*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (206)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai dar ce e cu linistea asta aici? e nemaiintalnit!

Sovi salivez aici gandindu-ma la cele bunatati.. si din ce ai povestit super botezul..
Oana iar bucataresti?
Ramo care e buba de esti trista?
Naty, bv pt lila ..si asa e decat ajutor din asta, mai bine pas..
Simo, alt fin? mama mia ori sunteti solicitati, ori nu.. ii mai tineti minte pe toti?

pe mine iar m-a tzatzait la greu Andra azi noapte.. chiar nu imi convine... mi-e ca deja s-a invatat asa.. ca sa nu mai zic ca dupa ce isi ia portia de san are chef de vorba..oare chiar sa se trezeasca plangand de la dinti? sau se trezeste special pt san, cum zicea Zoze?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Pupicei si de la noi

Maria e din zi in zi mai revendicativa si smiorcaita...Bine ca nu face urat...e doar cam razgaita atat. Ori ii ies alti dinti desi la "control" nu am dibuit nimic..ori isi contureaza mai bine personalitatea... Si isi tine echilibrul tot mai bine. A inceput sa merga si tinuta doar de o manutza.

ramo, te asteptam sa zici ce te apasa. sa fie bine! intr-adevar sanatatea e cea mai importanta. sper din suflet ca la voi nu e vb de asta...
miha, suuper aranjamente.
gudinde, m-ai dat gata cu poeziile tale...tu chiar ai talent...nu te-ai gandit niciodata sa il urmezi? si sa publici ceva?
sovi, am notat tratamentul...f bine de stiut.
bubuleeeeeeeeeee, m-ai uitat? tot nu am primit parola.
sa incerc sa ma inscriu iar?
mimooo, pe unde umbli? mai "traieste" marul ala?

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am pus cateva poze cu baietii si de azi din parc
http://good-times.webshots.com/photo/2884624140102227597wtZdfF
de-aici in colo.

Mihule, ce s afac...ma mananca rau mainile daca nu pregatesc ceva. Am papat pizza buna si am facut si placintica cu somon si atat!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Elara, nu stiu ce sa zic...trebuie sa trimita automat parola..maine vorbesc cu cine se ocupa de partea asta tehnica si se rezolva

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

ms frumos.
ma gandesc ca poate mi-am dat eu adresa gresit? da' nu prea cred.

ariel, cat te-ai plimbat tu cu alexuta in parc brat la brat (ah..abia astept si eu asa ceva ) ..teo inainte de somnul ala de frumuseste o fi capatat si el ceva de papa de la mama ta, nu? ca tot am auzit ca-l tii nemancat... poate te trezesti cu Protectia Copilului la usa... , infractoareo,..deci copilul tau e rozatoare, aaaaa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

imi pare rau ca v-am facut pofte. bine ca n-am zis mai detaliat.

Claudia, Restaurant Mood. Am inteles ca e mai nou. Frumos inauntru, mi-a placut! Locatie cam de 70 de pers.

Gudinde ce frumos ne ciomagesti tu :)
Bubulina, las ca am dormit eu si pt tine azi Cred ca mi-a priit iesirea de ieri, am dormit ca un bb. Si nici cu gatitul nu m-am omorat, am facut un fel de mancare de la mama de acasa, cartofi fierti in coaja, cu peste sarat si cu MULT mujdei. Omu moare dupa meniu, asa ca ce sa ma strofoc la mai mult :)
Poate ma enervez si eu maine si fac o pizza
Simo, iar viitori fini?? oailei, ce tari sunteti! :)
Mihu, are mama fata? areeee!

Ma duc sa Goog dupa sourdough bread, ca am uitat cum se face, si e mult mai buna decat cea cu drojdie.
muah!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nu stati linistite andru e bine...multumesc lui D-zeu...
candva se postau mesaje despre copii bolnavi ,decedati etc...mesaje care ma infiorau,nu credeam ca o sa ajung sa postez si eu mesaje triste dar asta e VIATA>..
este vorba de cumnata mea de la barcelona,v-am mai povestit de ea...a nascut marti dar bebelusul ei a murit...a avut o malformatie la trahee,esofag...ii lipsea o parte din trahee iar esofagul era lipit de plamani...nu s-ar fi alimentat niciodata singur,nu ar fi putut respira niciodata singur,ar fi depins de parate tot timpul...cat s-ar fi putut daca s-ar fi putut...sunt fff trista...de vineri de cand am aflat,eu am sunat-o pt ca i-am trimis joi seara un sms si nu mi-a raspuns ...mi-am dat seama ca ceva nu e in regula...deci de cand am aflat imi pun intrebarea de ce ,de ce se intampla asa ceva..era un sufletel mic si nevinovat...
cumnata mea a avut f mult lichid amniotoc pe timpul sarcinii...i s-a scos de vreo 3 ori cate 3 l de licchid...a facut toate analizele,amniocenteza...ecografii peste ecografii...a fost la cel mai bun spital din barcelona,au asistat-o 20 de medici,ea fiind rezidenta acolo au ajutat-o f mult...dar NU S-A PUTUT FACE NIMIC...
imi este f greu...sunt f trista ...nu poate sa-l inmormanteze pt ca e nebotezat...cei de la spital au zis sa-l lase acolo ,experiment pt studenti dar ea nu a fost de acord...au hoatarat sa-l incinereze si cand o sa vina in tara o sa-l ingroape daca se poate daca nu o sa-l tina in cutiutza...tot timpul cu ea...
imi cer scuze ca am pstat durerea mea...dar simteam nevoia sa vorbesc cu cineva...toti suntem terminati..soacra mea a facut o depresie...eu i-am spus ce s-a intamplat ,cumnatat mea nu a avut puterea sa-i zica,sotul nici atat...speram sa ne revenim...timpul sper sa ne aline durerea in special cumnatei si sotului ei...isi doreau f mult acest copil..plus ca ea mai pierduse o sarcina...nu stiu de ce se intampla asemenea tragedii...de ce e viata asa de rea....
intrebari la care nu gasecs raspuns...
va las acum merg la andrei...va pup si va doresc numai bine si scuze inca o data pt acest mesaj...multa sanatate si doamne ajuta...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ramo,imi pare tare ,tare rau !si mai rau imi pare ca nu l-au botezat pe micut!ma gandesc ca ar fi tb sa le spuna ca are asa probleme si sa il fi botezat ei,exista Botezul de Necesitate,ce il poate face orice om!nu stiu daca stiau lucrul asta...offf!!!nu stiu ce sa mai zic............................

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

simo-pur si simplu nu s-a vazut la eco ca are aceasta malformatie...i-au zis ca s-ar putea sa aiba ceva la trahee,din cauza lichidului f mult ,dar nu se gandeau ca o sa fie atat de grav...se gandeau,sperau sa fie ceva operabil...sa se poata faca ceva...a facut toate analizele amniocenteza..si ce se mai face ,tot absolut tot...acolo sunt obligatorii si gratis...cat despre botezul de necesitate nu cred ca au stiut...s-au poate in momentele alea nici nu au mai gandit...numele ales era :Andrei....

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

am venit si nu am de citit prea mult!
Naty,Sovi,Mihutza:da,viitor fin!ce sa facem???sunt 2 prieteni vechi care ne-au zis de vreo 2 ani ca vor sa le fim nasi.si acum s-au gasit amandoi sa se insoare in anul asta:unul in iulie,altul in august!Promisiunea e promisiune!
Oana,ce baieti frumosi ai.sa-i pap,nu alta

ma duc si eu la nani,visand ca maine ne da o cafea Gecko,urmata apoi de Catacare va binevoi sa zica si un tuchism,si vine si Blanka sa ne zica cum mai ii e,iar Simo-Mimo ne serveste una tare!plus ca o astept pe Cuscra la taclale !

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput