*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*
Raspunsuri - Pagina 20
ginye55 spune:
Mirtha foarte interesant sortatorul de jucarii. 
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Hai sa va povestesc de puiul meu: de cateva zile isi studiaza cu foarte mare interes degetelele, prinde foarte bine in manuta tot ce prinde si incearca sa imite sunetele pe care le spune mami. Mami spune "eeeeeeeeeeee", Stefanut spune "aaaaaaaaaaaaaaaa". 

E un inceput, nu?
Si si-a recapatat complet vocea, nu mai este ragusit si ne incanta cu chiotele lui. Acum noi incercam cat de cat sa le limitam sa nu-si forteze prea tare vocea. Pt moment. Dar credeti ca reusim?
Chiuie pana se plictiseste. Si nu mai tusim nici asa rau. Deci suntem pe calea cea buna si cu putin noroc scapam de aerosoli.

De vreo 3 nopti a inceput sa doarma foarte bine, u se mai trezeste speriat, are 2 treziri (la 2 si la 5) sa pape si se trezeste de tot la 7 juma. Cu mancatul nu sta grozav pt ca de cateva zile mananca foarte putin. Sper sa fie din cauza medicamentelor si sa-si revina si la capitolul asta dupa ce termina tratamentul.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Mirtha spune:
Netza !!
Melcul l-am gasit doar pe diverse site-uri de profil. Pe net incerc sa fac o comanda mai mare ca sa merite taxele de transport. Altfel uneori ajunge transportul 1/3 din valoarea obiectului.Adica la o jucarie de 60 lei transportul prin curier este pe la 20 lei
Sau mai urmaresc prin magazinele locale. Stau la pinda.
Noaptea nu am avut incidente si anume temperatura - asta era un stres pentru mine - dar s-a trezit de doua ori. Nu stiu pe la ce ore ca eram ca o caramida de obosita si nu am reusit sa cobor din pat.Am rotit capul pe perna in speranta ca dau de vreun ceas dupa care sa ma intind , nu am avut niciun succes motiv pt. care am rotit capul la loc si am adormit tot ca o caramida.
Iar dupa 2 treziri noapte pe la 6 a inceput sa tipe de la basinutze. Pina le-a eliminat a fost numai un tipat si un dedeeedee sau gheeegheeeghee.
Ma bucur ca Nicole incepe sa renunte la mesele de noapte si sper sa o tina tot asa. Sper sa ne revenim si noi curind.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra mirtha - uite cu ce s-a jucat lauriciunea mea timp de un an de zile zilnic http://www.fisher-price.com/nl/infanttoys/product.asp?s=bubrilliant&id=31083. nu iti imagina ca baga formele pe gaurile lor a mea vad ca a inceput sa se culce in jur de 10-10.30 si sa doarma statistic toata noaptea. aseara baie la 8, san, 90ml lapte praf, pus in landou la 9.30 adormita - uraaaaa!!!! - 10 punem filmu - urlete. urla ascutit in somn, adoarme la loc - repeta treaba de 3 ori zic hai sa ii dau inca un pic de lapte, a mai halit 90! deci san (destul de plin) + 90 + 90 si a dormit pana la 7 cand a mancat un san si un pic. o astept sa o indop cu restul ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Daaa...cunoastem. Sa te bucuri din plin de aceste momente. Sa vezi cind isi diversifica "vocabularul" de eu-ri , ghe-uri , o-uri etc. pe stari . Vesel are anumite vocalize , trist alte vocalize.
Da , sortatorul pare interesant....sa vedem cit de interesant li se va parea si lor.![]()
Ma bucur ca sunteti mai bine. Sanatate.
| citat din mesajul lui ginye55 Hai sa va povestesc de puiul meu: de cateva zile isi studiaza cu foarte mare interes degetelele, prinde foarte bine in manuta tot ce prinde si incearca sa imite sunetele pe care le spune mami. Mami spune "eeeeeeeeeeee", Stefanut spune "aaaaaaaaaaaaaaaa". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E un inceput, nu?![]() ![]() ![]() ![]() De vreo 3 nopti a inceput sa doarma foarte bine, u se mai trezeste speriat, are 2 treziri (la 2 si la 5) sa pape si se trezeste de tot la 7 juma. Cu mancatul nu sta grozav pt ca de cateva zile mananca foarte putin. Sper sa fie din cauza medicamentelor si sa-si revina si la capitolul asta dupa ce termina tratamentul. ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
BraveGirl spune:
fetele care faceti schema optionala de vaccinare, imi spuneti si mie ce vaccinuri faceti? Mie mi s epare ca facem prea multe 
Zanica are febra dupa vaccinurile de ieri (Rotarix si Prevenar)
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
malinas spune:
| citat din mesajul lui spiridusul nu glumesc , kiar tin cura!! prima data in viatza mea. cik vreau 50 de kile stai ca a venit tati acasa, cik are o intalnire in oras... pfui m-a prins! sa stii ca si eu aveam senzatia de umed la pampers nr 3.. pe vremea lui alex.. cred ca e de la chestia aia verde,... am testat si altceva, si tot la pampers m-am intors incearca si tu la farmacie, vezi ca se dau scutece si la bic, k sa nu mai dai un carde bani pe un pachet , si sa descopri ca nu itit plac mie happy.. oare asa le zice? mi s-au parut prea lati intre picioare, libero.. a facut pipi pe langa.... la dr am fost pt ca m-am pricopsit cu o frumoasa infectie urinara ![]() otilia, kiar nu sunt de laudat, pi bune... nu am nici o organizare, vai mama mea. mamele de 2 copii imi ziceau pe vremuri, ca trebuie program frate la 2 plozi mici... ie-te ca eu nu reusesc, la mine e secunda, si decizia!! si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
Pai cate kile ai acum de tii cura?Ce cura tii, ca vreau si eu vreo 52 de kile, cate aveam in vremurile bune, deci minus 7
.Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui fluturasha23 Neatza, poftiti la cornuri cu ciocolata si !Bombonica mea de 4 zile, dimineata mananca din ora in ora pana la pranz. Mananca si doarme. ![]() Inainte mai statea si ea treaza 1-2 ore pana in pranz.....acum nu....E vreun puseu de crestere pe la 3 luni? In schimb noaptea doarme de pe la 23 pana pe la 5.30....ceea ce e bine zic eu.... ![]() mami de Iulia 26.11.2008 http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG |
DAAAAA, e ditamai puseul de crestere la 3 luni care dureaza de nu se mai termina....(la noi cel putin asa e)
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
lauramiron spune:
Vorbeati de jucarii....pentru Rebeca am cumparat tot felul de jucarii, care mai de care mai educative si interesante pentru copchil
, cica sa-l educam de mic
Sincer, Rebeca n-a fost atat de interesata pentru banii pe care i-am investit in jucarii
Acuma Caterina e interesata de toate porcariile pe care i le flutura sora-sa deasupra ochilor
.....cred ca e mai interesata de sor-sa decat de jucarii. Ce e clar de data asta e ca nu mai bag bani in jucarii defel, ce are de la Rebeca si cu ce va mai primi e suficient....e criza, dom'le![]()
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

!