LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)
Raspunsuri - Pagina 14
Ellenuta spune:
neataaa
va mai place
de la mine?? hai ca fac cinste cu
in dimineata asta ..
caci am vazut samburelul .. are 4,7 mm si 138 bpm .. sacul gestational e foarte bine prins, inimioara ii bate .. insa nu am auzit-o caci aparatul de la elias e de moda veche .. potrivit eco, am 6 saptamani si 5 zile ..
ma duc sa citesc din urma si revin ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Lala_D spune:
Elle bravo mami ! 

Asta-i fratiorul lui Evita , ca pe tine te vad mamica de pereche 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
danutza e adevarat ca m-a dat peste cap vestea asta dar ma gandesc ca va fi frumos ..
angi in general, dupa prima sarcina, ramani mult mai usor insarcinata .. noi la eva ne-am chinuit vreo 8-9 luni si acum pac la primul contact neprotejat a aparut samburelul.
miri m-ai facut sa bocesc .. iti multumesc mult! esti minunata!
lala imi place cum a iesit camera baietilor. cand il muti pe pletosel acolo?
nati uff si voi o trageti cu raceala .. imi pare rau. sper sa va treaca repede. pupici si sanatate multa!
shose cum sa nu fiu aici sa va dau cafeluta dimineata? nu se poate altfel! tu cum mai esti?
ven un buchet de
!! si eu va iubesc pe toate!
stancutza cum e sofiuca? sper ca a fost bine peste noapte.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
v-am zis ca sotu e lat cat patu'?? e terminat de racit! a venit ieri cu febra acasa, avea frisoane, picioarele bocna .. da-i cu frectie, da-i cu perna cald la picioare, antibitoic (ca are galci), ceaiuri etc .. i-am spus ca-l bat daca ia si eva mai ales ca avem party duminica .. nu se apropie de ea iar in casa sta cu masca pe fata .. s-o vedeti pe eva ce il studieaza de la distanta ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ereena spune:
neatza, zuze buburuze
Elle, l-ati vazut pe baietel?
dragul de el
am inceput sa urasc vremea asta, numai clopotei bolnaviori .numai de-ar fi fost iarna de altadata , mai degerau si virusii astia nenorociti.
pe toti se le treaca repejor
LE:
toti clopoteii, nu virusii ..cam asa se intelegea
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
Lala_D spune:
Andrei s-a umplut de bubite , reactie la ROR 

Bine ca nu a facut si febra .
Insa se scarpina pe picioare ca un om mare
( la alea de pe fatza nu se scarpina ...inca )
Cred ca ii dau niste Claritine .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:

SONIA ANDREEA,ALEXIA si ROBERT, La multi ani, sa cresteti mari si cuminti, iubiti si norocosi
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
NataliaS spune:
'Neata!
Elle - Mersi de cafea!ma bucur ca e bine samburelul din burtic!
Lala - super camera piticilor! De abia astept sa ne mutam si noi sa le pot face camera...Ana chitaie de pe acum ca vrea pat suspendat![]()

Alexia, Robert si Sonia Andreea 

sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa!
Noi- la fel
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
honey79 spune:
E trecut de miezul noptii ...insa ma trec niste sentimente de nici nu pot sa ma exprim.
Stiti cum e cand parca iti simti sufletul in gat si parca te sufoci deintensitatea sentimentelor.Cam asa sunt eu.
Asadar si-n consecinta, DECLAR ACEST CAPITOL...."CAPITOLUL SPECIAL AL ZUZELOR!"
Parca in nici un altul nu s-a scris cu asa intesitate sufleteasca.Parca nici un alt capitol nu ne-a facut sa avem sufletele rascolite de asa sentimente superbe.
Fetelor, va iubesc 
si multumesc ingerilor ca a facut sa raman insarcinata in aceeasi perioada cu voi,dandu-mi astfel sansa de a va cunoaste si de a fi alaturi de voi.
Sunteti niste femei si mame speciale. 

Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
nemary spune:
Elle, felicitari inca o data, baietel sau fetita nu conteaza ce este, important este ca vor fi 2 copii si se vor juca si invata impreuna.
Lala, vazut camera baietilor, super, cam asa ma gandeam si eu sa aranjez in cazul in care ar mai veni unul...
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.