*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (206)
Raspunsuri - Pagina 15
natynic spune:
Nu pot sa cred...si eu vreau sa stiu daca e de greva si ce se revendica

Uf...a avut randunoiul ideea creata, pt ca era plecat, sa o cheme pe maica-sa sa mai stea cu Iulia cat invat. Nu stiu cum sa-i explic omului mai diplomatic ca NU MA POT baza pe ea
A stat vreo juma de ora scotand untul din ea ca sa o invete sa mearga (ca cica "s-a invatat numai de-a busilea si n-o sa mai invete odata sa mearga") pana cand Iulia a inceput sa urle de oboseala de...va dati seama ce bine invatam

Ma rog, pana la urma fata a adormit si eu am citit in continuare vreo 45 de minute dupa care, zic, hai sa o intreb de sanatate ca s-o fi plictisit, o cafea ceva...Ei si de nu s-a pus pe vorbit de n-am mai scapat...S-a sculat si Iulia...zic, hai sa manance si sa o scot vreo jumatate de ora afara. Bineinteles ca i-am pregatit si dat masa singura, nu s-a sinchisit un gest de ajutor sa faca, doar a tinut musai sa o stearga bine-bine la gura la sfarsit
. Apoi am imbracat-o pe Iulia si...gata, am iesit cu carutul si ea s-a dus acasa. Mai fetelor, oi fi eu rea dar...decat asa ajutor mai bine lipsa, zau!
Asa ca acum pandesc poate am noroc sa adoarma iar sa mai bag un capitol...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gudinde spune:
Hello everybody!
Mai, mai dar ce-ati ragusit
Nu prea ati mai ciripit.
Pe crenguta bate vantul
Unde oare va sta gandul?
E pustiu si este trist
E de-a dreptul pesimist
Imi lipseste veselia
Dar si prietenia
Ce pe crenguta se legase
Intre randunici frumoase
Unele tare sfatoase
Altele mai sfioase
Dar toate constiincioase
La raport zilnic veneau
Si noua ne spuneau
Ce-au facut puiutii lor
Si ciripeau de zor
Retete se schimbau
Sfaturi se-mpartaseau
Ganduri bune se urau.
De un tuchism imi este tare dor
Lucram si eu mai cu spor.
Eu astazi m-am veselit
Tare bine m-am simtit
Din pacate am cheltuit
La cumparaturi am fost
D-asta nu am fost la post.
Bluzita scumpa mi-am luat
Si la propriu si la figurat.
Dar nu vreau sa ma gandesc
Cat am zis ca cheltuiesc
Si cat a fost la final
De platit in total.
ramo_cata spune:
buna mamici eu sunt f suparata trista ,nu-mi e bine deloc dar nu pot acum sa va povestesc ca suynt cu andru inbrate si nu pot sa scriu ca n-are stare...
sper sa pot intra mai tarziu cand o sa-l culc dupa ora 10 ....va pupacesc si va doresc multa sanatate ,ca asta e cea mai importanta 
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
lyvy spune:
Sovi
, pai io n-am mai zis nimic de ce ai mancat tu acolo, ca nu are rost, ca... si io vleau...

Ramo, da ce ai patiti dragutza, hai povesteste!!
Naty, halal ajutor ai avut, mda mai cunosc si eu din astea!
Bubule, te-ai trezit, ce ne mai gatesti???
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
natynic spune:

P.S. Gudinde, 

Talentul asta al tau era mai vechi si nemarturisit, sau e o iluminare actuala? Ca e serios!
Naty
mamica
bubu05 spune:
Eee, fetele mele (Naty, Gudinde si Lyvy
), n-am apucat sa dorm deloc...Stefu a dormit 45 de min si s-a trezit plangand, nu puteam sa-l linistesc si era in continuare chior de somn...i-am facut iar lapte- bause 90 inainte de nani si aapoi iar 90
si s-a culcat la loc...dar tot 45 de min...eu m-am aburit de cap de doua ori, fix cand sa adorm se trezea...asta e...
Ramo, ce-ai patit mami? sper ca Andru e bine!
Lyvy, am acum la masina de paine un blat de pizza maaare
si din jumate fac pizza si din cealalta jumate fac placinta cu somon
(Naty, iti pastrez o portie, ca stiu ca esti fan
)
Mai are 7 minute si e gata dospit...imi frec mainile de nerabdare ca mi-e foameeee 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Bubu, tine bine de placinta ca viiiiin!![]()
(sa stii ca pana la examen i-am pus in vedere randunoiului ca mancam ce si cum s-o gasi, in consecinta nici pe Bucataras nu mai intru
)
Ramo, hai si spune ce ai, ma ingrijorezi!
Naty
mamica
Simo27 spune:
Chiar ca bate vantul.e o liniste suspecta
dar nu cred ca e vreo greva,e ASTENIE DE PRIMAVARA![]()
![]()
![]()
Naty,sa va fie de folos cumparaturile pt noul apartament!si cred ca o sa arate grozav camera Iuliei!cat despre a voastra ....ma tot gandesc cum a acceptat Ingi lila
!ca barbatii mai greu accepta asa culori in dormitor
!Bravo tie ca ai reusit
Cu socrela![]()
![]()
-ATAT!!!
Sovi,mama ce ati mai mancat
!si ce botez de poveste
!f frumos!pupici la toti
Oana,cate mai faci si tu!nu stiu zau,cum de mai ai energie!abia astept sa vad pozele
Gudinde,

Livi,
Ramo,ce ati patit??
Noi iar plecam la un viitor fin ca-i e ziua azi.asta dupa ce l-am dus si pe David la ziua lui varu-su ca a facut 9 ani!am mancat si pizza si tort!si nu mai incape nimic,parol![]()
sper sa am ce citi cand ma intorc
BLANKA????
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
claudia99 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica Livi, da, numai dimineata se ia tratamentul. Cica aprox 70% din po****tie ar avea giardia. Dar nu stiu daca e vb de bucuresteni sau de Romanica in general. Am vazut cireasa de pe toru a bubulinei (adeca pernutele) :)si super-aranjamentele de Miha ![]() Ariel, si eu am zis ca fara tinctura la bb. Desi, la raceala lui sash eu i-am dat niste tinctura de prop. (fara alcool) Noi ne-am distrat frumos la Ploiesti (daca tot ne-a urat Simo de bine ), dar am avut ceva peripetii, ca am ajuns acolo, si cand sa sunam pe tatal crestinutei despre locatia botezului, el nu raspundea! Ne-am plimbat, am fost la cofetarie, ca ne scazuse glicemia, eram cu inca un cuplu de prieteni, ea fiind in acelasi timp cu mine. Apoi am decis ca tre sa mancam urgent, apoi urmand sa ne intoarcem la Buc:)Ne-am dus la carciuma lui Doroftei, unde ne-am simtit foarte bine, si am mancat niste cotlete de berbecutz cum rar gasesti A venit chiar nea' Doroftei pe la noi de vo 2 ori, sa se asigure ca e totu ok, ne-am dat la poante cu el, e chiar simpatic.Intre timp ne-a sunat si taticul zapacit si se dadea cu capul de pereti pe acolo cand i-am "mintit" ca ne-am intors la Bucuresti. Pana la urma petrecerea a fost dementiala, cu un taraf cu cantareti cum n-am mai pomenit la nici un eveniment la noi, extraordinari, daca nu aveam nunta facuta, pe ei i-as fi vrut! -cu 6 ursitoare -cu o trupa de 4 dansatoare si un danseus, care ne-au delectat cu sexy dance, can-can, dansuri tiganesti, dansuri latino, si altele, frumos rau! -si alte "maruntisuri" : artificii, fantana de cioco si diverse bunatati de invelit in cioco, marturii -iconita de argint aplicata pe un cristal frumos, niste aranjamente de s-ar uita si Miha minunata, si ce mancareeeeeeeee da noi mancaseram la Doroftei!Am ajuns acasa tarziu in noapte, sash parcat regulamentar de matusa-i favorita, noi imbibati bine in fum de tigara, ca s-a fumat acolo (singurul mare minus). Cred ca ma mananca dejtele rau de am scris asa lucruri neinteresante pt crenguta! ![]() (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") si acum tiker DPN 7 sept |
de curiozitate imi poti spune numele locatiei unde a avut loc botezul?
mamica de Bogdan Alexandru 11 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Noi iar plecam la un viitor fin ca-i e ziua azi.asta dupa ce l-am dus si pe David la ziua lui varu-su ca a facut 9 ani!am mancat si pizza si tort!si nu mai incape nimic,parol |
Viitor fin????

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

in acelasi timp cu mine. Apoi am decis ca tre sa mancam urgent, apoi urmand sa ne intoarcem la Buc:)