*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*
Raspunsuri - Pagina 22
leeloo5979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 na de uitati-va si minunati-va un 'bou' Doamne fereste ce imi vad ochii de nul-as face si eu la fel sa vad lui ii placehttp://www.gdd.ro/incredibil-wtf/76-baby-gym-incredibil-.html Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero |
Mi s-a facut rau...am luat-o razna, cred ca daca l-as prinde pe Laur ca face ceva asemanator...i-as rupe gatuuu!!! Or fi copii elastici...si o fi recomandata gimnastica aia, dar mie una mi se pare extrema! Practic la un moment dat ii sucea mainile din incheieturi, cand ii rotea la 360 de grade!Doamneeeee mi se pare pur si simplu prostie !
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
malinas spune:
ce vremeeeeeeeeeeeeee 

Noi la 6.30 avem programare la pediatru, tocmai in Floreasca si noi stam in Militari.Cred ca tre' sa plecam la 4
, ca la ce trafic si nebunie o fi afara 
, sa avem vreme sa ajungem.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
justme25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Hai sa va povestesc de puiul meu: de cateva zile isi studiaza cu foarte mare interes degetelele, prinde foarte bine in manuta tot ce prinde si incearca sa imite sunetele pe care le spune mami. Mami spune "eeeeeeeeeeee", Stefanut spune "aaaaaaaaaaaaaaaa". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E un inceput, nu?![]() ![]() ![]() ![]() De vreo 3 nopti a inceput sa doarma foarte bine, u se mai trezeste speriat, are 2 treziri (la 2 si la 5) sa pape si se trezeste de tot la 7 juma. Cu mancatul nu sta grozav pt ca de cateva zile mananca foarte putin. Sper sa fie din cauza medicamentelor si sa-si revina si la capitolul asta dupa ce termina tratamentul. ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
si a mea face la fel..ma stric de ras cand vad ca imi raspunde..in sfarsit nu ma mai simt singurica in casa.am cu cine vorbi

alra spune:
mai corina, eu nu vad diversificarea asta ca pe o chestie cu D mare in culori numai alb sau negru. uite cum ma duce capul pe mine: 1)laptele de mama e chestia cea mai importanta pe care o primeste copilul, deci asta nu trebuie diminuat, sau cat mai tarziu cu putinta. si 2) nu trebuie sa dai copilului chestii prea devreme ca sa ii incarci sistemul digestiv, ficat, rinichi si alte alea
acuma situatia difera mult de la caz la caz. eu laurei am inceput sa ii dau primele sucuri de fructe pe la 3.5 luni caci era foarte mare, lua foarte bine in greutate si nu manca foarte mult de la san oricum. lu asta mica nu am sa fac asa, asistenta zice 4 luni, eu zic pas caci mi se pare mica (in greutate), mananca bine la san si nu am chef sa tai din portia de lapte de san asa devreme. si daca ii dau ceva am sa ii dau seara cand lapte oricum nu prea am.
deci in concluzie, daca aia mica a ta mananca inca bine la san suporta sucul de fructe si asta o ajuta intr-adevar la burtica pe mine ma duce capul ca e ok. acuma e mare diferenta intre un biberon de suc si cateva lingurite. in fond poti sa incerci, daca ti se pare ceva putred ai cale de intors, nu?
editez - bertha, morcovu cica constipa. e bun cand au astia micii diare. suc de morcovi ca sa faca caca?
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
cherieactiv spune:
heeila...fetelor..asta e...nu reusesc sa intru...tot timpul am ceva de facut prin casa sau garaj...am intrat acuma rapid sa zic ca suntem bine...io is racita cobza de vreo 2 sapt, vad ca bebe nu ia raceala de la mine...inca alaptez la greu, in disperare...asta micu ia cate 1.400 pe luna n-are greturi...papa tot...i cam obraznic ca nu vrea frate numa cu mine...am avut si o tentativa sa incep muncu asa lejereanu, cate 4 ore pe zi...dar nu am rezistat fara el..dupa 2 ore m-am apucat dee bocit ca mi-e dor de el..si am zis..ok...acasa la baiat ca e jale fara el...
pup toate mamicile ,cozonacii si cozonacelele hihi...
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!
Ramo2007 spune:
Corina, am scris saptamana trecuta (pe 11 febr) schema de vaccinare care mi-a dat-o pediatra...nu mai stiu in ce capitol.Pana in mai 2010 avem de facut 11 vaccinuri
La 3 luni facem si noi Rotarixul...iar e mucioasa, oare o trebui sa faca aerosoli ca sa treaca de tot...ca nu mai pot ma dispera cand o aud, ma gandesc ca se chinuie mititica.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
elilov3 spune:
cherie ![]()

fiumiu un destept
..hehe tot mai bine se doarme la mami in brate ![]()

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.
Antoine de Saint-Exupery
bertha spune:
Alra, morcovul crud ajuta digestia, in timp ce fiert combate diareea. E probata de mine chestia cu morcovul crud, fara sa vreau, normal. Eu mancam pulpa care ramanea dupa ce-i storceam lui Darius morcovul si dupa 2-3 zile de scuane moi fara motiv, am facut legatura cu morcovelul.![]()
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
BraveGirl spune:
Alra, eu vad diversificarea ca marele bau-bau. nu inteleg ce atata graba cat timp lui bebe ii prieste laptele. Daca natura ne-a facut cu tzitzi, stie ea de ce. Daca ar fi dupa mine, eu as alapta exclusiv pana zanica nu s-ar mai satura cu laptic. Atunci as incepe sa-i introduc alte alimente.
Zanica se joaca pe paturica de la tinylove. Ma ingrijoreaza ca ea inca nu apuca jucariile cu manutele si nini nu-si coordoneaza miscarile prea bine. Da din manute haotic si se bucura ca s emisca jucariile. De apucat nu apuca decat daca i le pun eu in manuta.
Ramo, cam greu sa caut acum in cap trecute. Sa vad cand am timp.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Doamne fereste ce imi vad ochii de nul-as face si eu la fel sa vad lui ii place

Eduard Stefan (12.10.2008)