Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
andy.p spune:
Sabinel...ce frumos..ma-ma![]()
Cosmy ff tare![]()
Paula drum bun si sa va distrati![]()
Ange
Preety la fel si noi ...super maraite
si acuma stau cu ea in brate si se enerveaza cu nu o lasa si pe ea sa bata tastele![]()
Ada citeam zilele astea ce scriai si ma gandeam..d-ne cum reuseste cu doi copii asa apropiati ca varsta...si mai are si rabdare pe deasupra

babymomesti extraordinara...sper sa te cunosc cat de curand..mai ales ca eu am avantajul ca sunt loco cu tine
si acu o las pe alexia sa va scrie ca nu mai pot cu ea
J YGGGFFHGTN ILGVGRDEG4HMNRMI8YYOIYRNBRVES M
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
angelynna82 spune:
La Multe Lunite bobceilor Anda Teodora de 300,Efe de Ege, Deea de Irina, Harri de Cristinescu 

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
Nocom spune:

MUUH, TINA, LUCA

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
gaia.nevia spune:
Hello ![]()
Inca nu am reusit sa uploadez video, nu stiu ce are... e capos.
Dar am fost afara, ne-am plimbat prin cartier vreo ora si am constatat asa.
Neajunsuri wrap... pai nu gasii... in afara de faptul ca 8kg nu-i deloc usor sa cari orice ai face, si ca nu vezi in ce kk calci cum nu vezi nici cu carrierul, nici cu burta de gravida...
(nici cu caruciorul daca te gandesti bine...)
Ma doare nitel piciorul (sciaticul ala nesuferit) dar in rest, nu ma doare spatele, nu ma dor mainile, nu am simtit nicio tensiune sau apasare pe spate... chiar cool 
Avantaje, o gramada.
Mai intai, nu are 7 tridenti, 3 curele, 4 arici cum are carrierul meu preferat. A, plus reglajele, pe alea nu stiu cum sa le numar ![]()
Se baga si se scoate copilul mult mai usor decat din carrier.
Apoi, pozitia copilului este infinit mai buna. Nu-i atarna picioarele ca din carrier, ci stau frumos mulate pe burta mea, in vestita pozitie lotus... nu am auzit proteste deci am presupus ca sta comod (deci, Nikolici, perfect pentru soldul Karinutei).
Cand adoarme, ii poti pune capul pe pieptul tau si acoperit cu o parte de wrap, nu exista asa ceva la niciun carrier, daca adoarme bebe trebuie sa ii tii capul cu mana fortat lipit de tine, deci imobilizezi o mana...
Mai zic? Nu-mi mai vine acuma... A... esti partial imbracat
, am iesit in tricou, wrap si polar si nu mi-a fost frig. Bebe in salopetica matlasata subtire, polar si body, nici lui nu parea sa ii fie frig. Afara sunt vreo 8 grade.
Preety, nu e cel cu fermoare, nu am vazut asa ceva pe site-ul recomandat de tine, eu am luat unul simplu ca al lui JulyM, doar ca 100% din bumbac si negru... E suficient de elastic, chiar m-am pacalit prima data si l-am pus prea larg, trezindu-ma cu copilul cam pe unde era si inainte sa se nasca
.
Sa stiti ca si eu tot culcat in tin pe Radu cand ii dau biberonul, si pe Teo la fel l-am tinut, si cat am alaptat numai in pozitia culcat pe o parte (si eu si bebe, tummy to tummy) am stat.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
CD27 spune:
Angelinna mai trimiti o data sa vad ce luati pt nasa ca nu vad, eventual pe PM
Pentru copil noi am luat o masinuta: http://www. bimbomarket. it/en/product.asp?Id=677&c_id=39&cf_id=122
Laura copchii s-au vorbit, cred ca vor intalneala d-aia nu stau locului![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
angelynna82 spune:
CD uite aivi http://www. chic bebe. ro/products/205-cadouri_personalizate/4231-baby_art_baby_art_hand_footprint_natural.mbs
scoate spatiile 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
CD27 spune:
Ramo, stie sotu cat am cheltuit...aproximativ, am facut plat in euro si nu parea suma asa astronomica ca in lei
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
LUCUTTA spune:
Multumesc fetelor ca ma intelegeti 

si ca pot sa-mi spun oful aici ca desi sunt cu bb ma simt totusi singura,ii simt lipsa la sotu dar asta este inca vreo doua luni ...sper.
JulyMorning spune:
aloha si de la mine....noi... raportez una bucata copchil fara chef sa doarma acasa la ea. a dormit la DGASP, la mine in wrap vreo 20 min, in carut cand am ajuns la munca inca vreo 45 si acasa a dormit cat a mancat ... cand a terminat de mancat, s-a trezit 
Dupa ce i-am citit din cartea lui francoise dolto "cand apare copilul", am trecut la un articol din revista despre bebelusi inotatori, apoi highlight of the day, am pus la volum tare de tot si i-am cantat si io supergirl a lu' reamon... am lasat-o cu gura cascata la propriu
. acu io scriu cu o mana si cu cealalta o dansez pe some more reamon. dupa aia daca tot nu doarme (casca de mama focului) o trec la AC/DC

_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze