apucat sa citesc tot, o sa revin.
Am pus si poze noi la semnatura.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq