LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)
Raspunsuri - Pagina 13
godzila spune:
La multi ani pt. SONIA, EMMA, ALESSIA, NATALIA!
Elle stiu ca trebuia sa te anunt de joi...dar am tot sperat ce venim si noi la party. Sunt atat de suparata
. Iti multzumesc ca ai fost atat de intelegatoare. Uite o
din partea noastra. Sper din tot sufletul sa facem intalniri si la vara sau cand se mai termina virozele astea.
Ven imi plac baietii tunsulici si bibeloul tau
. Nu ai avut niciodata surpriza sa iti dea laptopul jos?
Madalina fff frumoase pozele!
Mada ma bucur ca ai descoperit ce avea Sofiuca. In azul asta va mai duceti la paty? Si eu cred ca ers imposibil sa fie ceva de la dinti...dar am auzit ca atunci cand le dau dintii imunitatea e mai scazuta si creste riscul sa "prinda" ceva. La mine intotdeauna s-au asociat astea 2 chestii.
Si mie imi plac chiloteii de la Pampers se pun usor mai ales in perioada asta de miscare continua. I-am luat si eu dar inca nu a depasit 10 kg sa ii stea mai bine. Vlad nu a mai facut feba azi dimineata dar e tot marait. Nu mai vrea sa inghita med...ma chinui cu el...e oribil. Stranuta din rasputeri si ii curg iar muci in veselie. Bine ca au mai "palit" si nu mai sunt verzi.
Lala spune-mi te rog daca sa ma ingrijorez ca nu ia Humexul si Eurespalul sirop ca sunt gretoase si nu vrea sa le ia. La antibiotic il fortez eu si nu e o cantit f mare.
alina023 spune:
Am pierdut iar mesajul kilometric.....

Elle, sper din suflet sa fie ceva trecator. 
Doc, vino mai des pe acasa. Avem clopotei tare frumosi la C-ta.
Nati
Natalina la multi ani, sa cresti mare si sanatoasa!!
Mirik drag si scump
suflet langa suflet, stii tu...
Si....a inceput concursul "clipe de viata 2008". Avem si noi doua poze Alin1 si Alin2. Daca va plac va rugam sa ne votati la pagina 3: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2
Pupam si intram mai tarziu.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Adryana_4u spune:
nu cred ca mai facem azi nicic un vaccin...mi-a tusit azi noapte si a facut si putin de febra...iar dimineata, cand am pus-o pe olita si se scremea, a inceput sa tuseasca, apoi sa si vomite in acelasi timp, de n-a mai putut nici sa respire, doamne ce m-am speriat, am zgaltait-o de n-am mai putut, cu capul in jos, s-o fac sa scoata ce ii bloca gatul...un fel de spuma...lipicioasa, vai ce am tremurat dup-aia....acum doarme linistita, mergem oricum la doc sa vedem care-i treaba
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
stoisor spune:
offf Elle,poate e doar un episod ,poate nu io picat bine osccilo atunci ....nu stiu ce sa zic,sper ca nu a luat de la tati draga mica,hai curaj si grija de burtica,nu poti pleca mai iute acasa???sa nu mai stea cu buni daca e virusata si ea
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
godzila spune:
Elle ce intorsatura...sper sa nu ratati si voi partY.
Adriana sanatate Biancai!
Doamne nu se mai termina cu virozele astea.
Si eu sunt varza...ma doare rau in gat.
stoisor spune:
se pare ca vine iara perioada nebuna de viroze 
daca e cineva care stie......just in case,nu mai tin bine minte cum se da Stodalul??
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
emabucuresti spune:
am facut si noi azi vaccinul, infanrixul, iar cu priorix am decis sa mai asteptam o luna doua desi il cumparasem deja
se pare ca pana pe la 4 anisori nu mai avem treaba cu alte vaccinuri obligatorii.
Madalina o sa ii treaca repde Sofiei pojarelul. Si-a facut singura costumatie mititica, auzi! 
Am vazut poze de la petrecerea lui Serban de Doc, cu multi prieteni de varsta lui, dulci toti, cei trei baietei parca ar fi frati, unul mai blond decat celalalt!
Si am mai vizionat poze ieri, ce s-a mai postat recent nu am ratat.
Ma intrebati de burtica, iata o poza cu burtica, nu facuta special dar ceva ceva se vede, e din 7 februarie. Am scapat de greturi si tin pumnii Cretei, Ioanei si celorlalte gravidute care au sa scape repede de ele!
http://family.webshots.com/photo/2877430230103950812QNSEqC
am implinit 17 saptamani, deci am 4 luni de sarcina deja!
Milan v am spus,paseste cu curaj, sta in picioare si ridica mainile bucuros sa ne arate ca nu se tine de nimic, e tare mandru si noi la fel. Pe aici deja a trecut entuziasmul cu clopotei care fac primii pasi caci se tot intampla de doua trei luni, fiind si multi mai maricei, noi suntem entuziasmati si repetam de zor in tarc mersul pe jos hhihi
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
Elle sanatate multa Evei, sper sa nu fi luat si ea ceva de la voi!
Adriana4u sanatate multa!
Dana in leg cu numele lui bebe te mai poti inspira si din genericele lungi de la sfarsitul filmelor. Cum te mai simti? 
Mi-a dat mail tipa ca a ajuns pachetul cu comanda mothercare in Romania, abia astept sa vad caruciorul! maxim luni sper sa ajunga!
ca sa nu pierdeti cand scrieti un mesaj, dati-i un copy si in caz de vreo eroare intrati iar in compose si dati past
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
stoisor spune:
Ema felicitari pt cele 4 lunite marcate si sarcina usoara incontinuare cat despre Milan GO BABY GO la cat mai multi pasii si cat mai siguri
Ceska eu de mult vedeam copila galbena si ma vaitam ca mananca numai pe alese si mai mult cu forta(stiu nu i bine)dar altfel facea fomete cu zambetu pe buza,neam'nu plangea de foame,si tot ziceam in stanga si in dreapta iar doc de fam ma lua in ras ca ce am de gand sa o indop ca pe rata,ca mananca cat i trebuie ,ca sa ma uit la mine ca sunt alba ca lumanarea,ca are kg cat scrie in carte,etc dar la doc din Sb nu au mai stat asa lucrurile,cu o analiza de sange sa vazut negru pe alb care e problema,am plans in rand cu Sara cat ia luat sange din vena,a fost ceva groaznic dar acum macar stiu ce are si o pot trata si sper sa se corecteze si sa isi revina.....daca tu consideri ca e ceva cu Benji apoi cauta si convingete ca ai sau nu dreptate,despre doc nostru de fam....."numai de bine"prin vagauna noastra rar care fac analize la copil de un an,i ceva strigator la cer dar uite ca nu e chiar asa si au nevoie de ele din pacate.....sper sa te inseli si sa ti se para doar ,la mine nu a fost asa,pupam baiatu si mamica
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
Lala_D spune:
Felicitari Milan curajosul mic !
Ema gata cu linistea si la voi 
Vera nu-i bai ca nu ia eurespalul dar ceva sirop de tuse ar fi bine sa-i dai.
Incearca Prospan sau Stodal.
PS: pentru cine intreba de Stodal : eu ii dadeam 2,5 ml seara si dimineata.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze