LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Lala multumesc pt raspunsuri!Ma apuc acum sa citesc pe blog, eu sunt o admiratoare din umbra a blogurilor de pe aici doar ca eu chiar nu am talent la scris deloc, deloc.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mai fetelor .. hai sa va zic si voua dilema mea legata de cei 85% ..

eu m-am intors la munca pe 20 octombrie si acum am ramas insarcinata din nou. DPN-ul este 6 octombrie.

intrebarea mea este daca mi se vor calcula veniturile obtinute din septembrie 2008 (cand inca eram in CIC 600 ron) si septembrie 2009 (cand probabil voi fi in concediu prenatal)?

intra si banii din CIC (adica 600ron) si cei din concediu pre-natal (adica 85% din brutul veniturilor) la calcul? sau cum se calculeaza?? daca ar intra si cei din concediul pre-natal mi-ar conveni mai mult .. caci ies un pic mai sus decat salariul net ..

cu multumiri!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata, vin si eu la cafea.

Elle, uf toata echipa in carantina? Sper sa aveti totusi un week end frumos!

Am vazut poze frumoase de Isabella in stucio. F. dulce!
Ma gandisem si eu la asa ceva dar tati are fobie de fotografiat se pare. Oricum eu si piciulici mergem la vara cu un profi in parc, sper.
Iar incep crizele, nu ma laa deloc la comp nici in dimineata asta.

Azi a reusit cu speed dialing sa isi sune tatal la birou!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salutam si noi.

mai rarut, ca nu pot tine pasul, si apoi sa intru asa, din zbor, nu-mi place.

dar am vazut ca au revenit mamici mai vechi, cum ar fi iulia82 (pe care o tin minte si ce sexy momma era gravida, si cum a nascut ea in 7 minute -pe vremea aia speram si eu la din-astea).
doamne ce fetita ai tu acolo, niste ochi...

ma laud si eu cu serban si gasca lui aici http://picasaweb.google.com/monicutzu/Petrecere1An#
poate veti mai recunoaste dintre clopotei Viktoras de angi (era la fel imbracat cu serban, zici ca ne-am vorbit) Luca de Tinna si Ioan de Isidora, precum si bb antonio de mav. sunt de acum vreo luna, sper ca nu s-au invechit. asta pentru c atot nu ajunge nici una la intalnirea de duminica. desi ne vom vedea noi luni de ziua lui Ioan, facem poze si acolo si trimitem.

vb. cineva la un moment dat de oua d eprepelita. eu stiu ca sunt foarte bune, si pentru cei cu fond atopic, pot fi date cu albus cu tot de l ainceput, nu sunt alergenice. eu am rugat bunica si la ziua lui serban a facut biscuiti de casa cu oo de-alea, sa manance si cei sub un an, precum si Pupi. foarte bune!

alta intrebare, daca aveti rabdare.
serban mi-a facut si el viroza aia sau ce o fi de mi-a varsat o zi intreaga la greu, apoi da-i cu metoclopramid etc, acum e bine. dar intrebare: cum se dilueaza hydrasec si in ce concentratii se da? ca i-as da tot de alea, inca e la usor regim.

mercic, si va pup,

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am fost pana la piata cu piticul si ne-au inghetat toate cele in special mie ca el era infofolit.
Ufff ce vreme oribila

Monica eu hidrasec i-am pus in putina apa sau lapte si i-am dat cu seringa de nurofen. Altfel nu a vrut sa il ia. I-am dat cam 2 plicuri pe zi.Maxim sunt 3. Super pozele. Imi place mult gasca voastra de pitici.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Inca o cafea, chelner, te rog!

'Neata, fetelor!

Dupa 2 zile mai grele, revin pe baricade. In forta. Larisuc, multumim ca ai intrebat de noi, pupam fetele. N-am disparut ca magarusul in ceata, doar in zapada.

Alaltaieri am avut cea mai grea zi de cand sunt insarcinata, s-a lasat cu vomitat... m-am simtit foarte rau. Ieri, ca un facut, m-am simtit excelent, dar m-am apucat sa gatesc, sa rezolv din treburile casei...

Am citit tot, am vazut toate pozele... ABSOLUT SUPERBI TOTI CLOPOTEII SI TOATE MAMICILE SI TOTI TATICII!!!

"LA MULTI ANI!" UREZ TUTUROR CLOPOTEILOR NASCUTI ZILELE ACESTEA: SONIA, EMMA, ALESSIA, NATALIA! 4 FETITE FRUMOASE, CA RAZELE DE SOARE! SA FITI FERICITE SI IUBITE, SA AVETI NOROC IN VIATA SI SA TRAITI FIECARE CLIPA LA MAXIM!

Elena, la al doilea copil, lucrurile se schimba radical, adica se calculeaza 85% din ultimul an calendaristic, nu ultimul an de munca. Adica, tu vei naste la inceputul lui octombrie, vei avea 85% din oct. 2008 - sept. 2009. Daca ai inceput in decembrie, vei avea oct.-noi. - 12 milioane + salariu ori 10 luni impartit la 12. Apoi 85% din asta. Ai inteles ceva? Evident, aici va intra si pre-natalul, daca iti iei.

S-au discutat multe... sunt cu capul full.

Imi pare rau ca nu vor ajunge fetele la intalnirea de duminica, am inteles ca Simona, Mary si Madalina au zis pas din motive lesne de inteles, piticute bolnavioare. Sper sa se rezolve repede, pup fetele!

Elle, chiar, cu petrecerea? La ce concluzie s-a ajuns? Ca azi e vineri... cat ne costa pana la urma, in total, ce tort va fi, care e lista finala...? Hai, ca daca e bal, sa dansam pana la capat! Ti-am zis ca iti sunt recunoascatoare ca te-ai ocupat de tot si ai o floare virtuala de la mine!

Pampersi chilotei... tocmai am terminat o transa si noi. Inca nu stim ce sa zicem... nu ne-am decis daca ne plac sau nu. Acum Dani a luat din nou stretch si astia imi plac mult. Parca si Mariuca e mai linistita cand o imbrac... sau mi se pare.

Sper sa apuc sa citesc blog-urile... Lala, au dormit piticii impreuna, ha? Sunt curioasa cum au reactionat!

Mai erau o gramada de zis... dar usor-usor... acum termin prima parte. Dau o fuga si la burtici fericite, ca acum am munca dubla, hehe! Maine se fac 3 saptamani de cand am aflat ca sunt insarcinata! Poimaine nasc! Nici nu stiu cand a trecut timpul!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elle din ce stiu eu intra in calcul sigur concediul pre natal. La mine a intrat atat la indemnizatia initiala cat si acum la recalculare.
Si iti vor face medie pe ultimile 12 luni. Deci prinzi si ceva luni de CIC.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineaaaaaaaaata!

elle, mersi de cafea. ma bucur de ea ca de ultima cafea a condamnatului. sper s anu fac exces azi... stii tu... cu eva... daca se mucizeaza, asta e. data viitoare va trece mai usor peste. daca toti sunteti bolnavi mai greus a o ocoleasca viroza. tu... lamaie si zile libere. nu serviciul e cel mai important acu. stii tu, tu esti carcasa de protectie pentru un sufletel in plamadire:)

shea... vazut poze cu mathias si markus:)) asa l-am tuns si eu pe sacha:) dar acasa cu aparatul si bruno radea cu gura pana la urechi. dar nici scha nu parea sa aiba nik impotriva, doar ca s eplictisea si-si baga propriul par in gura:))) dar.... mi-au placut in mod deosebit pozele cu... nu e nik interesat pe net si bibelou:))))

madanic... lasat post pe blog. am ramas fara suflare.

am vazut ochi albastri greu de exprimat in cuvinte. si mama si fiica... iulia... o sa aveti batai de cap mai incolo...

ca veni vorba d eochi albastri.... irlandeza noastra unde s-a ascuns cu paty?

docdecap, ce mai party! maaaaaaaaaaaama! ce veselie! ce animatie! o gradinita intreaga! dar ce copii fericiti! vor ramane prieteni si vor merge si la facultate impreuna:)

ISI just in case... ca nu dau pe aici prin weekend... LA MULTI ANI! pentru bb Ioan! sa va bucurati de ocrotire Divina si de ingerashi pazitori generosi! sa fiti fericiti si sa cresteti frumosi! ai niste copii de exceptie! s-o pupi si pe isidora din partea noastra. (aveamd e gand sa va fac o surpriza dar sunt in intarziere... poate sa ajunga si mai tarziu?)

fetelor, azi e carnaval:) primazi de vacantalamici. i-ammascat, i-ampictat si i-am trimis la servici:))) ce senzatie... cresc copii meui...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cretzule tu m-ai bulversat .. ce e cu aia 12 mili???? i dont get it .. eu am inceput in oct 2008 serviciul (am inteles ca luna in care se naste bb nu intra la calcul) ..

lala deci ar trebuie sa-mi calculeze veniturile din septembrie 2008 - septembrie 2009??

adica

sept 2008 - 600 ron
1 oct - 19 oct 2008 - 367 ron (fragmentat ca am inceput job)
19 oct 2008 - 31 oct 2008 - xxxx ron (ca am inceput jobul)
apoi
nov, dec, ian, febr, martie, aprl, mai, iunie, iulie, august - xxxx ron (salariul)
septembrie - pre-natal deci 85% din brut

se aduna astea toate, se impart la 12 si rezulta indemnizatia??

asa se calculeaza sau ba??

sunt intr-o mare ceata!

Eva creste mare
Eva

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Raspuns: da. Dar nu uita ca se calculeaza 85% din total.

Am zis 12 milioane, ca am zis ca ai inceput in decembrie si atunci sep-oct ai avut 6 milioane ori 2.

Calculul este corect, dar cu mentiunea de 85% din suma totala.

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

cretzule tu m-ai bulversat .. ce e cu aia 12 mili???? i dont get it .. eu am inceput in oct 2008 serviciul (am inteles ca luna in care se naste bb nu intra la calcul) ..

lala deci ar trebuie sa-mi calculeze veniturile din septembrie 2008 - septembrie 2009??

adica

sept 2008 - 600 ron
1 oct - 19 oct 2008 - 367 ron (fragmentat ca am inceput job)
19 oct 2008 - 31 oct 2008 - xxxx ron (ca am inceput jobul)
apoi
nov, dec, ian, febr, martie, aprl, mai, iunie, iulie, august - xxxx ron (salariul)
septembrie - pre-natal deci 85% din brut

se aduna astea toate, se impart la 12 si rezulta indemnizatia??

asa se calculeaza sau ba??

sunt intr-o mare ceata!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput