LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)
Raspunsuri - Pagina 14
stoisor spune:
Lala d ,eu eram cu Stodalul,multam',nu imi mai aduceam deloc aminte de el ,o sa notez ca farmacista pe el 
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
emabucuresti spune:
Stoisor, Lala 

Stoisor in ce an esti? am facut si eu aceeasi facultate, mult mai era de invatat frate, insa in ultimul an ne intraseram in ritm si era totul mai relaxat, inclusiv profesorii
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
stoisor spune:
Ema din pacate deabea anul 1, finante banci,mai am dar sper sa fac fata si sa imi intru si eu in ritm,oricum sunt ca o umbra vb lu' mama,nimic nu mai sta pe mine,praf si pulbere ,dar scap si imi revin sa o pot lua de la capat ,rau e ca ziua cat e de lunga nu apuc sa citesc nimik,copil,casa ,sot deabea dupa 10.30 ma asez si eu cu o cana mare de cafea la invatat pana pe la 3-4 ,si daca vrea zana dorm daca nu i tin tompanie un ceas si abia apoi somn
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
anca.b spune:
ELLE, DIN CITE AM INTELES EU, TREBUIE SA AI NEAPARAT CELE 12 LUNI LUCRATE inainte de nastere (se ia in calcul si prenatalul) ca sa poti beneficia de indemnizatie. acuma nu stiu ce sa zic de cele citeva zile care sint intre data la care te-ai intors tu la munca si DPN. poate un jurist de la subiectul dedicat sa stie mai multe detalii.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta mai fetelor .. hai sa va zic si voua dilema mea legata de cei 85% .. eu m-am intors la munca pe 20 octombrie si acum am ramas insarcinata din nou. DPN-ul este 6 octombrie. intrebarea mea este daca mi se vor calcula veniturile obtinute din septembrie 2008 (cand inca eram in CIC 600 ron) si septembrie 2009 (cand probabil voi fi in concediu prenatal)? intra si banii din CIC (adica 600ron) si cei din concediu pre-natal (adica 85% din brutul veniturilor) la calcul? sau cum se calculeaza?? daca ar intra si cei din concediul pre-natal mi-ar conveni mai mult .. caci ies un pic mai sus decat salariul net .. cu multumiri! Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |
Anca si
Stefan (13.01.2008)POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
Stoisor aoleu, asta da facultate grea, intelesesem ca ar fi vb despre drept. Oricum, primul an e mai greu peste tot, eun hop ca sa spun asa, tin pumnii! Am vazut poze cu blonda mica si cretulina ce ii mai place sa fie inconjurata de pachetoaie de cadouri! Pup scumpica!
stoisor spune:
sunt iara foc si para.....
am sunat acum la laborator in Sb pt analiza respectiva,nu imi poate spune asist la tel,ma va suna un nene doctor pt ca ia iesit ceva fetitei si nenea doc vrea sa vb cu mine ,deci mai astept eu vruiam sa stiu ce si cum sa o pot suna pe doc lu peste din Sb sa ne putem programa azi sa nu o las pe Luni dar de ,ce va vrea sa vb cu mine nenea ala chiar nu stiu?acum am o stare de imi vine sa zghier ,o fi ceva chiar asa nasol de nu imi putea spune fita de asist la telefon,trebe numai nenea doc?
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
Lala_D spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui anca.b ELLE, DIN CITE AM INTELES EU, TREBUIE SA AI NEAPARAT CELE 12 LUNI LUCRATE inainte de nastere (se ia in calcul si prenatalul) ca sa poti beneficia de indemnizatie. acuma nu stiu ce sa zic de cele citeva zile care sint intre data la care te-ai intors tu la munca si DPN. poate un jurist de la subiectul dedicat sa stie mai multe detalii.
Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
Nu, nu este asa .
CIC-ul este perioada asimilata .
Exact ca si cum ai fi lucrat.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor sunt iara foc si para..... am sunat acum la laborator in Sb pt analiza respectiva,nu imi poate spune asist la tel,ma va suna un nene doctor pt ca ia iesit ceva fetitei si nenea doc vrea sa vb cu mine ,deci mai astept eu vruiam sa stiu ce si cum sa o pot suna pe doc lu peste din Sb sa ne putem programa azi sa nu o las pe Luni dar de ,ce va vrea sa vb cu mine nenea ala chiar nu stiu?acum am o stare de imi vine sa zghier ,o fi ceva chiar asa nasol de nu imi putea spune fita de asist la telefon,trebe numai nenea doc? Sara Ioana 15.02.2008************************** am un anisor ************************* POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008![]() 7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Nu prea e profesional sa iti discute analize la telefon.
Poate doar asta e motivul.
In copro nu prea pot sa iasa "chestii groaznice".
Hai capul sus.
Sigur e vorba doar de giardia sau alt parazit.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
emabucuresti spune:
Stoisor sanatate multa!
Lala imi poti da link cu blogul tau? ai acolo o schema cu ordinea aparitiei dintisorilor pe care vreau sa o consult
madalina28 spune:
Offfff mai Stoisor sper sa nu fie nimic grav la bubulina mica!
Naspa cu vremea asta cand cald cand rece cu epidemiile lu' peste, acum am vb cu asistenta med de familie si mi-a spus sa am grija mare ca e epidemie de TBC, iar Sofiei nu i-a aparut floricica de la vaccin, trebuie sa-l refacem dupa ROR adica in vreo 3luni, ce sa fac sa izolez fata sa o bag in carantina?????
Elle imi pare rau ca micutza Evita e bonlavioara speram sa ajungeti la petrecere la cat te-ai straduit pt ea...Despre cei 85% chiar nu iti pot spune nimic eu am avut minim pe cartea de munca cu toate ca in mana am luat mult mai mult.
Ema felicitari pt pasii facuti de Milan.Si ca tot vb de facultati sa vedeti cum e la constructii te iei cu mainile de cap, a doua finante-banci mi s-a parut joaca de copii.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

de
7+
Eva