Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Alinusho, cum mai esti?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mai bine. Multumesc de intrebare.
Bunicutza lui Teo s-a stins lunea trecuta (26 ian) la pranz. Joi am condus-a pe ultimul drum. Au curs multe lacrimi, multa durere, insa in sinea noastra i-am multumiot lui DD ca i-a curmat suferinta. S-a stins dupa 2 ore de chin, constienta. Nu a apucat sa faca decat 4 morfine.
Preotul ne-a spus ca s-a stins impacata cu gandul ca si-a vazut baiatul si familia realizata, si-a cunoscut nepotul, a aflat si vestea sosirii lui bb2 in toamna.

Acum abia ce am reusit sa ne mai linistim, e si sotul in concediu, gatim si facem curatenie, ne mai dragalim ca sa ne mai alinam.

Alina 7+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

Alinush, condoleante. D-zeu sa o odihneasca si sa va aline sufletele.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud
Adi din ce povestesti tu despre Lisa ca e energica ma gandesc ce am face noi daca s-ar intalni cu Tudor….oare s-ar alerga pana la epuizare?

Melania, nu stiu, ar fi interesant de vazut. Desi, din cate am vazut, Lisa devine fff linsitita cand sunt si alti copii. E ff atenta, sta si observa, abia clipeste, baga tot la capacel. Parca intra in transa

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Ma intorc la trasnaile lui Cristi, care asa cum spunea si Adimercedes despre Lisa, este intr-o continua miscare, nu sta cuminte decat atunci cand doarme sau pune ceva la cale( prostioara), mai nou isi ia avionul si il care prin toata casa, il fixeaza si se urca in picioare pe el ca sa poata ajunge unde vrea el...urca si pe scaun dar nu poate sa mai coboare. Daca face prostioare si il cert, seara cand vine tati acasa, il ia de mana il duce acolo unde a facut prostioara si incepe sa-i spuna ce a facut si ca l-am certat, am pus-o am un turnator in casa.
Vorbeste tot mai bine, intelegem aproape tot, daca nu intelegem(sau ne facem ca nu intelegem) nu renunta, insista pana obtine ce vrea, daca nu-l las sa faca ce vrea, urla ca din gura de sarpe,caz in care am inceput sa-l ignor, dupa cateva minute se opreste si isi cauta altceva de facut.
Apa bea din canuta pai cam de la 11 luni, dar numai din aceeasi canuta, daca am schimbat-o a fost jale nu a mai baut apa, am incercat sa-i pun in ea lapte sau ceai,dar nu pune gura pe ea, asa ca am renuntat pt moment,apa mai bea si din pahar sau direct din sticla...dar numai apa.
Noi nu am reusit sa ne spalam pe dinti, desi cochetam cu periuta din vara,o folosim dar numai de joaca, daca vreau sa-i pun pasta de dinti nu o mai vrea, asa ca o udam si ne jucam de-a spalatul....

cam atat despre noi....cra cra

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Cecilia, sa va fie de bine concediul. Superbe poze, superbe locuri. Se vede pe fata lui Cristi ca e un smecher si jumatate. Iar faza cu turnatotul m-a dat gata :P

Lisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

gabitz, valentina

Cristi nu a baut decat 120ml lapte in seara asta, el care bea min 210ml seara, iar de mancat a papat la 18 o farfurie de spaghete cu sos si carnita de pui, asa ca ma astept sa se trezeasca iar in noaptea asta, acum doarme..........asa ca ma retrag si eu la nani.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Ceclilia, cum poti sa te planga ca a mancat doar O FARFURIE!?!? Ba a mai si baut lapte!!! Pai, eu as fi cea mai fericita sa manance Lisa si 1/2 de farfurie si sa bea 50ml de lapte...

Si apropos de mancat, si eu ii dau carne seara. De ex, asera a mancat din mancarea ei doar pt ca ii era foame. Dar vazuse pulpele de pui pregatite pt gratar si a stat langa usa de la curte pt "baaabi" (barbie, de la barbeque). Si a stat pana la 8 si a halit 2. Mamaliguta cu branza nu a prezentat absolut nici un interes. Mananca fara probleme miel, porc, pui - numai la gratar. Pestele nu e convinsa, insa mananca somonul afumat asa gol!, vita o mananca doar de la borcan mai nou, si aia cu nazuri majore! Faza e ca stie ce vrea sa manance si are anumite pofte.

Fug ca s-a trezit.

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Alinush,condoleante.Dumnezeu sa o odihneasca.E cumplit sa pierzi pe cineva drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Cecilia,ce locatie frumoasa!Ma bucur ca v-ati distrat.Dar pe unde e Lepsa?

Erina,sa stii ca ai dreptate cu 100 yeni;gasesti lucruri ieftine si frumoase.

Ca tot vorbeati de tunsul papanashilor,eu l-am tuns pe Ryuji fff scurt.Si la mine a fost tot greseala,dar imi place la nebunie cum ii sta.Acum ca s-a mai ingrasat si el la fata,parca seamana mai mult cu Naoki decat pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Yaia, stiu ca ai mai intrebat de Si_bv... Ei vorbesc destul de des cu ea. Ii scriu aproape zilnic si imi raspunde cand isi gaseste timp. E destul de obosita si a inceput sa se teama putin de nascare. E suparata cu silueta, dar increzatoare ca totul va fi bine. Weekendul asta boteaza un bebe si si-a propus sa nu nasca tocmai acum. Hihihihihihi... Raisa este o dulceta de fetita, carliontata si desteapta foc. Cu siguranta ca va avea un om de nadezde, care s-o ajute cu bb2. Care a ramas tot baietel. Matei Andrei il va chema. Mie mi-a spus ca mai are doua saptamani. Sunt convinsa ca voi fi prima care va afla cand naste si, cu acceptul ei, voi posta informatia pe forum. Ca sa o cinstim si sa ne bucuram alaturi de familia ei, pentru preafrumosul eveniment.
Simonelu tinem pumnii stransi, stransi, stransi sa fie totul bine, sa ai o nastere usoara si sa ai un bebe sanatos, papacios (ca de frumos, nu ne facem griji, la ce familie oachesa sunteti voi)!!!!!

Multam fain de info. Tare ma bucur sa citesc asa vesti bune de la Brasov, dupa grozavia cu impuscatii de la casa de schimb valutar din weekend!
Si noi suntem aici oricand e nevoie, cu orice e nevoie....daca stim cand, punem si motzatele alea cu pompoane la lucru!
Tinem pumnii stransi Simonei!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:

Yaia, merci de sfat... am incercat si asa, cand era mama aici... problema era ca nu mai dormea legat .. adica se trezea, bea apa/ceai.. atipea.. dupa 15-20 min se trezea din nou urland.... si o tinea asa pana dimineata (incepand de la ora 1)... Dupa 2 saptamani am abandonat "proiectul"...
Eh, o veni si vremea cand n-o mai vrea ea mancare seara.. sanatosi sa fim

E greu sa-i dezobisnuiesti de un obicei la varsta asta (mai ales la varsta asta, cand incep sa realizeze ca au si ei un 'cuvant' de spus), am observat ce tin ei la 'ritual'. Citisem eu cat de importanta e rutina pentru bebelusi, cica le da un sentiment de siguranta. E posibil ca Ioanei sa nu-i fie foame in fiecare noapte, dar daca ritualul ei e asta, e greu sa-l schimbi, ca se simte bine asa. Asa s-a obisnuit si asta ii da siguranta. Ma uit si la piciul meu, cum seara ii pomenesc de nani, se si duce la scara, ii face pa-pa lui tata-su si stie ce-l asteapta. Daca intr-o seara se schimba ceva, sa vezi plans atunci! (vreo 20 de minute ne-a urlat in masina cand ne-am intros de la Helsinki, ca era ora de somn, era obosit, dar nu am respectat ritualu'...)
Eu zic sa astepti ceva concediu daca te hotarasi la ceva, dar ai putea foarte bine sa astepti momentul cand o faci sa renunte la biberon, atunci clar o sa renunte si la mancatul noaptea...eu m-am decis sa il las cu biberonul pana la 1,5 ani cel putin, apoi vedem noi ce si cum...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Alinush condoleante

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Carpatino, pe varza e ok ? Sampania curge-n valuri spre Beljica !!!!!

pe varza e super! Si sampania e binevenita...

Bey, varza cu sampanie? Luati-le pe rand!

Poze

Mergi la inceput