LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)
Raspunsuri - Pagina 17
danonique spune:
MIRI
Noi suntem bine.Burtica s-a transformat in burtoi iar bebe misca la greu.Mai greu cu zilele astea care parca nu mai trec!Numar in permanenta cate zile au mai ramas pana la 37 saptamani.De azi as mai avea 25 de zile.As vrea sa nasc dupa 8 martie ca e ziua Vanessei si as vrea sa fiu alaturi de ea.De acum numai DD ne poate ajuta ptr ca eu fac tot posibilul sa stea bebe in burtica.Am mare noroc de mama care se ocupa de cei mici si care ne face si mancare.Ptr curatenie si calcat am o femeie care ma ajuta.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
33+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
creata2008 spune:
Anca, asta zisesem si eu. Nu conteaza ce ai facut inainte, la al doilea copil se calculeaza 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni (calendaristice). Daca ai fost in cic, 85% din cic, daca ai avut combinat, cum e cazul Elenei, se calculeaza combinat. E mult mai simplu la al doilea copil si, dupa cum au declarat guvernantii, le e lor mai usor sa calculeze pe ultimele 12 luni, ca sa nu stea sa caute in urma. 

| Citat: | ||||||
| citat din mesajul lui anca.b Daca e asa e tare bine. eu de pe forumul juridic intelesesm altceva.
Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Neuronu' de pe urma vrea sa-ti zica mai multe, dar uita de fiecare data.
1. super distractie la piscina!
2. nu ne-ai zis de domnul sot, ce a patit pana la urma?
3. bine ca te-ai apucat de blog, esti pe lista mea ![]()
4. cum au reactionat cretulinii tai la costumatiile de azi?
5. contra greturilor: suc de fructe - pomelo, mar, lamaie, portocala acrisoara. Nu ti s-au strepezit dintii?? ![]()
6. iti imaginezi harmalaie cu 22 copii duminica?????? 
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik creata, greturile mai dau tarcoale? distractie placuta la party! si.... pooooooooooooooozeeeeeeeeeeeeee! valvoi-valvoi! |
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
danonique spune:
Eu sunt singura acasa si e parca prea liniste.Vanessa e la gradinita,Albert la plimbare cu bunica iar tati pe drumuri.Nu va dati seama ce mult imi detest rudele care sunt aici.De cand stau in pat nimeni nu s-a invrednicit sa imi faca o vizita.Sora mea vine zilnic si imi face tot felul de cumparaturi dar nasa de cununie si sora sotului nici un telefon nu au dat.Daca le-as spune ceva s-ar scuza ca l-au intrebat zilnic pe sotul meu cum ma simt.Nu voi uita cum s-au purtat acum cand aveam mare nevoie de sustinere.Eu ca proasta le cumparam numai cadouri scumpe si ele nici macar un telefon nu imi dau.
33+ DARIUS
poze albert
alina023 spune:
Elle, cum este Eva? M-am tot gandit la voi azi...
Ema, vazut burtica de 4 luni
.. Cand au trecut 4 luni???? Si felicitari plimbaretului mic! 
Mirik, maine, maine... Ganduri buuuuuneeee!!!
Crets, abia astept sa o vad pe Mariuca (no offence pt mami, da?
).
Shose, cum a fost reintalnirea? Banuiesc ca esti in al saptelea cer acum ca o ai iar langa tine pe Pipetica mica..
Danutza, mai ai asa putin... Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Cand va fi momentul (adica cel mai devreme peste 25 de zile) sa lasi si tu id si parola de forum sotului tau, da? Sa stim si noi...
Grati...unde esti, mami?
Gabby, Roxi??? Ati semnat condica si nu am vazut eu?
Fetele care stiti cate ceva despre Lala20...imi puteti spune si mie pe PM, va rog? M-am tot gandit la ea. Sper din suflet sa fie bine si ea si Bibi scumpa.
Mai fetelor....eu cred ca o iau razna in curand la jobul asta. Sefa mea a facut iar o criza de nervi cu spume la gura (si nu exagerez deloc!
). Eu o inteleg ca e si ea stresata din cauza nebuniei care se intampla...dar totusi, nu avem noi nici o vina. Si cand ma gandesc cat de multe depind de banii pe care-i iau eu de aici...
Mama ei de criza!!!
Va pupacesc cu drag!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
iulia82 spune:
Dupa ce am stat o ora sa o culc ,am convenit de comun acord ca nu mai facem nani azi.Nu vrea si pace..o sa doarma la noapte mai bine,sper.
Doamne...stiti ce-a facut pitica asta mai devreme?Am certat-o un pic ca a turnat apa din beboron pe jos si pe masina de spalat.N-a comentat nimic,mi-a dat biberonu si-a disparut in dormitor.S-a intors cu un servetel si-a inceput sa stearga apa.Acuma e in camera mare si sterge televizorul si masuta...Off,harnicuta...acu imi pare rau ca am certat-o.
POZE IRIS
POZE BOTEZ
Iulia si
IRIS MARIA (19.12.2007)
danonique spune:
ALINA bineinteles ca va voi anunta si chiar ma gandeam sa iau nr unei fete sa ii scriu un mesaj dupa ce nasc.Apoi din maternitate poate va voi scrie daca totul va fi ok si nu vor aparea complicatii.
Cum fac sa intru la lista cu nr de tel?
33+ DARIUS
poze albert
creata2008 spune:
Intri pe mail-ul comun si cauti in folder-ul "date de contact". Acolo vei gasi, de principiu, in subject, numele zuzei si in body-ul mesajului, datele de contact.
| citat din mesajul lui danonique ALINA bineinteles ca va voi anunta si chiar ma gandeam sa iau nr unei fete sa ii scriu un mesaj dupa ce nasc.Apoi din maternitate poate va voi scrie daca totul va fi ok si nu vor aparea complicatii. Cum fac sa intru la lista cu nr de tel? |
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
danonique spune:
| citat din mesajul lui iulia82 Dupa ce am stat o ora sa o culc ,am convenit de comun acord ca nu mai facem nani azi.Nu vrea si pace..o sa doarma la noapte mai bine,sper. Doamne...stiti ce-a facut pitica asta mai devreme?Am certat-o un pic ca a turnat apa din beboron pe jos si pe masina de spalat.N-a comentat nimic,mi-a dat biberonu si-a disparut in dormitor.S-a intors cu un servetel si-a inceput sa stearga apa.Acuma e in camera mare si sterge televizorul si masuta...Off,harnicuta...acu imi pare rau ca am certat-o. POZE IRIS POZE BOTEZ Iulia si IRIS MARIA (19.12.2007) |
V-am vazut si pozele si sunteti superbe amandoua!Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
33+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
godzila spune:
Mada pupam burtica sa treaca pojarelul.
Dana nu mai fi suparata ca ii face rau lui Darius. Rudele nu se aleg deci...
Bravo Irina ajut-o pe mami.
Offff febra s-a ridicat.......

de
Eva
Stefan (13.01.2008)