LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina, Miri, Elle, Ceska, Aurel_cris, LauraD, Shose, Iulia, Mada, Mary (nu stiu de ce nu poti vedea filmuletele), Ema mii de pupici simultumiri ca v-ati uitat la printesa mea
Vera, cum mai sunt copiii? Saracutii cred ca ce durere au! Sanatate multa!
Iulia fix ochii tai ii are Irisuca! Ce azuriu frumos si ce gurita rozalie! O frumoasa!
Fetelor, cat sunt taxele postale la boohoo??? Si au un tabel cu marimile?
Shose daaa, ii iesea kk pe la spate, in sus, din chilotei Am trecut la nr 5 obisnuiti, desi atata-si mai ridica fundul si isi incordeaza picioarele si se uita urat la mine, de mor! Dar imi sunt mai comozi ca nu o dezbrac de tot, ii las pantalonii pe vine si papucii in picioare si, daca mergem pe undeva, e mai comod sa-i dau din picioare alti pampersi.
Miha74 1500 lei prevenarul? APai i l-am facut si eu, in 2 reprize - la 7 si la 9 luni - si a costat 3 mil doza.
Da, mai, sunt unele poze in care seamana Iris si Thea de zici ca-s surori
Ven cat de frumosi sunt tunsulicii tai! Am incercat si eu sa o tund pe T cu masina si a facut o criza de plans, de m-am speriat ca i-a luat sotzul macar un rand de piele (doar ce i-a bagat-o in par), asa ca am chemat o prietena coafeza si am tuns-o cu foarfecul, tzinand-o in brate.
Of, Mada, saracuta! Dr nu stie sa-ti spuna ce trebuie sa faci? Io habar nu am! sanatate

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Daca e asa e tare bine.
eu de pe forumul juridic intelesesm altceva.

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

ELLE, DIN CITE AM INTELES EU, TREBUIE SA AI NEAPARAT CELE 12 LUNI LUCRATE inainte de nastere (se ia in calcul si prenatalul) ca sa poti beneficia de indemnizatie. acuma nu stiu ce sa zic de cele citeva zile care sint intre data la care te-ai intors tu la munca si DPN. poate un jurist de la subiectul dedicat sa stie mai multe detalii.

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

mai fetelor .. hai sa va zic si voua dilema mea legata de cei 85% ..

eu m-am intors la munca pe 20 octombrie si acum am ramas insarcinata din nou. DPN-ul este 6 octombrie.

intrebarea mea este daca mi se vor calcula veniturile obtinute din septembrie 2008 (cand inca eram in CIC 600 ron) si septembrie 2009 (cand probabil voi fi in concediu prenatal)?

intra si banii din CIC (adica 600ron) si cei din concediu pre-natal (adica 85% din brutul veniturilor) la calcul? sau cum se calculeaza?? daca ar intra si cei din concediul pre-natal mi-ar conveni mai mult .. caci ies un pic mai sus decat salariul net ..

cu multumiri!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Nu, nu este asa .
CIC-ul este perioada asimilata .
Exact ca si cum ai fi lucrat.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

of, bine ca nu e nimic grav. ce ti-e si cu asistenta aia, putea sa nu te streseze asa...

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

am alergat intr-un suflet,GATA STRESU,ELUCIDAT MISTERU
ma sunat nenea doc,este vb despre citrobacter,inofensiv ,fara semnale grave,etc,cu schema de intervenit pt el,dar nu e cazul,caci este inofensiv,este legat de o flora intestinala deranjata(vezi trat de raceala dinainte),apoi am vb cu doctorita din Sb (a fetei)si nu primim nici o licoare pt el,mia explicat ce il formeaza si ce il elimina natural,in timp si fara nici un disconfort pt fata
va multumesc si scuze daca v-am stresat

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

NATALIA MARIA
Am vazut pozici cu clopotei frumosi si scumpi Sara,Iris,Markus,Mathias,Isabella,Seban cu pici lui,sper ca nu am uitat pe nimeni.
EMMA pupam burtica.
MADA bine ca sa lamurit misterul,nu am putut sa ii vad costumatia Sofiei,nu merge.
ELLE sper ca este ceva trecator la Eva si o va distrati la party.
ADRYANA multa sanatate Biencutei.
Am citit ca uni clopotei sunt mai binisor cu sanatatea,ma bucur mult.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Neatza!Azi am fost mai harnica ca de-obicei si rau am facut.M-am apucat de mutari in dormitor,ca sa fac loc pt un pat mai mare pt Iris,ca vezi Doamne nu mai incapem in cel vechi.Si dupa ce-am intors toata camera cu fundu-n sus mi-am dat seama ca nu va iesi nimic da nici sa le pun cum au fost nu mai aveam chef...in fine,am reusit sa fac un pic mai mult loc pt jucarii si pt joaca,deci n-a fost chiar in zadar.
Fii-mea inca n-a dormit de pranz,ca doar s-a trezit la 11 in dimineata asta.

Monica Hidrasecul se pune un plic in putina apa sau lapte de 3 ori pe zi.Si se da imediat,nu-i bine sa-l lasi sa stea prea mult.

Fetelor,noi am mai folosit si Biotics cand am avut probleme cu stomacelul.E bun si pt cei care au facut tratament cu antibiotice pt ca regleaza flora.Poate stiati de el,dar am zis sa va zic si eu..

Natalia cam asa ma gandeam si eu...sa ma pisicesc un pic,sa-i zic cat de mult mi le doresc,ca le visez noapte...oricum stiu ca nu ma refuza,da parca mi asa groaza ca-s scumpicele si avem alte prioritati acuma.

Merg s-o culc pe asta mica de deja se impiedica si de aer..

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Laura multumim de intrebare. Iulia deja nu mai are nici o treaba. O sa ma duc cu ea la ORL sa vad daca totul e bine. In schimb Vlad inca mai face febra...i-am luat temperatura recent si are 38,4. Deocamdata il ma las cu febra si daca urca peste 39 ii dau antitermic ca prea l-am indopat ba cu ibuprofen, ba paracetamol. Sunt atat de speriata sa nu fie rezistent la amoxicilina...ca dupa aia alte complicatii...trebuie sa ii fac antibiograma si am intzeles ca nici aia nu e sigura. Sper sa nu ajungem internati in spital... cu branula...etc. Cred ca fug in Buc. ca aici e jale la pediatrie.

Madalina cum ziceai ca se numeste pediatra? Nu mi-ai raspuns daca te duci la party pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mada, nu pot vedea costumatia:)

EMA, vai! o burtica! sunt in extaz! se vede bine si nu-mi vine sa cred ca e deja de 4 luni!!!! tot asa si de-acum incolo!

danonique, cum e?

creata, greturile mai dau tarcoale?

ioanact?

miha74 vad ca e bine in concediu! ai timp si de noi:)

elle, te-ai mai linistit?

gabritzza? sa nu uitati poze in fiecare saptamana cu burtica:)

alinush, maine e ziuax. maine sa fie gand la gand:)

imi impachetez serchezeturile, iau copilu de la scoala. sa vad ce-amai ramas din pufii lui de indian.
si merg la munci.

sa fiti cuminti! si de nu-ti mai auzi o vreme de mine, nu va impacientati, stau in umbra.

distractie placuta la party! si.... pooooooooooooooozeeeeeeeeeeeeee! valvoi-valvoi!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

LauraI, am reusit sa vad si fulmuletele. mai, da' voi mai aveti loc de atatea jucarii? imi place mult ciupercuta.

Madalina, nu se vede poza cu costumatia, da eroare pagina

Felicitari Milan pt.pasi

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Da, nu stiu ce avea dadea eroare uitati aici costumatia de bal

Vera nu mai merg la party, vrei sa costumam toti clopoteii???Dr Adam se numeste cea la care merg eu, a lucrat si in Bucuresti la Budimex pe urgente mai multi,inainte de casatorie o chema Duta

Elia da sunt mici ca si cum ar avea o intoxicatie alimentara.

Stoisor bine ca te-ai lamurit si nu are nimic grav puiuta.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Da-mi pe pm, daca nu ai probleme de confidentialitate, parola si user-ul de pe webshots, spune-mi exact ce vrei sa faci si dupa ce te-am rezolvat, o sa incerc sa iti explic ce am facut, in caz ca mai ai nevoie pe viitor. Am rezolvat-o si pe Marilena, deci nu fac prostii.

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor
Ma ajuta si pe mine cineva...cum aduc albumele de pe webshots pe prima pagina,si cum sterg pozele vechi care nu sunt in albume?

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput