Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

claudinna, seara uneori si ai mei pica cu bibele in gura, dar destul de rar.... tot pe picioare si chiar nush cum o sa ii dezvat de asta... mai intai adorm pe unul, apoi pe celalalt, nu adoarme pana cand nu il legan putintel... ofof

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Burtik, burtik.... vreau sa plece burtik.... traiasca AB ROCKETu', tocmai am terminat seriile de abdo in seara asta....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

[/quote]

Lumi ti-ai luat AB ROCKET??? si cum e ? Chiar ieri discutam cu o prietena despre el. Merita?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Babymom, 50 gr in 3 saptamani.
Mersi frummos de raspuns

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu azi am fost in selgros si i-am luat lui Razvi o carticica de plastic de la Teora. e ff incantat de ea. a sucit-o pe toate partile a molfait-o, a scuturat-o, a strans-o in maini pana a shifonnat-o...
ii luasem una cu animale salbatice...sa-si clateasca ochii, dar are coperti din alea cartonate si f groase si s-a lovit cu ea...ca altceva nu prea stie deocamdata

si i-am mai luat un leagan, sa-l punem in curte. e super ieftin si simplu, dar mor de dragul lui si abia astept sa vad ce fatza face cand il vom da. cand am fost in vizita si l-am dat in leagan era ff incantat si radea asha cu gurita in forma de O, cum face el cand e fericit! abia astept sa-l instalam!
www.magicbebe.ro/catalog/c-Jucarii-peste-2-ani-c142/Leagan-plastic-copii-1130,1.html" target="_blank">asta e leaganul, dar pe albastru...butonul ala chitzaie daca apeshi pe el

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babymom doar daca ai timp, poti te rog sa te uiti aici?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129956&whichpage=25

e vorba de o prietena de a mea care a nascut recent si e convinsa ca nu are lapte. as vrea sa o ajut cumva.

Multu mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Super leagan, Claudinna, il ochisem si noi... Deocamdata insa am ramas cu cel vechi, Teo pare refractar la schimbarea produsului de spalat creieri... asta.... leganat!

Babymom, super treaba cu La leche league... Bravo (sau cum zice Teo, batand din palme... "buuuaboooo")

Plimbat plod in wrap prin casa, pe strada ... reusit vorbit la telefon, turnat apa in pahar si baut, facut biberon lapte... DAR cineva spunea ca poti spala vase sau face treaba prin casa cu bebe in wrap?!?!?! Blasfemie... Nu-mi ajung mainile in chiuveta, nu vad pe unde calc si trebuie mereu sa imi amintesc ca iar am volum dublu ca atunci cand eram gravida si dadeam cu burtoiul in toate alea prin casa... In schimb, as putea face pipi...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

cele mai recente poze cu noi si minunea noastra mica si scumpa Eva

sper sa fi reusit..dc nu mai incerc

Claudinna fff frumos leaganul..cred ca se va bucura mult cand il vei da in el..si sunteti norocosi ca stati la casa, la aer curat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

fetele cu botezul cum mai stati cu pregatirile?
eu abia m-am hotarat pe meniul final,
pe marturii si cruciulite doar in principiu -tre sa se duca sotul sa vada
iar cu cadoul pt nasi sunt in pom total - ei s-au pregatit cu atata dragoste pentru botez - chiar s-au agitat sa cumpere rochite frumoase, sa fie si pe gustul meu (eu sunt mai ciudata asa - nu am vrut impopotonare ca de mireasa), sa se asorteze totul f bine, i-au luat cica si un palton !!!
Mi-ar place sa le daruim si noi ceva deosebit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Babymom Felicitari ..acum o sa fii super guru!!!Se vede ca te bucura mult treaba asta...poate ma inveti si pe mine cum sa-mi alaptez copilul la sanul drept ..ca nu prea reusesc decat daca ii tzin capul in palma sau culcata in pat.Si apropo de alaptatul in pat...pozitia lungita cu una bucata de bb la tiztzi...am auzit de la cineva ca nu ar fi indicat ca bebele sa suga asa...este vreun adevar in asta???Ca eu sincer asa imi adorm copilul sau linistesc noaptea cand isi aduce aminte ca ar fi ideal daca i-as baga suzeta naturala in gat.

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Anamona, nu stiu daca ajuta... la Teo am avut canalele infundate. Aveam lapte, ca aveam niste sani imensi si tari ca piatra dar bebe nu putea trage nimic. Statea la san si o ora, dragul de el era perseverent, dar nu se satura si nu lua in greutate nimic...
Am lucrat intens la pompa si manual (a fost foarte dureros din pacate) si in cateva zile s-au desfundat toate canalele si am rezolvat problema.
Am avut si noroc ca Teo nu s-a dat pe biberon, ce mulgeam era foarte mult cantitativ si ii dadeam in biberon. Dupa ce s-a reglat fluxul, am trecut integral pe san.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput