LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)
Raspunsuri - Pagina 15
stancutza spune:
Neata fetele,
Noi am avut o noapte ok, in afara de temperatura putin crescuta pe la 2 noaptea (i-am dat panadol), a fost in regula. A acceptat prin somn solutia de hidratare, dimineata a baut din bibe acelasi lucru, destul de mult chiar, a mancat cu pofta covrigei cu ceai. Azi e la regim fara carne, doar fierturi, lichide si covrigei.
Tind sa cred ca a fost indigestie. Adica sper sa fi fost asta si nu vreun balaur.
Va pup si va multumesc pentru sustinere, fug la o sedinta 
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
creata2008 spune:
Accept cafeaua si plusez cu inca una! 
Elle, este incredibil, nu-i asa?? 4,7 mm! Eu o stiu pe Mariuca de cand avea 4 mm. si etse un sentiment absolut superb! Pupam burtica!
Vali, ai descris extrem de bine acest capitol, Miri a completat cu imagini personale, Laurici ne-a impartasit si ea din sentimentele traite... una peste alta, toate fetele am participat la aflarea acestei noi vesti!
Lala, super camera baietilor! Culorile imi plac mult, sunt linsititoare!
Da-i cu Claritine, ca trece repede!
Larisa, Nati, Stancuta - va doresc sa scapati rapid de virusi si sa va faceti bine!
Am citit tot... inca sunt putin chiauna... Cred ca ii iese ori un canin, ori o alta masea Mariucai. Se trezeste noaptea des, plangand, ziua e maraita... incepe perioada "haioasa".
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
anca.b spune:
ELLE!!!!!!! Felicitari dint toata inima! o sarcina usoara si un bebe (si eu pariez ca va fi baiat
) la fel de reusit la Evita!!!!

Ce frumos ca se inmultesc zuzicile cu burtica! bravo fetelor pentru curaj. asa mi-e de ciuda ca noi mai trebuie sa asteptam un an...tare imi faceti pofta! si mai am si trei colege graviutze la munca...pe care le-am vazut ieri live...
ca sa nu va mai spun ca al meu sotz tot afla vesti despre voi si deja isi face listute cu numele viitorilor nostri puiuti...hihihi...el ar mai vrea inca doi...eu nu stiu daca ma tin puterile, dar macar unul tot va fi daca ne ajuta DD.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik shea.... huuuuuuuuh, sa rasuflu usurata, ca explodam de atata tensiune!:) si va fac sac, sac, ca eus tiam! dar m-a prins valtoarea evenimentului, si calare pe val dadeam pagina dupa pagina, citeam in zig-zag si diagonala sa vaz cum si cand si care fu reactia generala! evident ca dintre toate persoanele de pe lumea asta, elle e ultima care realizeaza ce minune i s-a asternut in viata! adica... stiti voi, nu noi alegem momentul in care se naste copilul, si nici macar proiectiile noastre despre copii nus unt ale noastre.... copiii care sunt sus, suflete pure, se plimba cu barca pe norishori, privesc spre pamant si-si aleg parintii care le convin, din motive numai de ei stiute! si uite-asa, un sufletel jucaush a hotarat ca elle este mama perfecta pentru el, tocmai poate pentru ca... mizand pe elementul surpriza stia ca-i va schimba viata inca o data, cu totul si pentru vecie!:))) stiti voi, buturuga mica (doar cativa mm si o inimioara) rastoarna carul mare (sufletul cald si generos al lui elle) si-si face loc in familia lor unde va fi mai bine decat oriunde bineprimit. pentru ca va fi familia lui:)cu o surioara exceptionala, eve. si mai stiti voi ca nu chiar eva i-a spus sa vina sa se bucure si el de asa o mama grozava? acu griji... oricine isi face, pana si pentru un siret rupt la pantof, daramite pentru o gurita vorbareata in plus de hranit. dar iar zic, unde se hraneste o gura, se mai poate hrani una, unde se imbraca o fetita, se poate imbraca si un baietel. unde doarme un copil... mai eloc de unul:) unde trebuie timp pentru unul... are loc si al doilea! deci elle, lasa grijile la o parte. sarcina e scurta dar iti lasa suficient timp sa se puna toate bucatile puzzle-ului in locul potrivit. sa fii mama de un copil se invata, sa fii de doi se invata, se supravietuieste si se adapteaza, sa fii mama de trei devine un exercitiu de logistica, de-acolo incolo.... devii experta:) si ca sa zic asa, spre final... inima mamei e un miracol, in loc sa imbatraneasca si sa se stafideasca, infloreste cu fiecare copil pe care-l aduce pe lume. deci, sa infloresti frumos, mami drag:) miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii http://m3.lilypie.com/qNubp1.png http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png |
Miri, esti senzationala...mi-au dat lacrimile..si cat adevar ai spus tu in jumatate de pagina...

elle, felicitari!!!!!!!!!!!!! o sarcina de vis, un bebe sanatos...e tot ce-si poate dori orice mamica in devenire...pupam samburelul mic si pe surioara lui...

si tin sa urez sarcina usoara si bebei frumosi si sanatosi tuturor viitoarelor mamici, stiu ca n-am dat demult pe aici si nu le pot enumera...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca.b spune:
Sanatate multa tuturor puiutilor bolnaviori...eu nu prea stiu sa va dau multe sfaturi, ca pina acum am scapat de chestii grave. ma bucur ca e lala pe aici si ne mai lumineaza ea!
Creata, MAriucai unde i-au iesit primele maselutze? sus sau jos?...ca am impresia ca si pe noi ne paste o tura noua de dintzoci cit de curind.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
madalina28 spune:
A trei zi cu febra 38.5azi, noaptea la fel nu a depasit acest prag, dar nici nu i-a scazut mai jos de 38 oricate antiotermice a primit,,dr zice sa mai asteptam cu antiboticul pana maine, daca nu tuseste nu ii curge nasul, s-ar putea fi roseola sau mai stiu eu ce boala a copilariei.Este foarte maraita nu ma inteleg cu ea deloc nici in brate nici pe jos nici cu tzitzi nici fara, ba vrea ceai ba vrea altceva plange din orice, chiar nu stiu ce sa mai fac!Pe deasupra eu nu am dormit decat cateva ore(2-3)sunt lovita de tren,nu pot manca imi vine sa vars tot, tremur toata de la starea asta...,si mi-a iesit un ditamai herpesul la gura.
Scuzati greselile!
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
creata2008 spune:
Primele doua sus, una in stanga, una in dreapta, apoi ambele de jos... tot asa, in fiecare parte. Iar acuuumm... inca nu stiu.... dar e clar ca se intampla ceva... ca au inceput semnele. Ma astept sa inceapa sa imi refuze mancarea. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Creata, MAriucai unde i-au iesit primele maselutze? sus sau jos?...ca am impresia ca si pe noi ne paste o tura noua de dintzoci cit de curind. |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Cate mesaje frumoase am citit in capitolul asta...m-au trecut fiorii 
Apropo de cele povestite de LauraD despre Dimitris cum si-a dorit el foarte mult o surioara, asa i-am facut si eu mamei mele...desi doctorul ii spusese ca va avea un baietzel (aveam 3 ani) eu ii spuneam ca e "tititza" si asa a fost.
Miri mi-a placut mult mesajul tau pentru Elle. 
LalaD imi place f mult cum ai amenajat camera baietilor! Felicitari si sa se bucure sanatosi de ea!
Stancutza ma bucur ca se simte mai bine Sofiutza
...speram sa fi fost doar o indigestie, si nu vreun balaur ca e tare nasol...noi suntem trecute prin 2 enteroviroze
si a fost tare greu...
Elle
ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si ca e bine fixat! Sanatate multa sotului si ai grija de tine si de Evita sa nu va prinda si pe voi ca mi-ar parea fff rau sa nu veniti la party 
Naty multa sanatate fetelor...oofff prin cate treceti si voi 

toate zuzicile, clopoteii si burticile!!!
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
Anca asa i-au iesit si Dariei primele 2 maselute - sus, cate una in fiecare parte
Offf Madalina ce mai trageti si voi cu febra
Multa sanatate Sofiutzei! Si incearca si tu sa dormi putin in timpul zilei odata cu ea. 
Astazi vroiam sa mergem sa facem si noi vaccinul de an, dar in ultimele 2 zile a fost cam caldutza Daria 37.7-37.9 (in funduletz), asa ca am amanat pe vineri daca o sa fie ok. Eu as banui ca ii mai iese vreun canin sau masea...SPER
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
danonique spune:
Buna dimineata!Vin si eu la o cafea.Ieri am cedat tentatiei si am mancat o ciocolata si niste biscuiti.M-am saturat de regim si de restrictii.Si daca nici acum nu pot manca ciocolata,atunci cand voi putea ca urmeaza alaptarea?ELLENUTA ma bucur ca ai vesti bune de la ecografie.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
33+ DARIUS
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert