Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
claudinna spune:
hello si de la noi!
executat program de seara si culcat pitic la 21.30!
Nerantula, chiar ma intrebam de ce nu mai apareti! pai voi erati la plimbari!
am admirat personajele din poze. Gruia e un dulce! imi place tare cum v-ati dat in leagan. dar ce am vazut? Gruia sta in picioare tinut doar de o mana?
wow, babymom!! BRAVO!!!
_giulianna_, ce citii eu?? nazdravanul de Edi vrea sa plece la plimbare de unul singur? sper ca e ok!
Didididi, imi pare rau sa aud ca si voi sunteti in greva de mancare solida...si noi papam lapte, mai nou...azi a mancat si branzica cu mar, mar cu cereale si a baut suc de mar...toate cele solide facute guguloaie si bagat in gurita de copil...gurita se deschidea voluntar, ca altfel...mor de frica sa il fortez, ca mi-e ca iar nu mai mananca...sper ca usor, usor, sa ne dam pe brazda, ceea ce va urez si voua si la toti copiii fitzoshi![]()
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babymom75 spune:
Gata! am reusit sa-i alimentez, imbaiez si culc pe amandoi baietii.
musettepink un frumos Luca al tau!
Off-topic: spune-mi te rog cum faci painica aceea cu masline, ca as incerca si eu.
CosmyB multam de radio. A fost o incantare pt. mine, mai ales ca mi-a amintit de o dulce perioada din viata mea - primii ani de studentie cand tocmai l-am intalnit pe sotiorul meu
. E-he-hee, au trecut de-atunci 15 ani! Aveam casete din acelea vechi cu multe din piesele pe care le-am auzit acum din nou pe zenradio, dar casetele s-au distrus si chiar imi parea rau ca nu am de unde sa le mai recuperez. Deci inca o data multumesc 
-ici pt. reprezentantele zonei de vest: LUCUTTA, Dya si Andy.p
julymorning esti o mami super-tonica! 
Hello Nerantula! Mi-au placut mult pozele cu Gruia, care mie mi-e foarte simpatic pt. ca seamana perfect cu baietelul unor buni prieteni de-ai nostri. 
Ada si Nikolici... hmmm... asa deci, guru in ale bebelitului...
imi place!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
claudinna spune:
Anca ceea ce e f bine este ca e sanatoasa! eh si a si inceput sa manance!
sa vezi: am mai avut cu Razvan , mai ales in prima luna (chiar si in prima zi acasa), probleme cu apetitul, sa le zic asha...si fugi la dr...concluzia dr: n-are nimic copilul, dati-i sa manance...ajungeam acasa si copilul se punea pe mancat de ziceai ca eu n-am vrut sa-i dau pana atunci!
despre vitamine, nu stiu ce sa zic...chiar nu stiu ce as face...
poze noi cu bebelushul
Razvan
claudinna spune:
denisa.g, FELICITARI lui Edwin pentru performanta! e chiar precoce si hotarat!
Razvan doar se tarashte...strange picioarele sub el si se impinge in pat...mainile nu prea stie sa le foloseasca![]()
sabinel, felicitari si voua pentru "mama"!
poze noi cu bebelushul
Razvan
Monyca.C spune:

Buna fetele !!!
Remember me ???![]()
La multi anisori in primul rand Luca de musette,Valentina de babytza(vazut poze, frumoasa ca mamica ei
) si tuturor celor ce astazi isi serbeaza ziua de nastere !!! 
Sunteti minunate toate, va citesc cu mare drag aproape in fiecare zi si-mi sunt de maaare folos sfaturile voastre
Noi suntem bine, crestem, crestem si iar crestem, papam exclusiv laptic de la titi lu' mami si mai avem de gand s-o tinem asa un timp..
dar citim tot ce ne cade in mana cu privire la marea diversificare !
Am vazut poze cu fetite si baietei superbi ! Fara exceptie ! Ma delectez cu pozele voastre !!! Poate vreuna din voi imi trimiteti si mie adresa si parola de pe contul comun..o sa ma invrednicesc si eu sa pun cateva poze recente cu noi ..![]()
va pupic !!!
de
EVA PARASKEVA
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety Luminita, cuscra draga, ce vrei sa mai dai jos???????? |
Burtik, burtik.... vreau sa plece burtik.... traiasca AB ROCKETu', tocmai am terminat seriile de abdo in seara asta....

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
claudinna spune:
luminita si eu tot pe picioare il adorm ziua pe Razvan...e comod si pt mine si pt el, ca mai latra cainele vecinilor si s-ar trezi...dar il mai legan un pic...el adoarme in 2 minute si eu stau pe net sau tricotez:)
ce m-oi face cand s-o face mare...ca de acum imi rupe picioarele! dar deh, eu l-am invatat
seara adoarme fie in bratele mele, in timp ce papa (ca mai nou am revenit in brate, nu ne mai place independent pe perna de alaptat), fie in pat, dupa ce papa. deci n-are nevoie de leganat...
poze noi cu bebelushul
Razvan
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Lumi vazut poze cu gemenei ![]() fericita de Crina Alexandra Crinul Meu Eco Crina |

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
claudinna spune:
July, adormi pana la urma copichilul?
300, oare 35 de cm e putin...ca latime pt wrap? ca am agsit un material care s-ar potrivi...dar vroiam as-l pun in 2 si atunci nu mai iese asha lat...sau sa-l las intr-una?
poze noi cu bebelushul
Razvan
babymom75 spune:
Si acum sa trecem la chestiuni mai serioase, de...guru:
Anca, Nocom si Lumi, voi parca ati intrebat de schimbatul formulei. De obicei LP nu se schimba - cu ce ai inceput continui, pt. a nu sensibiliza copilul sau sa risti sa apara unele probleme - varsaturi, inapetenta sau alte forme de intoleranta. Daca nu au aparut, atunci f. bine.
Pe formula de continuare se poate trece si dintr-o data, avand in vedere ca se face la 6 luni, cand teoretic, bebe nu mai e chiar atat de sensibil. Dar, din prudenta unii medici recomanda trecerea treptata si nu e gresit. Tot pt. evitarea posibilelor intolerante, pt. ca nu toti copiii reactioneaza la fel.
CD27 nu mi-a prea placut ce spuneai tu acolo despre aerosolii cu cortizon, dar... ce sa fac eu ( sau tu )?... ma pot eu baga?... daca asa i-a recomadat doctorul...
CosmyB prietena ta, care-i da copilei tot ce vrea si ce mananca ei, este... sa nu te superi pe mine... "usor" inconstienta. Bineanteles ca nu pateste copilul nimic ACUM, da' ce-ar vrea s-o pateasca ca sa se opreasca??!!?? Problemele apar mai tarziu in copilarie sau chiar la varsta adulta. Acum se pun bazele sanatatii organismului ( sau acum se darama ), dupa cum bine zicea si Ada. Si nu inteleg de ce sa risti? Ce, nu are vreme dupa aia toata viata sa manance toate porcariile?
Paula-Laura n-am inteles prea bine - Mihnea a luat 50g/3sapt. sau 50/sapt. timp de 3 sapt. Oricum cei de la La Leche League spun ca la copilul alaptat nu trebuie sa ne ingrijoreze o crestere ponderala mai lenta, nici chiar stagnarea in greutate atat timp cat starea lui bebe e OK, ci doar o scadere constanta a greutatii.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)