*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna dragelor
mar-ysa ce frumosi sunteti si ce bine v-ati distrat
criss si voi 2 niste frumoase vb mirthei siluet, siluet bv-s
ginye ma bucur ca stef e mai bine...stai sa vezi vocalize de acum inainte
Mirtha cunoastem povestea
oti sper la cumparaturi sa gasesti palarioara frumoasa pt printesa Elisa..ce frumos suna
numai vb de kg ca eu iar a supar, -am resemnat ma imbrac cu imprummut de la tati

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez

Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumim pt urari! La multi ani tuturor bebeusilor care au implinit/implinesc lunite zilele astea!
Noi am fost ieri la control. am luat doar 500g in ultima luna . cica nu e bine...trebuie sa o supraveghem. mi-a placut de dr ca a zis sa nu-i dau in nici un caz completare daca am lapte destul. ce nu mi-a placut: MI-A ZIS SA-I DAU SUC DE FRUCTE CA SA FACA KK. Cica nu e diversificare. Deci? Nu stiu ce sa zic. am mai citit undeva ca sucul de fructe in cantitate mica( de ordinul linguritelor) si fara pulpa nu e diversificare si se recomanda la copii cu tendinta de constipatie.
Voi ce ati face? Sunt in ceata. Zanica f rar e deranjata d efaptul canu face kk, si atunci o ajut cu termometrul/supozitor. Pana acum am pus o singura data supzitor si de vreo 3-4 ori termometrul. Are saptamani cand face kk de vreo 3-4 ori, si saptamani in care face de maxim 2 ori.
Mai mult sunt ingrijorata de greutate. Si de masurat...cica are doar 59cm. Cum naiba ca luna trecuta avea 58 si acum am multe costumase care nu-i mai vin in lungime. Trebuie sa o masor eu, ca nu cred ca a crescut doar un cm/luna.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Fluturasha noi avem www.chipolino.com/catalog.php?lang=en&year=2007&category=188&type=1" target="_blank">Playmat Beach si sunt foarte multumita...cred ca e mai buna una asa cu salteluta pt ca o sa o atraga culorile sa stea si pe burtica, nu doar pe spate sa se uite la jucarii.

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

are cineva asa ceva http://www.toyz.ro/galerie-imagini/?pid=2122 ?

mami de Iulia 26.11.2008

http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

spiridusule sanatate si spor la cura
lauramiron ai fost totala cu asa zisa criza
bravegirl...ia pune tu mana si ia lungimea fetei, calm se poate sa ia si un cm pe luna asa si noi...cat priveste kk nush ce sa iti spun noi facem kk de 2-3 ori pe zi...sucul habar nu am...si in cl instinctul tau de mama ce spune?
buei fiumiu numai vrea ziua sa doarma da din maini, da din picioare se impinge in calcaie ,daca il pun in fund se incordeaza si se intinde cu mainile spre picioare, vb toata ziua , chiuie se joaca cu manutele ma trage de coada si chiuie de fericit, dar cel mai mult imi place cum rade ma topesc de drag...acuma deabea am reusit sa il adorm...deh sa vedem cat tine minunea

si de
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:

sunt in cautare de un centru de activitate....aveti ceva sugestii? voi de care aveti si cum vi se par....sunt bebeii interesati de jucariile astea?

mami de Iulia 26.11.2008

Noi il avem pe www.miniblu.ro/Categorii/Jucarii/Locuri_de_joaca/Blue-Box/Gimnastica_3-in-1_-_Blue-Box" target="_blank">asta si David e incantat de el.Se joaca si cate 30-45 de minute.

uite aici:

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Citat:

Neatza, poftiti la cornuri cu ciocolata si !

Bombonica mea de 4 zile, dimineata mananca din ora in ora pana la pranz. Mananca si doarme.

Inainte mai statea si ea treaza 1-2 ore pana in pranz.....acum nu....E vreun puseu de crestere pe la 3 luni?

In schimb noaptea doarme de pe la 23 pana pe la 5.30....ceea ce e bine zic eu....

mami de Iulia 26.11.2008

DAAAAA, e ditamai puseul de crestere la 3 luni care dureaza de nu se mai termina....(la noi cel putin asa e)

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Si la noi la fel, avem puseu de 3 saptamani.Cred ca deja e obisnuinta

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

na de uitati-va si minunati-va
un 'bou' Doamne fereste ce imi vad ochii de nul-as face si eu la fel sa vad lui ii place
http://www.gdd.ro/incredibil-wtf/76-baby-gym-incredibil-.html

si de
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
buei fiumiu numai vrea ziua sa doarma da din maini, da din picioare se impinge in calcaie ,daca il pun in fund se incordeaza si se intinde cu mainile spre picioare, vb toata ziua , chiuie se joaca cu manutele ma trage de coada si chiuie de fericit, dar cel mai mult imi place cum rade ma topesc de drag...acuma deabea am reusit sa il adorm...deh sa vedem cat tine minunea

si de
botez

Doarme la noaptee!
bb Dimitrie!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Vorbeati de jucarii....pentru Rebeca am cumparat tot felul de jucarii, care mai de care mai educative si interesante pentru copchil, cica sa-l educam de mic Sincer, Rebeca n-a fost atat de interesata pentru banii pe care i-am investit in jucarii

bai, idem aici. pana pe la 1.5 ani nu o interesa decat melcu ala de am dat link mai devreme. si nu vreau sa zic cati bani am dat si noi pe toate alea. cel mai tare s-a distrat odata cand taica-su a aruncat pe jos in bucatarie o gramada de sticle de plastic sa le turteasca sa le puna la reciclat tipa si se tara deabusilea dupa ele, radea si tipa

Citat:

Acuma Caterina e interesata de toate porcariile pe care i le flutura sora-sa deasupra ochilor.....cred ca e mai interesata de sor-sa decat de jucarii. Ce e clar de data asta e ca nu mai bag bani in jucarii defel, ce are de la Rebeca si cu ce va mai primi e suficient....e criza, dom'le

tot idem - cea mai tare jucarie e sora-sa. si ii face aia niste chestii de zici ca o rupe! si asta rade!!! ii trage manutele de zici ca i le disloca si ii face "clap-clap" si ea rade cu gura pana la urechi!
mai are o chestie atarnata de bouncer cu muzica si luminite si la aia mai rade.

mai eu nu mai am loc de jucarii! daca vreau jucarii "noi" ma duc in pod. in sufra avem un tarc mare plin cu jucarii acuma vrem sa punem dulapuri in garaj (ca masina tot nu a ajuns acolo niciodata) si sa punem jucariile din tarc in ele ca sa putem folosi tarcul pentru nicole cand o sta in fund.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Corina, eu asa am patit cu Darius cu kk, daca nu cumva mai rau, facea la 4-5 zile cu mari chinuri. I-am dat suc de morcovi la 3 luni la indicatia pediatrei, dar nu l-a ajutat cu absolut nimic. N-am observat sa-i fi daunat in vreun fel, dar a doua oara n-as mai incerca. El a facut prima data fara chinuri cand i-am dat supita de legume, pe la 4,5 luni. De atunci n-a mai avut probleme.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput