*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (206)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ariel, nu mai uita sa-mi dai sms!! si ca eu sunt
Da, fata, am facut un tort buuun! l-am testat pentru ziua lui Stefu
Miha a zis de mult ca face aranjamente, nu de cand estu tu cu site-ul...

Mai, dar ce e cu linistea asta??
Mimooo? Stelaaa nevorbareataaa!!
Liana iar ai musafiri??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am vazut pana acum filmul Awake,si nu m-a inspaimantat imaginea operatiei cat subiectul...brrr...Acum googalesc despre constienta anestezica..
bubusi restul fetelor.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

n-am murit inca, dar chiar nu mai am timp deloc!!!
sunt pe ultima suta de metrii cu lucrarea(miha, si apoi poate o sa am si eu mai mult timp sa stau cu voi!
alte noutati...Amira a inceput sa faca pasi singurica, dar prefera sa o tinem noi normal, tot stirba e...si sta cu mama in timpul sapt pt ca randunoiul s-a angajat finally, sper sa fie ok!
ca atat, va pupicesc pe toate si ma duc la nani ca-mi pica okii in gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

poftiti la !ca vad ca e nevoie!slaba de tot miscarea pe aici!

Cuscra,ma bucur ca sunteti bine!
Sam nu s-a dat la fata aia,vroia doar sa se converseze cu ea!dar,nu a avut cu cine.
Vad atatia copii cu suzele in gura la plimbare,nu zic nimic,nu schiteaza nici un gest,doar stau si molfaie!e bine asa,pt mamici,ca e liniste!
lasa ca iti vine tie cheful de vorba
Oana,la tortulet!
Miha,ca de obicei,ffff frumoase aranjamentele
Naty,mai poti???
Roxana,pt Amira-mergareata!o ia pe urmele sotului
va pe toate !ma pregatesc sa ii imbrac pe copii ca mergem la Zarnesti!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

pentru toata lumea
va multumesc de aprecieri

roxana, spor la treaba si note maxime!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

vad ca a fost mai rapida stela

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
Si eu vroiam sa dau cafea, dar tot dau una speciala cu o vaza de langa ea, pt Cristina Goji!
Miha, m-ai lasat paf cu aranjamentele, absolut splendide. Frumoasa, sanatoasa si sensibila pasiune ai...si deosebita!
Roxana, ma bucur ca s-a angajat randunoiul, stiu ca era o chestie care te rodea, mult succes! Si bravo Amirei pt primii pasi. Filme cand ne pui? Eheei, curand iar ramanem o minoritate, cele fara puiuti mergatori. Baaai, sunt ATAT de precoce!
Simo, ce sa pot?? Ieri a fost zi ratata ca iar am umblat dupa gresie, faianta, vopseluri de pereti, chiuvete, glafuri de ferestre, etc, etc. Ca i-am pus in vedere randunoiului sa le rezolvam acum ori niciodata ca apoi pana la examen nu ma mai prinde. Ei, dar le-am rezolvat pe toate, zugravii au mingea in terenul lor, daca totul merge bine probabil ca imediat dupa examenul meu casa va fi gata de "umplut". Sa va mai zic ce culori am ales? Pentru dormitorul nostru...lila...iar pt al Iuliei un soi de culoarea oului de rata (nu va ganditi la culoare de-aia de spital, e chiar vesela zic eu; al meu normal ca zice ca-s nebuna, dar a facut cum am zis eu ). Gata, ma duc la invatat.
aaa, Lyvy: mi se pare ciudat cu giardia desi daca s-au vazut chisti astia chiar nu prea pot fi confundati cu altceva si nici proba nu e usor de contaminat. Sfaturi de tratament nu am sa-ti dau, habar n-am, eu am facut giardia pe la 5 ani si m-au tratat cu metronidazol si am avut vreo 2 recaderi si-mi amintesc cu oroare ca-mi varsam si sufletul din mine. Cu un tratament naturist sper sa va fie bine tuturor si mai ales Irisucai!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Livi, da, numai dimineata se ia tratamentul.
Cica aprox 70% din po****tie ar avea giardia. Dar nu stiu daca e vb de bucuresteni sau de Romanica in general.

Am vazut cireasa de pe toru a bubulinei (adeca pernutele) :)si super-aranjamentele de Miha

Ariel, si eu am zis ca fara tinctura la bb. Desi, la raceala lui sash eu i-am dat niste tinctura de prop. (fara alcool)

Noi ne-am distrat frumos la Ploiesti (daca tot ne-a urat Simo de bine ), dar am avut ceva peripetii, ca am ajuns acolo, si cand sa sunam pe tatal crestinutei despre locatia botezului, el nu raspundea! Ne-am plimbat, am fost la cofetarie, ca ne scazuse glicemia, eram cu inca un cuplu de prieteni, ea fiind in acelasi timp cu mine. Apoi am decis ca tre sa mancam urgent, apoi urmand sa ne intoarcem la Buc:)
Ne-am dus la carciuma lui Doroftei, unde ne-am simtit foarte bine, si am mancat niste cotlete de berbecutz cum rar gasesti A venit chiar nea' Doroftei pe la noi de vo 2 ori, sa se asigure ca e totu ok, ne-am dat la poante cu el, e chiar simpatic.
Intre timp ne-a sunat si taticul zapacit si se dadea cu capul de pereti pe acolo cand i-am "mintit" ca ne-am intors la Bucuresti.
Pana la urma petrecerea a fost dementiala, cu un taraf cu cantareti cum n-am mai pomenit la nici un eveniment la noi, extraordinari, daca nu aveam nunta facuta, pe ei i-as fi vrut!
-cu 6 ursitoare
-cu o trupa de 4 dansatoare si un danseus, care ne-au delectat cu sexy dance, can-can, dansuri tiganesti, dansuri latino, si altele, frumos rau!
-si alte "maruntisuri" : artificii, fantana de cioco si diverse bunatati de invelit in cioco, marturii -iconita de argint aplicata pe un cristal frumos, niste aranjamente de s-ar uita si Miha minunata, si ce mancareeeeeeeee da noi mancaseram la Doroftei!

Am ajuns acasa tarziu in noapte, sash parcat regulamentar de matusa-i favorita, noi imbibati bine in fum de tigara, ca s-a fumat acolo (singurul mare minus).

Cred ca ma mananca dejtele rau de am scris asa lucruri neinteresante pt crenguta!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Sovi, merci

Bubu, fain de tot , merci de poze!

Miha, am cazut pe spate, superbe aranjamente!!!

Asa ceva eu nu am mai vazut pe crengutza, gooooooooooooooooooool!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!
Eee, ma bucur ca v-au placut pernutele

Sovi, ce frumos v-atidistrat! oo, si ce papica buna la Doroftei, bravo voua!

Naty, spor la invatat si la renovari!

Mai, daca e greva pe crenguta sa-mi ziceti si mie, ca intru si eu

Noi am fost dimineata, adica pe la 11, sa-l luam si pe Vladut d ela socrela si apoi ne-am oprit in parculet, in spate la Palatul Copiilor, unde erau niste trenulete/masinute etc. si s-a distrat Vlad rau de tot, s-a dus cu tati in casa surprizelor 3D, vrajeala, ca la noi ...ma rog...apoi s-au dat in masinute si dupa-aia ne-am dus in parc la joaca. O sa descarc pozele sa ne vedeti
Acum am papat si ne bagat putin la somn, toata trupa. Ne vedem pe seara

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput