LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (182)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Elle le stiu...
Am dat de ele in cautarile mele sapt trecuta, am intrat si pe siteul bioflex sa caut alte culori..As fi vrut crem, sau o culoare soft oricum
nah, mai sunt si pretentioasa la culori, dupa ce ca nu gasesc

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Elle Saru'mana. Stiu magazinul, de acolo iau io hainutze mai frumoase pt Pipet(HM si chestii care nu le;as gasi nici pe net). O sa trec maine sa ii intreb de jucariutza, poate pot ei sa o comande, daca nu, raman pe varianta a2a aia de pe daruri online. Io nu stiu cum nu am gasit'o.

Ema ce bine ar fi sa gasesti cubuletzul.

Sunt doua jucarii care imi plac si cred ca ar avea succes...macar de inceput.

Io mai periodic mai duc din jucarii la mama si le mai iau pe cele de acolo aici, tot in sperantza ca nu se plicti de ele. Am vazut acum ca are succes si melcul ala de la FisherP. Sper sa o tzina.

Angic voi aveti magazin Primii Pasi la voi in CT? Io de la Primii Pasi am luat jucariutza. Daca e nevoie da un semn si ma duc sa mai iau una si pt Pupiku'

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

LA MULTI ANI ANDREEA BIANCA
O viatza frumoasa laturi de parintzi, sa fii sanatoasa, cumintzica si frumoasa asa cum esti acum!

Fetelor, ieri a nascut o prietena de'a mea, care a pierdut o fetita acum un, la nastere din cauza forcepsului si a incompetentei doctorilor.
Am asa niste emotzii sa ii vad ghemotocul mic si pe ea fericit, de nu mai pot!
Abia astept sa se trezeasca Pipe sa mergem la spital!
Mi'e dor sa vad bb mici, si mai ales al unei persoane dragi.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

LA MULTI ANI ANDREEA BIANCA
O viatza frumoasa laturi de parintzi, sa fii sanatoasa, cumintzica si frumoasa asa cum esti acum!

Fetelor, ieri a nascut o prietena de'a mea, care a pierdut o fetita acum un, la nastere din cauza forcepsului si a incompetentei doctorilor.
Am asa niste emotzii sa ii vad ghemotocul mic si pe ea fericit, de nu mai pot!
Abia astept sa se trezeasca Pipe sa mergem la spital!
Mi'e dor sa vad bb mici, si mai ales al unei persoane dragi.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Felicitari prietenei tale!
Si mie mi-e dor de beblaci, o sa vad si eu unu in august, mor de nerabdare pana atunci.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Razvi meu e pe lapte de vaca de ieri.mai bine zis, de ieri il bea necombinat cu lapte praf.
Deocamdata ii merge bine cu el, ia in greutate si in lungime, asa ca eu zic ca pot continua cu el.Acuma am trecut la 3,5 grasime, ca inaite ii dadeam de 1,8.Seara ii pun si cereale in el, dimi nu ca ii mai dau pe la 10 inca ceva asa sa nu fie doar laptele acela pana la 12.30-13 cand manaca masa de pranz.Si ii dau ori o felie de paine cu unt sau cu branza de la hohland, sau deserturi de acelea cu cereale.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

mari esti foarte draguta dar nu stiu daca e o idee buna cu casuta ta .. a doua zi trebuie sa venim la smotru .. iti dai seama ce deranj e cu atatia copii si adulti .. eu merg inca pe lumea lui pitigoi .. zic ca se potriveste ptr cati suntem, nu?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Si eu zic la fel. Facem rezervare?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:

mari esti foarte draguta dar nu stiu daca e o idee buna cu casuta ta .. a doua zi trebuie sa venim la smotru .. iti dai seama ce deranj e cu atatia copii si adulti .. eu merg inca pe lumea lui pitigoi .. zic ca se potriveste ptr cati suntem, nu?

Eva creste mare
Eva

papa bun

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

eu asa as zice.

hai fetele ... FAC REZERVARE????????????

22 FEBRUARIE ORA 12??????????????????

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Sincer, eu nu stiu ce mai asteptam. La subiectul dedicat am vazut ca suntem deja destul de multe, parca 25 copii si 19 adulti, din cate imi aduc aminte. Ce mai vrem sa se intample?

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:

Eva creste mare
Eva

papa bun

BAIETII MEI IUBITI

eu asa as zice.

hai fetele ... FAC REZERVARE????????????

22 FEBRUARIE ORA 12??????????????????

Eva creste mare
Eva

papa bun

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Neata zuzici!

Anca, e greu cu trezirile pana te obisnuiesti :-) Eu iar ma trezesc de 3 ori pe noapte de cateva nopti incoace, mai vrea sa si pape - nu altceva, deci sunt prezenta cu titi, cred ca are pragul de crestere de la un an. Numai ca mi-a cam facut rani, ma roade cu dintisorii cand o ia somnul...dar trec si astea.

Ieri am fost la pediatru - altul - la un control amanuntit. Problema cu burtica e posibil sa fie o combinatie de intoleranta la lactoza cu fructoza, starnita de portocala care e acida. Fatuca mea e cam palida, iar tonusul muscular nu e foarte bun (de aia inca nu merge singura mititica, iar eu credeam ca e lenesa ). Doc suspecteaza ca nu asimileaza f bine anumiti nutrienti, printre care si vitamina D, de unde si hipotonia musculara... Mi-e dor de pediatra noastra (e in concediu de maternitate), ma simt aiurea sa ma duc la dr care nu o cunosc pe So'.

Ne-a dat sa facem o carca de analize, de sange - trebuie sa-mi fac curaj sa o duc - de ka si pi...mentinem regimul pt burtica si mai vedem.

LA MULTI ANI! SANATOSI SI FERICITI CLOPOTICILOR CARE AU IMPLINIT UN AN ZILELE ASTEA, Ana Ilinca, Bianca-Antonia, Bianca, Andreea Bianca

Mai aveaqm ceva de spus, dar nu mais tiu acum...revin.

A! Intrebare: vreau sa incep sa o intarc pe So' (cu toata opozitia lui tati :-)). Dimineata ea se trezeste de vreo 3 zile la 5.20, zici ca-i ceas. Acum papa titi si mai doarme vreo ora. Dar ea se trezeste plangand. Voi cum faceti, ii lasati pe intuneric si va duceti sa le faceti bibe, sau aprindeti lumina, ii schimbati, ii luati cu voi in bucatarie etc? Eu tare as vrea sa mai doarma un pic dupa aia, nu stiu cum sa fac...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Stancuta nu te panica, mai ales ca nu e pediatrul vostru...eu nu as crede chiar tot...nu mi se pare ca are dreptate. Da ok, pt linistea ta fa-i analizele, dar e cred ca dr. bate campii cand iti spune ca e o problema ca un copil de 1 an abia implinit nu merge. Marc a mers la 1 an si 2 luni, Andrei inca nu merge, sunt copii care merg la 1 an si 3 luni si chiar mai mult. O ai exemplu pe Ginette cu toti "piticii" ei si Adela i-a demonstrat ca e un copil normal, dar ca nu toti se dezvolta in acelasi ritm. Fiecare copil e unic si face lucrurile atunci cand se simte sigur pe ele.
Cat despre intarcare, cand vei incepe sa-i dai formula nu cred ca se va mai trezi pana dimineata. Eu de ex. il las in pat sa ma astepte pana vin cu bibe, ii spun "mami merge sa-ti aduca laptic". La noi e frig i bucatarie ca fumeaza sotul seara si lasa geamul deschis pana dimineata.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Imi pare rau ca iar te trezesti noaptea.

Dar ce zici tu acolo de tonusul muscular si neasimilare... hmmm... pare destul de grav. Nu mai bine te duci la un alt pediatru? Adica mai bine inca o parere, decat sa crezi ca are ceva Sofia.

Si Mariuca a reinceput sa se trezeasca noaptea, pentru inca o masa. Aseara i-am facut baie la 8, a mancat 310, apoi la 2.22 s-a trezit si a mai mancat inca 310. Dimineata, la 8.30, inca 230.

Cu atatea treziri, ne-am facut un ritual, pentru ca si ea se trezeste urland. Eu ma duc la ea, o iau in brate, Dani se duce sa faca laptele, pana cand vine el, eu o entertain, ne uitam la luminitele de afara, la ceas, totul pe intuneric. Ma rog, nu e lumina aprinsa, dar se vede destul de bine in camera. Nu o schimb decat daca pampers-ul e absolut full. Aia o fac pe lumina, ca sa fiu sigura.

Trezirea ei este in jur de 8-9, rar mai devreme de 8 si nu mai adoarme la loc. Daca e 4 sau 5, masa de lapte de noapte, atunci o pun la loc in patut si adoarme la loc pana la 8-9.

Mai Cretz, nu stiu ce sa mai zic. Astept analizele, ca pana una alta sunt mai mult supozitii. Analizele o sa ne spuna daca are vreo problema de asimilare sau nu. Hipotonia se corecteaa cu masaj si gimnastica, nu e chiar asa grava...sau incerc eu sa-mi fac curaj. Sofia e super energica, vesela si prietenoasa, toti pediatrii care au vazut-o pana acum mi-au spus ca neurologic si psihologic e f bine...daca e doar o problemuta fizica, ii dam noi de cap si o vindecam.

Planul vostru de hranit noaptea este bun, doar ca Sofia, daca se trezeste nu mai pupa pic de nani pana la urmatorul ciclu de somn - care este peste 2 ore sau 2 ore jumate. Daca o pun sa doarma mai devrem, urla si sare in picioare, nu o scot la capat cu ea.

De asta intrebam cum sa fac...O sa ii maresc si eu cantitatea de laptic de seara, poate si cu niste cereale in el. Momentan ii dau 230 ml, dar poate ca ii trebuie mai mult. Ziua mananca foarte bine, de regula depaseste 1000 ml de mancare zilnic - cat se presupune ca ar trebui sa manace la un an.

Doctorita care a vazut-o ieri a a analizat schema de regim pe care urmam si i s-a parut ca nu are suficiente proteine (ne lipsesc iaurtul si branzica). Ne-a sugerat s aii dam carnita la doua mese: la pranz si la 6 , cu legume sau orez. Cum vi se pare? O fi mult la varsta ei sa pape 2 portii de carita zilnic?

Ce de-a dileme, v-am zapacit cred...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Stancuta eu as ramane la o portie de carne pe zi si as mari cantitatea de iaurt si branzica de vaci. Ii dai si ficat, peste, ou?
Iar laptele, DA, cu cereale, sa fie satios. Andrei papa cam 300 ml formula cu 4 masuri de cereale, si dimineata si seara.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput