LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (182)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Imi pare rau ca iar te trezesti noaptea.

Dar ce zici tu acolo de tonusul muscular si neasimilare... hmmm... pare destul de grav. Nu mai bine te duci la un alt pediatru? Adica mai bine inca o parere, decat sa crezi ca are ceva Sofia.

Si Mariuca a reinceput sa se trezeasca noaptea, pentru inca o masa. Aseara i-am facut baie la 8, a mancat 310, apoi la 2.22 s-a trezit si a mai mancat inca 310. Dimineata, la 8.30, inca 230.

Cu atatea treziri, ne-am facut un ritual, pentru ca si ea se trezeste urland. Eu ma duc la ea, o iau in brate, Dani se duce sa faca laptele, pana cand vine el, eu o entertain, ne uitam la luminitele de afara, la ceas, totul pe intuneric. Ma rog, nu e lumina aprinsa, dar se vede destul de bine in camera. Nu o schimb decat daca pampers-ul e absolut full. Aia o fac pe lumina, ca sa fiu sigura.

Trezirea ei este in jur de 8-9, rar mai devreme de 8 si nu mai adoarme la loc. Daca e 4 sau 5, masa de lapte de noapte, atunci o pun la loc in patut si adoarme la loc pana la 8-9.

Citat:
citat din mesajul lui stancutza
Ieri am fost la pediatru - altul - la un control amanuntit. Problema cu burtica e posibil sa fie o combinatie de intoleranta la lactoza cu fructoza, starnita de portocala care e acida. Fatuca mea e cam palida, iar tonusul muscular nu e foarte bun (de aia inca nu merge singura mititica, iar eu credeam ca e lenesa ). Doc suspecteaza ca nu asimileaza f bine anumiti nutrienti, printre care si vitamina D, de unde si hipotonia musculara... Mi-e dor de pediatra noastra (e in concediu de maternitate), ma simt aiurea sa ma duc la dr care nu o cunosc pe So'.

A! Intrebare: vreau sa incep sa o intarc pe So' (cu toata opozitia lui tati :-)). Dimineata ea se trezeste de vreo 3 zile la 5.20, zici ca-i ceas. Acum papa titi si mai doarme vreo ora. Dar ea se trezeste plangand. Voi cum faceti, ii lasati pe intuneric si va duceti sa le faceti bibe, sau aprindeti lumina, ii schimbati, ii luati cu voi in bucatarie etc? Eu tare as vrea sa mai doarma un pic dupa aia, nu stiu cum sa fac...

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Zi-mi si mie pleese, de unde ai bibe de 310?
Eu ma chinui cu doua bibe: unul, pt 250ml si inca unul, pt diferenta de 60 ml.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Ginette eu am unul de 330 ml de la Chicco, unul de 320 ml de la Farlin si unul de 320 sau 310 ml de la Avent. Sunt cele cu gura larga, ca un borcan, sunt si mai usor de folosit si spalat.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!ELLENUTA nu am poze cu noua tunsoare si nici nu are cine sa imi faca(tati e toata ziua plecat).Oricum nu e nimic deosebit ptr ca nu am riscat sa o las pe tipa sa imi faca cine stie ce din parul si asa dstul de rar pe care il am.ALBERT a racit si a inceput sa tuseasca.Nu are febra asa ca ptr moment curatam doar nasucul si asteptam sa vedem cum evolueaza.E tare miorlait si mofturos si ma intreb ce ma voi face cand va mai urla inca unul prin casa.Spitalul de nebuni ma asteapta!GRATIELA v-am admirat pozele si pot spune ca aveti doi copii superbi.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

n-am citit nimic din urma, venim si noi, treceti-ne pe lista! promit sa revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ce parere aveti despre urmatoarele nume ptr bebe:Darius EdouardMatteo GabrielMario AdrianMark Alexandru.Noi ezitam intre cele 8 prenume si m-am gandit sa le grupez cate doua.Astept si alte sugestii ca incep sa intru in panica.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

MARK ALEXANDER

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Ce parere aveti despre urmatoarele nume ptr bebe:Darius EdouardMatteo GabrielMario AdrianMark Alexandru.Noi ezitam intre cele 8 prenume si m-am gandit sa le grupez cate doua.Astept si alte sugestii ca incep sa intru in panica.

poze albert

Mie imi place Matteo Gabriel.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

http : // www. chic bebe .ro /products/292-biberoane/3485-nuk_first_choice_baby_blue_biberon_pc_300_ml_tetina_silicon_orificiu_mediu_marimea_1.mbs

Si biberoanele astea Nuk au 300 ml, Roxana. Noi din asta folosim cu succes din primele luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Clopoteilor sarbatoriti pe 31, pe 1 si pe 2
Andreea Bianca Felicitari pt primul anisor! Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si iubita!

Am ajuns aseara de la Bucuresti A fost obositor, Thea a plans in fiecare noapte de o mie de ori iar in timpul zilei nu a prea vrut sa doarma. La dus a dormit doar 1/2 ora si apoi ne-a facut capul in colturi cu plansul Am avut noroc ca la intors a dormit 3 ore (in 2 reprize) si am ajuns intregi acasa I-am luat un dulap mare de la Ikea, niste cutii si cosuri pt depozitat tot felul si de altceva nu am mai avut loc (aveam la noi si patut si carut etc). De aseara tot asambleaza sotul la el, azi il termina si abia astept sa-i pun hainutele in el (nu aveam decat un corp mic si stateam cu hainele prin lighene, asa ca nici nu mai prea stiu ce are de imbracat).
Nu ne-a ajuns timpul sa ne plimbam , sa ne uitam mai pe indelete prin magazine, mai ales ca am una bucata sotz care uraste sa mearga prin magazine si acus, acus spune ca-i obosit

Felicitari Matei, Octi si Ioana pt brimii pasi

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

buna zuzici!!!multumesc tare mult pentru urarile de sanatate.

Eu lui Octi ii pun apa masurata in termos laptele masurat in bibe si cand se trezeste il prepar, el papa si noaptea un bibe.

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Neata zuzici!

Anca, e greu cu trezirile pana te obisnuiesti :-) Eu iar ma trezesc de 3 ori pe noapte de cateva nopti incoace, mai vrea sa si pape - nu altceva, deci sunt prezenta cu titi, cred ca are pragul de crestere de la un an. Numai ca mi-a cam facut rani, ma roade cu dintisorii cand o ia somnul...dar trec si astea.

Ieri am fost la pediatru - altul - la un control amanuntit. Problema cu burtica e posibil sa fie o combinatie de intoleranta la lactoza cu fructoza, starnita de portocala care e acida. Fatuca mea e cam palida, iar tonusul muscular nu e foarte bun (de aia inca nu merge singura mititica, iar eu credeam ca e lenesa ). Doc suspecteaza ca nu asimileaza f bine anumiti nutrienti, printre care si vitamina D, de unde si hipotonia musculara... Mi-e dor de pediatra noastra (e in concediu de maternitate), ma simt aiurea sa ma duc la dr care nu o cunosc pe So'.

Ne-a dat sa facem o carca de analize, de sange - trebuie sa-mi fac curaj sa o duc - de ka si pi...mentinem regimul pt burtica si mai vedem.

LA MULTI ANI! SANATOSI SI FERICITI CLOPOTICILOR CARE AU IMPLINIT UN AN ZILELE ASTEA, Ana Ilinca, Bianca-Antonia, Bianca, Andreea Bianca

Mai aveaqm ceva de spus, dar nu mais tiu acum...revin.

A! Intrebare: vreau sa incep sa o intarc pe So' (cu toata opozitia lui tati :-)). Dimineata ea se trezeste de vreo 3 zile la 5.20, zici ca-i ceas. Acum papa titi si mai doarme vreo ora. Dar ea se trezeste plangand. Voi cum faceti, ii lasati pe intuneric si va duceti sa le faceti bibe, sau aprindeti lumina, ii schimbati, ii luati cu voi in bucatarie etc? Eu tare as vrea sa mai doarma un pic dupa aia, nu stiu cum sa fac...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput