Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)
Raspunsuri - Pagina 12
diwana spune:
L-am pus la somn pe zmeu, parca vad ca e una din serile alea in care trebuie sa-i tin companie
.
Valentina, Rares se simte excelent (in afara situatiilor in care nu i se indeplineste dorinta de a sta cocotat pe birou, sau pe pervaz ca o muscata
), multumesc de intrebare. Iti sta foarte bine si freza si culoarea
. Sunteti frumosi tare!
Gabitz, 2 luni trec repede, in curand o sa fie istorie masajul, si cand o sa o vezi alergand ca vantul, nici n-o sa iti mai aduci aminte de asta 
Erina, fain loc de joaca.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
gabitz78 spune:
papanash - e vb de crese, nu de gradi.eu asa stiu.si e vorba de cresele de stat.asa ca, nu ne incadram la nici o categorie.![]()
asa e, inca 2 luni nu e un capat de tara, mai ales ca eliza s-a obisnuit si e vesela cand vine simona la masaj.se bucura s-o vada.
stef pleaca la predeal.
alinush - condoleante.
cecilia - abia astept sa alerge.
un cristi frumos si harnic.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
ceamica spune:
buna seara
am fost fara net zilele astea 
cu putin timp in urma am venit si eu de la cumparaturi ! mi-am propus sa-mi fac aprovizionarea de data asta in auchan - cora !
Am reusit sa-mi bifez toata lista cu ambele .Prioritar insa era pampers-ul . Nu mi-a venit sa cred ca n-am gasit ! Nu au numarul 5 . Numai 4+ si direct 6. Poate nu aveau la ora la care am fost eu .M-am mai linistit , mi-am zis ca trec prin Real vitan in drum spre casa si iau de acolo. Am ajuns acasa fara pampers. Nici acolo nu aveau !!
Ai vostrii sunt deja la 6?
ma duc sa-mi fac niste peshte , de nervi .
sper ca sunteti bine , ca n-am apucat sa citesc
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Cecilia, caracterizarea pe scurt a lui Cristi: destept, harnicut, jucaus,dulcic,frumusel si lista poate continua... diwana, cum se mai simte Rares? Eu ma retag acum, va urez vise frumoase. Maine dis-de-dimineata trebuie sa merg la Centrul National de Hematologie sa repet niste analize. Mai rau este ce trebuie sa-i intep si pe Alexandra si Andrei, cica sa vada daca nu-mi mostenesc afectiunea! ![]() Pana maine va las sa va delectati cu pozicile promise despre noua mea freza si culoare! tuturor!Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008 |
mamica frumoasa si cei doi copilasi fericiti

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui ceamica buna seara am fost fara net zilele astea ![]() cu putin timp in urma am venit si eu de la cumparaturi ! mi-am propus sa-mi fac aprovizionarea de data asta in auchan - cora ! Am reusit sa-mi bifez toata lista cu ambele .Prioritar insa era pampers-ul . Nu mi-a venit sa cred ca n-am gasit ! Nu au numarul 5 . Numai 4+ si direct 6. Poate nu aveau la ora la care am fost eu .M-am mai linistit , mi-am zis ca trec prin Real vitan in drum spre casa si iau de acolo. Am ajuns acasa fara pampers. Nici acolo nu aveau !!Ai vostrii sunt deja la 6? ma duc sa-mi fac niste peshte , de nervi . sper ca sunteti bine , ca n-am apucat sa citesc Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Am patit si eu asa, dar am gasit in Carrefour din Vitan, tot la 5 suntem si noi, nu stiu cat de mare este 6. Maine dau si eu o fuga sa cumpar, merg direct in carrefour.. iti zic daca gasesc.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
diwana spune:
| citat din mesajul lui ceamica Ai vostrii sunt deja la 6? |
Nuuu, si ai lor sunt la 5, de ce crezi ca nu ai mai gasit?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
cecilia L spune:
gabitz, valentina
Cristi nu a baut decat 120ml lapte in seara asta, el care bea min 210ml seara, iar de mancat a papat la 18 o farfurie de spaghete cu sos si carnita de pui, asa ca ma astept sa se trezeasca iar in noaptea asta
, acum doarme..........asa ca ma retrag si eu la nani.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Adi, multumesc pentru mesaj, uite ca ti s-a adeverit banuiala, il compar cu sora lui si chiar cu copiii de pe forum. Adevarul e ca uneori, ca parinte, te intrebi daca e doar personalitatea sau e pe undeva o problema, te temi ca ai putea fi vinovat daca nu descoperi cand e ceva in neregula la timp, samd. Ziceai ca Lisa nu se joaca cu jucariile, sa stii ca nici Alex nu se juca, putine lucruri o interesau. Imi amintesc ca avea un puzzle de lemn care ii mai atragea atentia, mai baga formele prin gaurele, si cam atat. Ii placea sa ii desenezi, bona se ocupa de asta. Erau absolut singurele activitati statice, si alea maxim 5-10 minute. In rest era in vesnica miscare precum Lisa. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Rox, tot il ponegresti tu pe Bubu pe aici, dar recunoaste ca nu ti-ar fi simplu cu 2 ca atomica
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Cecilia, ce peisaje superbe, inca mai am vreo 40 de poze de vazut. Pare foarte frumos acolo, chiar daca nu prea po****t cum spui tu. Arata bine si in interior. Ce de zapadaaaaa! Sper sa avem si noi parte de asa ceva. Oricum Cristi era in verva,i-a placut la zapada? Voua sigur v-a placut dupa cum pareati de relaxati. Adi, sa stii ca nici eu nu am slabit dupa atomica, nici cu dieta si nici cu sport si nici cu munca si alergaturi. Probabil e ceva de metabolism. Cat despre caldura...daca ai stii ce va invidiez. Ce as sta acum la soare cu un suc langa mine. Erina, vad ca si tu iti faci griji din pricina personalitatii linistite a Dariei, cred ca ar trebui sa ne bucuram mai mult de linistea asta. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Rox, ehe, las' ca vine vara si la tine! Ce, eu nu te invidiez ca mergi la schi???
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui carpatina Yaia, merci de sfat... am incercat si asa, cand era mama aici... problema era ca nu mai dormea legat .. adica se trezea, bea apa/ceai.. atipea.. dupa 15-20 min se trezea din nou urland.... si o tinea asa pana dimineata (incepand de la ora 1)... Dupa 2 saptamani am abandonat "proiectul"... Eh, o veni si vremea cand n-o mai vrea ea mancare seara.. sanatosi sa fim ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatina, daca Ioana mananca bine seara (adica sa nu se trezeasca noaptea ca nu a mancat suficient la cina), nu cred ca fie problema ca se trezeste noaptea pt bibe. Mai ales ca ai incercat sa i-l scoti si e clar ca se trezeste de foame. Poate are un puseu de crestere acum.
Poate tii minte ca si Lisa a avut o perioada anul trecut ca se trezea cand era somnul mai dulce si ne plescaia pana ii aduceam paine si branza! Cred ca a durat ceva pana nu s-a mai trezit noaptea sa pape. Tu scapi usor cu bibe
Eu mereu ma trezeam la bunici noaptea sa mananc paine si lapte. Si avem 4-5 ani!
Pup trandafirasul nocturno-nfometata

Lisa