Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

lucutta stai mami linistita, eu cu sot cu tot o mai iau pe aratura destul de des
July ce tare e Maia, vad ca a avut o zi plina scumpa, mizez pe faptul ca tu canti frumos, al meu cred ca ar fugi d-acasa daca as canta (cred ca d-aia plangea micutul la inceput, cantam)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Ha... a cazut lata cand am dat send la mesajul anterior. Naiba de program ce are copilul asta...

CD cred ca si din gara de nord m-ar da afara daca ar auzi cum cant. Cred ca rar se intalneste persoana mai fara voce decat mine. Si de cand cu copila, e prima oara in viata mea cand m-am apucat de cantat

Ada sa-l stapanesti sanatoasa, cred ca tu si nervul tau sciatic sunteti mai fericiti de azi

Chiar asa: LA MULTI ANI pentru Miruna si printesa Tina ! Misto varsatorii astia, am si eu un bucata mama aceeasi zodie.

Am creierii varza de cat m-am conversat azi cu una bucata copila insomniaca, tati mi-a luat o carte de povesti, cica sa nu-i mai citesc din cartile mele copilei, ca o stric
Poate imi mai revin, sa vedem

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Fetelor pe mine ma rupe bb de spate,ma dor shalele de nu mai pot,deabea il mai tin in brate si nu stiu ce e de facut ca numai asa adoarme.Vreo sugestie?

Ieri vroiam sa-l culc si s-a pus pe un plans ,atunci l-am luat in brate si m-a bufnit plansul si pe mine in hohote ca nu mai puteam ,mi-e foarte greu numai singura cu el ,am sot doar de wekend.Cand m-a auzit mititelul ca plang s-a oprit din plans si se uita la mine saracul, asa parca ma intelegea si apoi s-a culcat fara sa mai planga.

Ooooof... sa treaca. Sa stii ca in wrap copiii par mai usori; si pe mine ma doare spatele de la Anda cand o tin in brate; dar legata e muuuult mai usor. Poti sa-ti faci tu unul.

Cred c-o sa ziceti ca sunt fanatica sau nebuna la cat am vorbit despre wrapuri. O sa tac, dar nu inainte de a va zice ca am luat 4 materiale si le spal. Yummy... trebuie sa gasesc un loc sa le tivesc.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare si de la noi!

Eu reusesc sa citesc aproape tot, insa nu mai apuc sa scriu, dar nici nu prea am ce ..

Sabinel, felicitari mandrutzei pentru 'mama', bineinteles ca Gruia bate din picioruse sa vada un filmulet, ceva cu printesa Amalia

Giulianna, leusorul acrobat, imi pare tare rau ca s-a intamplat, sper ca nu au ramas urme!

Anca, of, mami, ce-o fi la tine acolo cu supararea ca nu mananca puiutza, nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar iti tin pumnii sa vina cat mai repede vremurile papacioase din nou!

Gruia e bine, suntem in perioada cu soare din graficul cu cresterea cerebrala, nu a mai facut/zis nimic nou. Am profitat de zilele insorite si am stat mai mult pe afara, www.flickr.com/photos/30462666@N03/3264642714/in/set-72157613488310525/" target="_blank">ne-am dat in leagan, www.flickr.com/photos/30462666@N03/3263816199/in/set-72157613488310525/" target="_blank">am facut plaja, www.flickr.com/photos/30462666@N03/3264640900/in/set-72157613488310525/" target="_blank">dansam, si, cel mai important www.flickr.com/photos/30462666@N03/3264640126/in/set-72157613488310525/" target="_blank">o iubim pe mami

Noi am prins curaj la iesiri, desi eu inca fac curse prin oras la alaptat - am fost la un botez sambata cu o revenire acasa pentru papita, apoi am fost in club, in Becker Brau, si-a serbat tati ziua, iarasi o fuga acasa la miezul noptii pentru alaptat, dar e bine ca se poate si asa. Biberon nu, in continuare, sub nici o forma, iar lingurita e o distractie mai soft, daca e foamea mare e aruncata cat colo, nu are nici o sansa.

Eu azi am fost la dentist, imi cazuse o plomba, speram sa se rezolve mai usor, insa nu am scapat fara anestezie, stomatologul m-a asigurat ca nu e nici o problema cu alaptatul, insa tot am inima stransa ... nu am putut face pauza sau nu m-am putut mulge de primul lapte, ca si asa ziua e putintel, iar bebe papa la maxim 2 ore ziua (noaptea la maxim 3 )

Voiam sa intreb fetele care se intalneau la Capriciosa miercurea, se mai pastreaza acest frumos obicei? Ca noi am prins gust de plimbare cu masina

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

m-a terminat www.flickr.com/photos/30462666@N03/3264641704/in/set-72157613488310525/" target="_blank">asta, www.flickr.com/photos/30462666@N03/3264640900/in/set-72157613488310525/" target="_blank">asta, iar in www.flickr.com/photos/30462666@N03/3263815205/in/set-72157613488310525/" target="_blank">asta sunteti superbi.
pe de alta parte, pentru gruia avem niste rasete www.youtube.com/watch?v=xbI3o7p7zmQ" target="_blank">aici.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

YUPIII! Fetelor sunt suuper bucuroasa! Sa va spun de ce - in aprilie se organizeaza de catre La Leche League un curs de alaptare la Cluj si am fost acceptata sa particip IMPREUNA CU BEBE ! Voi obtine in sfarsit atestat oficial de consultant in alaptare, si inca recunoscut internatinal, ca cei de la UNICEF, care au mai tinut un curs similar, nu au putut sa ne dea.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Fetelor pe mine ma rupe bb de spate,ma dor shalele de nu mai pot,deabea il mai tin in brate si nu stiu ce e de facut ca numai asa adoarme.Vreo sugestie?

Ieri vroiam sa-l culc si s-a pus pe un plans ,atunci l-am luat in brate si m-a bufnit plansul si pe mine in hohote ca nu mai puteam ,mi-e foarte greu numai singura cu el ,am sot doar de wekend.Cand m-a auzit mititelul ca plang s-a oprit din plans si se uita la mine saracul, asa parca ma intelegea si apoi s-a culcat fara sa mai planga.

Ooooof... sa treaca. Sa stii ca in wrap copiii par mai usori; si pe mine ma doare spatele de la Anda cand o tin in brate; dar legata e muuuult mai usor. Poti sa-ti faci tu unul.

Cred c-o sa ziceti ca sunt fanatica sau nebuna la cat am vorbit despre wrapuri. O sa tac, dar nu inainte de a va zice ca am luat 4 materiale si le spal. Yummy... trebuie sa gasesc un loc sa le tivesc.

b de la bebe, blog...

Ce fel de material ailuat. Ca sa stiu si eu ce sa cer. Sarumana

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Preety, de ce cauti neaparat un "wrap" cu fermoare? Unul simplu e f. usor de folosit, iti ia vreo 2 zile maxims sa te inveti cu legaturile.

Ada, scump wrapul ala dar e bun. Noi sa fim sanatosi!

Irina asa se intampla pana invata ce au de facut .

Giulianna ce mai face Edi?

Nerantula, bine te-am regasit.

July si eu am un varsator... un sotz... si confirm cele spuse de tine. Ce carti mai citesti? Parca erai cu SFF. Ei bine si eu dar nush ce sa mai citesc. De cand am nascut am citit doar forum si articole despre bebei. Acum m-am appucat de un simulacru de scris, as vea sa vad cat ma tine; Daca e o constanta in viata mea, apoi aia e cea ma crunta delasare (cu cele mai bune scuze, desigur).

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Iepurico, te duci la orice magazin/ depozit cu materiale si cauti ori bumbac (sa semene cu cearsaful), ori ceva mai subtire, ori chiar mai gros. Am luat o panza subtirica, una maigrosuta, ca o camasa mai groasa asa, inca una imprimata in niste culori de te doare capuul, cam rigida, parea usor cauciucata dar nu era - sa vad cum se face la spalat - si un fel de flanela usor elastica. Gandeste-te ca ai nevoie de 5m material, taiat in fasii de 60-70cm. Deja 80 e cam mult. Unele merg folosite si netivite (in special tricoturile), dar daca iei panza o dai la surfilat la o croitorie, cat poate sa-ti ia?

Eu m-am uitat www.mamatoto.org/Default.aspx?tabid=121" target="_blank">aici, dar exista o varietate de situri care dau mai mult sau mai putin aceleasi sfaturi. Daca intri pe blogul Adei, gasesti jos de tot cateva linkuri utile despre cum poti face/ folosi un wrap.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Luca de musette sa va traiasca, mamico!
Valentina de babytza sa fie sanatoasa(ca de frumoasa ca mamica ei, nu ma indoiesc)
Ptr opersoana speciala, Muuh care m-a uimit cu acuratetea sfaturilor in subiectele dezvoltate mamico, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei trei barbati ai tai(sa stii ca eu nu uit si de cateiitai)
babymom: felicitari

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput