LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)
Raspunsuri - Pagina 12
stoisor spune:
ola la la amiaza,ca nu mai e vb de buna dimineata ci de ziua buna etc....
ce fac zuzele?
multumim multumim pt laude si aprecieri la adresa piticei,care pitik ma stoarce de puteri si de nervi cu siropurile lu peste ,imi vine sa le beau eu sa gatam circu dar nu cred ca merge asa
acum ce sa zic astept monstrii din cropo pe la 13.30 cum a zis tanti asist si sa vedem ce licoare magica mai trebuie sa servim piticei ca la cate sunt una in plus ce mai conteaza,cred ca le impart cu tati juma eu juma el si scapam fata de belea si scandal.....ce parere aveti voi??
Elle vruiam sa te intreb cum e Eva la buzita?se mai vede ceva?sper ca nu,m-am tot gandit la ea
revin
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
alina023 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madanic Pentru ca am implinit un an si suntem fetita mare am fost la un fotograf profesionist sa imortalizam momentul. Inca nu ne-a dat pozele insa a pus o parte din ele pe blog-ul personal. http://blog.alexnguyenportraits.com/2009/02/miss-i-one-year-old.html Enjoy Madalina mami de Isabella Andreeahttp://www.picasaweb.com/bogdanmabo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758 "Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile" |
Mada, absolut superbe pozele!!! Aveti o minune de fetita! Sa va traiasca! Si voi sunteti la fel de frumosi.

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Si noi suntem fan chilotei din acelasi motiv, hop, tup, in picioare gata si o si rupe la fuga, altfel cu cei clasici ducem lupte freco romane. SI imi place la nebunie cand ii rup in parti Stoisor, ine ai revenit, mist iu!! Imi pare rau de bolnavioara dar bine ca ati depistat ce are ca sa puteti rezolva. Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() zicolorata www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
Angi,
am vazut si fotografiile Pupicului.
Maaaaare bucatar, maaaare caracter. Si e tati....bucatica!Alina, mami de Ana Antonia
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei
stoisor spune:
gata am plantat pitik la nani,sper sa adoarma fara interventii....
Doculet,noi la 8 luni am facut-o lata si pt ca nu am gasit hidrasec de copii i dadeam o jum de plic de 3 ori pe zi diluat in putin ceiuc sau chiar in laptele fara lactoza si il primea ff bine,cel pt copii era un plic intreg de 3 ori pe zi...revenire grabnica ,ce scump e d-nu inginer al tau,au inflorit boboceii nostri ,adevarati trandafirasi 
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
alina023 spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta neata haideti ca v-am facut o lutza .. din aia buna .. eu nu mai pot sa beau cafea ca inainte .. nu ca imi face rau dar simt ca nu mai "intra" .. daca inainte beam juma de kg pe zi acum beau o ceasca, de vreo 200 ml .. deci eu fac cu capu' da? m-a sunat barbate-miu care zace acasa cu viroza respiratorie ca sa vin mai repede de la serviciu ca soacra-mea a luat raceala de la el si ii este rau .. ca nu are cine sa stea cu eva .. sa-mi vina rau .. si azi, fiind vineri, sunt singura pe tura, nu am cum sa plec mai devreme de 2 .. le-am spus sa stea cu masca pe langa ea si sa-i dea preventin o doza de osciloccocinum .. sa nu va mai spun ca parca ma racaie si pe mine pe gat si ma doare un pic capul .. sper sa nu ma ia ca nu stiu ce o sa fac ..citesc si revin .. Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 6+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Offf...Elle
...ce rau imi pare! Sper sa nu fie racita prea tare buni iar tu sa scapi doar cu ceva usor.Enervante si stresante mai sunt virozele astea!
Alina, mami de Ana Antonia
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei
NataliaS spune:
'Neata! si mersi de cafea ..una de la Ven, una de la Elle ,la cat sunt de cheauna nu-mi ajung nici 2...mi-ar trebui intravenos![]()

Emma, Alessia, Natalia 

sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti o viata frumoasa presarata cu bucurii si noroc!
Eeee am vazut o multime de poze:
Iris si Iulia - incredibil de frumoase cu ochi incredibil de albastri.
Mathias si Markus tunsulici si frumusei...mor dupa POZA BECULETZ![]()

Ana si Luca - foarte mult s-a schimbat Ana - e o scumpa!
Gasca de frumosi la aniversarea inginerului Serban - ce draguti sunt asa imbracati in aceeasi culoare
parca sunt frati ![]()
Thea - super eleganta si frumusica...mami da ce rabdare ai sa o tot schimbi...mi-am tot propus si eu sa-i fac o parada a modei...dar mi-e o leneeeeeeeee![]()
Izabella - moamaaa ce frumoase sunt pozele de la studio...si ce-mi place poza cu ia si cea cu mami....
Creata de Sara - frumusica sarbatorita -
sa se faca repede bine!
Am citit alegerile fetelor Sofia si Sara -- viitoarele creatoare de moda![]()
Iulia - m-ai distrat tare cu cizmele? Voiam sa-ti zic GO FOR IT! cu Tupeu si ochii tai albastri la tati, un zambet, un pupic si gata - are fata cizmele dorite![]()
Vera - sanatate multa puilor!
Mada - ma bucur ca s-a dezlegat misterul, acum ca stii ce are, astepti sa treaca
fetele!
Elle - sanatate sotului si sper sa nu luati si voi!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ramonab spune:
Ceau!!
In primul rand sa imi achit restantele cu scuze pt intarziere:
EMMA si ALESSIA, La multi ani si sa fiti sanatoase si frumoase!!!
si pt azi
NATALIA, La multi ani sa fii sanatoasa si norocoasa!!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ellenuta spune:
ca sa fie tacamul complet .... eva a vomitat de 3 ori de dimineata pana acum .. 1 data dupa osciloccocinum .. apoi a papat .. la 30 minute a vomitat in tarc ... au scihmbat-o si la 10 minute a vomitat iara ... 
nu pot sa cred! imi vine sa-mi iau campii!
sper sa fie un incident si sa nu ratam petrecerea .. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta ca sa fie tacamul complet .... eva a vomitat de 3 ori de dimineata pana acum .. 1 data dupa osciloccocinum .. apoi a papat .. la 30 minute a vomitat in tarc ... au scihmbat-o si la 10 minute a vomitat iara ... ![]() nu pot sa cred! imi vine sa-mi iau campii! sper sa fie un incident si sa nu ratam petrecerea .. ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |
Offfff

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
ramonab spune:
Rapid va spun ca am vazut pozici cu Thea, cu Sara, cu cei doi tunsulici, cu Serban de ziua lui, si de pe blog absolut fenomenale.
La mine in casa e mare taraboi ca renovam baia si de aceea nu prea am timp sa stau pe forum, citesc doar, de scris mai greu.
Razvi e bine, am fost ieri la control si a zis ca s-a vindecat baiatu, mai are doar cativa mucisori care vor trece repede.Continuam trat cu Zinnat sa fie complet de 7 zile.
Pusici 
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

lutza .. din aia buna .. eu nu mai pot sa beau cafea ca inainte .. nu ca imi face rau dar simt ca nu mai "intra" .. daca inainte beam juma de kg pe zi acum beau o ceasca, de vreo 200 ml ..