LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)
Raspunsuri - Pagina 15
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Stoisor sanatate multa! Lala imi poti da link cu blogul tau? ai acolo o schema cu ordinea aparitiei dintisorilor pe care vreau sa o consult Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
http://avlaudum.blogspot.com/
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
madalina28 spune:
Am uitet sa va arat noua "costumatie"
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
rlc_sandor spune:
Stodal,noi luam 3*5 ml,acum cred ca depinde si de gravitate
Ma ajuta si pe mine cineva...cum aduc albumele de pe webshots pe prima pagina,si cum sterg pozele vechi care nu sunt in albume?
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Ellenuta spune:
v-am trimis pe mailul personal un tabel cu preturi si costul total al petrecerii. e facut ptr fiecare in parte.
va rog sa calculati si sa-mi spuneti daca e corect sau nu.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
EliaElia spune:
Madalina, bine ca i-ati dat de cap. E roseola sau pojar? Adica sunt roz petele ca o alergie alimentara? La roseola nu mananca, asa ne-a zis dr. si nici Laura nu s-a scarpinat cand a facut.De scos afara dr. a zis ca o putem scoate cand trec petele.Am vazut ca sunt alti bebei sunt inca bolnaviori, din pacate.Am vazut multe poze cu bebei foarte frumosi, nu mai nominalizez, ca am cateva pagini deschise si deja mi-e sa nu-i incurc.Din ultimele pagini am retinut ca Milan face progrese mari la mers. Bravo!Eu, sa fiu sincera, mi-am regasit linistea de cand merge singura, pentru ca inainte tragea de mine sa o plimb de mana prin casa, ma cocosase. Camelia si
Laura (06.02.2008)
danonique spune:
Buna!ELLENUTA e super noua semnatura!Imi pare rau ca toata familia e bolnava.Multa sanatate si sper ca tu sa ai cea mai usoara forma posibila ca sa nu il deranjezi pe bebe din burtica.
Am vazut toate pozele si m-am incarcat de energie pozitiva.Aveam nevoie de asa ceva cain ultima vreme sunt cu moralul la pamant.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
33+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
stoisor spune:
am alergat intr-un suflet,GATA STRESU,ELUCIDAT MISTERU
ma sunat nenea doc,este vb despre citrobacter,inofensiv ,fara semnale grave,etc,cu schema de intervenit pt el,dar nu e cazul,caci este inofensiv,este legat de o flora intestinala deranjata(vezi trat de raceala dinainte),apoi am vb cu doctorita din Sb (a fetei)si nu primim nici o licoare pt el,mia explicat ce il formeaza si ce il elimina natural,in timp si fara nici un disconfort pt fata
va multumesc si scuze daca v-am stresat
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor am alergat intr-un suflet,GATA STRESU,ELUCIDAT MISTERU ma sunat nenea doc,este vb despre citrobacter,inofensiv ,fara semnale grave,etc,cu schema de intervenit pt el,dar nu e cazul,caci este inofensiv,este legat de o flora intestinala deranjata(vezi trat de raceala dinainte),apoi am vb cu doctorita din Sb (a fetei)si nu primim nici o licoare pt el,mia explicat ce il formeaza si ce il elimina natural,in timp si fara nici un disconfort pt fata va multumesc si scuze daca v-am stresat Sara Ioana 15.02.2008************************** am un anisor ************************* POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008![]() 7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Ma bucur ca te-ai linistit

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
nemary spune:
Madalina, referitor la baita noua ne-a spus doctora sa nu-i fac. regim nu e cazul iar in casa sa stam 3 zile dupa ce au aparut bubitele. eu nu i-am dat cu nimic pe piele. o sa treaca repede, o sa vezi, gresul s-a dus. pupici Sofiei 
multa sanatate clopoteilor bolnaviori si Ellenutei.
Ceska, sa faci poze dupa ce aranjati camera lui Benji.
merg sa citesc si despre Pletosel si prima lui noapte "departe" de parinti.
am vazut si eu pozele din studio ale Isabelei, wow, daca aveam baiat sigur o peteam.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.