LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)
Raspunsuri - Pagina 13
AngeliquedeS spune:
Nati, blogul e mai ales CA SA NU UITI. Mai putin conteaza talentul si apoi cuvintele scrise din inima fac mult mai mult decat talentul stralucit fara simtire...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
cati_magureanu spune:
O ce veste minunata de la Elle se arata!!! 

FELICITARI DIN SUFLET!!!
Ma bucur enorm pentru tine! DD si maicuta lui sa va vegheze si sa fie totul bine, sa ai 40 saptamani minunate si, la final un bebe mic sanatos si voios, fratior sau surioara de Eva mica si isteata! Si eu ma bag la pariu: baietel!
Honey, ce face AJ? cum se mai simte? Am citit ca aveti pojarel..:-(! Bafta la examene! Ce mai face mama ta? A gasit un medic bun?
LA MULTI ANISORI:
Iulia Maria
Maia
Yannis-Sebastian
Isabella Andreea
Alexandru Luca
Mihnea Adrian
Sara Ioana
..si, nu in ultimul rand, La multi ani pt. Luca de Alinush!
LA MULTI ANI CU BUCURII:
godzila
ancasoare
crissandrada
benizautza
LA MULTI ANISORI PT. AZI:
Luca Stefan
Stancutza, imi pae rau sa aud de mititica ta! Cand matei a avut enteroviroza si a vomitat la greu i-am dat si ceai de menta dar si saruri (electroliti). Ceaiul de menta este bun caci mai amelioreaza spasmele musculare din burtica iar sarurile contin minerale etc. care inlocuiesc ceea ce Sofiucul pierde prin voma! Dar, ce am invatat eu din experienta mea: cantitati mici si dese! Sa nu-i dai mult lichid deodata! matei continua sa vomite si nu stiam de ce..noi ii dadeam cate 100 ml odata..ceea ce era contraindicat, caci daca stomacul este revoltat, in momentul in care vine o cantitate mare de "ceva" care-l solicita atunci este rejectat! So, da-i cantitati mici de lichid dar, des...si papica la fel..pana se linisteste stomacelul.
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
cati_magureanu spune:
Am vazut si pozele cu cei 2 matzi (mari si mici)! Biencuta este o frumoasa dulce iar de ziua ei a fost sclipitoare..impreuna cu mami si tati ei! Am vazut ca au venit si bunicii! Ce fain! Mai aveti bradutul, inca?
Miri, ca de obicei, ne unge pe suflet cu vorebele-i maiestre! Am citit si eu pe blog si l-am adaugat la Favorites, sa te mai citesc cand am ceva momente libere, pt. suflet, ca si pe celalate zuzici cu blog!
Pup puiutii bolnaviori..Parca am citit ca Razvi face injectii? Uf, micutul! Il pupam sa se faca repede bine!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
Shose spune:
Mirik, tu glumisi cu cartea?
In caz ca nu, sa trimitzi una si nurorii sa i`o bag la lada de zestre. ![]()
Pija sclipicioasa nu o pot vedea ca sunt pe mozilla
. Spune`mi ce culoare e? Ca sunt curioasa![]()
Siiii acum sa nu uitam, cand o sa ajungi tu vedeta blogosferei sa nu uiti de primele tale fane 
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
nemary spune:
of, zuzici, cand ziceam si eu ca suntem aproape gata cu viroza asta nenorocita, se pare ca s-a intors si asta din cauza lui tati, care a luat-o ultimul dar este cel mai rau, nu pre aa avrut sa ia medicamente, dar ieri si azi l-am burdusit si i-am facut si lui aerosoli. sper ca maine sa se simta si el mai bine si Dariuca, imi e asa o mila de ea mititica, cum incepe sa planga doar cand vede furtunasul de la batista bebelusului. sper sa nu mai fie nevoie si maine.
Sofia de Stancuta e bolnavioara?
nu am reusit sa citesc decat ultima pagina, multa sanatate micutei si putere mami.
...si Roxana, am tot uitat sa-ti raspund
eu am tuns-o pe Daria.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
MIRI si VEN 

si multi pupici
ce frumos ati scris voi doua. oare voi fi si eu capabila de asemenea ganduri daca mai fac un bb? doar sa mai vrea sotul, ca se cam codeste acuma, cand a vazut ca nu prea are timp pt Dariuca si ma cam chinui singurica.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Madanic spune:
Elle, felicitari!!!!
Este o veste extraordinara, inca un pui mic.
Si eu imi mai doresc unul insa nu reusesc sa conving consortul
. Iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara si un bebe mic sanatos si dragalas.
Multumim din tot sufletul pentru multele urari primite de ziua noastra si uram si noi LA MULTI ANI!!! pentru:
Alexandru Luca
Mihnea Adrian
Sara Ioana
Luca Stefan
sa cresteti mari, sanatosi voinici si plini de veselie si nazdravanii
.
Si pentru mamicile- zuzici:
ancasoare
crissandrada
beinazuta sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre
.
Madalina
mami de
Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Eliza spune:
La multi ani! pentru Luca Stefan, Alexia, Robert si Sonia. Sa cresti mari, sanatosi si sa-i bucurati pe parinti.
Elle ti-am spus ca in poze se vede loc pentru un fratior/surioara pentru Eva?!
sa treaca mai repede socul initial si sa te bucuri din plin de lunile de graviduta.
Am vazut pozele cu Anita si Luca, foarte frumosi amandoi, Anita e o domnisorica deja si am vazut-o si pe Laura cu Dimitrakis in poze.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik lala, imi cer scuze daca te superi pe mine,d ar dupa nush cate tentative, am zis sa-mi trag si eu un blog. e furata ideea de la tine, la insistentele lui ceska sa masgalesc p-acolo. pliz nu te supara c-am luat domeniul. io-s cam habarnista. asa daca l-am avut sub nas... m-am servit:) (http://365chancesofbeinghappy.blogspot.com/) si poate imi mai spune cineva cum sa-mi pun blogul la adresa colo dupa povestile nasterilor ![]() miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii http://m3.lilypie.com/qNubp1.png http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png |
Cum sa ma supar Miri , sunt incantata !
Abia astept sa te citesc dar trebuie sa promiti ca vei scrie zilnic

Uite asa iti pui blogul la adresa , sub semnaturi :
Blogul lui Miri
Da si tu un citat la mesajul meu si copiaza sintagma de mai sus la semnatura, in contul tau

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
La multi ani fericiti cu multa sanatate si bucurii pentru Sonia Andreea, Robert si Alexia !

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze