*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (206)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pfa...da mai Lyvy...tot pagina 12
Cam nevorbarete azi fetele noastre...
Eu am facut un tort de nota 10 , ce ma laud singura

Stefu a facut nani si eu nu m-am mai culcat...am stat la bucatareala, in liniste, singurica...bing-bang!

A venit mama pe la mine is am mai stat la vorba...mi-a facut 4 pernute pentru canapele cu acelasi material ca draperiile si se vad toate misto de tot

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai da pustiu pe aici..

Lyvy nu merge filmuletul, imi zice Sign in.. mai incearca o data!
Bubulina gospodina! .. numai la melodia lui Banica ma gandesc cand o aud pe Bubulina noastra cum trebaluieste zi de zi

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Bubule, eu am ratat pozele cu perdelele, mi le arati si mie si poti si pernutele!

Mihutza, hai ca mai incerc o data :http://www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=8405945&type=embed

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lyvy, nici eu nu vad filmuletul!
Pe mine ma chinuie Iulia ca pe hotii de cai pt ca...pe ea o chinuie dintosul 2 iesit in sfarsit cu totul azi...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Lyvy tot asa e!

mai si Andra are vreo 3 nopti de cand e frichinici rau de tot... intre orele 12-4sau 5 dimineata.. frateee ma innebuneste.. treziri din ora in ora si fara tzi-tzi nu se poate, dar de unde sa mai aiba mama atata lapte.. si uite plange cu tzatza-n gura ca nu curge nimik.. da cu mana peste suzeta sau bibe daca incerc.. oare sa fie dintii? eu tot nu vad nimic la orizont.. de atunci dinainte de Anul nou de cand i s-a umflat un pic gingia mi se pare ca e la fel.. sau poate nu va d eu bine..

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai, ca pana ma pun eu la curent cu ce s-a mai intamplat pe crenguta, sa va arat cu ce m-am ocupat eu
http://community.webshots.com/album/569984518yQVhKj

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Lyvy, hai ca am pozat si pernutele pt. tine
uite de-aici http://good-times.webshots.com/photo/2853208850102227597TLuJhn

Mihaaa, superbe aranjamentele!!!

L-am culcat si eu pe Stef, cat de cuminte a fost el azi, manca-l-ar mama pe el

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Miha superbe aranjamentele!! cred ca e una din cele mai agreabile meserii.. pacat ca eu nu am talent la din astea..

daca aveti timp, a aparut un nou serial aici.. e super tare fratee!!! il gasiti aici: http://www.hulu.com/videos/search?query=lie+to+me.. deocamdata s-au difuzat numai 3 episoade, dar imi place e ff interesant..
de altfel tot pe site-ul ala gasiti si multe alte seriale TV..

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

miha, eu sunt mai tampa la ora asta....tu te ocupi cu aranjamente florale???? cand ai zis, ca fetele vad ca stiu!!! cred ca pe vremea in care eu eram site site site site...sau faci tot aranjamenul salii? haaaa? stii ca eu sunt horti la origine ? baga-ma in ... mess . acelasi id:)

sim, cu cel mai mare drag va impartasesc si voua din trasnaile ce-mi trec prin cap

oanaaaa, torturi? aud? am uitat sa dau sms. ma bucur ca ai descoperit minunile ascunse de hrisca! sa=ti ajute!

lyvy, nu e voie sa dai propolis pana la 1 an! tu poti urma schema data de sovi, dar picea nu. propolisul are aceleasi interdictii ca si mierea.

eu am fost in ior cu alex, s-a dat in tiroliana, in spirala, am dat biscuiti la rate, apoi tati a plecat cu treburi si noi am ramas ca doua fete, bune prietene si am mers la o praji si apoi la o plimbare la brat prin parc....ahhhh, ce mi-a placut!!! in timpul asta teo era la mama si isi facea somnul de frumusete. am obosit tare de tot, nu m-am asteptat ca boala asta sa-mi pape toate energiile...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

WOW Miha!

Superbe aranjamente!

Mergi la inceput