Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)
Raspunsuri - Pagina 11
betty78 spune:
Alinush condoleante
Papanash dragutza stai linistita...Mario cand a fost bolnavior si a fost saracu 3 saptamani, nu a mancat aproape deloc si nici macar lapte nu a vrut... A slabit 1 kg...deci ei oricum am rezerve.
si multa bafta
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Ma intorc la trasnaile lui Cristi, care asa cum spunea si Adimercedes despre Lisa, este intr-o continua miscare, nu sta cuminte decat atunci cand doarme sau pune ceva la cale( prostioara), mai nou isi ia avionul si il care prin toata casa, il fixeaza si se urca in picioare pe el ca sa poata ajunge unde vrea el...urca si pe scaun dar nu poate sa mai coboare. Daca face prostioare si il cert, seara cand vine tati acasa, il ia de mana il duce acolo unde a facut prostioara si incepe sa-i spuna ce a facut si ca l-am certat
, am pus-o am un turnator in casa
.
Vorbeste tot mai bine, intelegem aproape tot, daca nu intelegem(sau ne facem ca nu intelegem) nu renunta, insista pana obtine ce vrea, daca nu-l las sa faca ce vrea, urla ca din gura de sarpe,caz in care am inceput sa-l ignor, dupa cateva minute se opreste si isi cauta altceva de facut.
Apa bea din canuta pai cam de la 11 luni, dar numai din aceeasi canuta, daca am schimbat-o a fost jale nu a mai baut apa
, am incercat sa-i pun in ea lapte sau ceai,dar nu pune gura pe ea, asa ca am renuntat pt moment,apa mai bea si din pahar sau direct din sticla
...dar numai apa.
Noi nu am reusit sa ne spalam pe dinti, desi cochetam cu periuta din vara,o folosim dar numai de joaca, daca vreau sa-i pun pasta de dinti nu o mai vrea, asa ca o udam si ne jucam de-a spalatul....
cam atat despre noi....cra cra
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Melania, Andrei nu se omoara seara cu lapticul, dar sa stii ca mai ciuguleste din masa Alexandrei. Azi a mancat piureul ei. Este minunat Tudor, asa de scummp, si cand doarme si cand face nazdravanii.
Erina, doamne ajuta sa fie bine tatal tau, poate e bine sa vada si opinia celor din Italia. Tata se gandea mai degraba la Viena.
Daria cea frumoasa! Si Alexandrei ii place locul de joaca din Baneasa.
Cecilia, ai rabdare, e doar o faza, probabil va manca dupa o perioada de refuz. Nu cred ca ajuta sa insisti.
Gabitz, imi pare rau ca mai dureaza masajul fetei, important este insa sa fie bine. Inca 2 luni nu e o viata.
Spor la facut bagaje si distractie placuta baiatului.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
Alinush condoleante.
Gabitz, spor la facut bagaje si distractie placuta juniorului la munte, despre masaj asa cum a zis Roxana, nu e un capat de lume inca 2 luni,la primavara alergati pe afara si uiti, stiu ca e greu pt voi, dar o sa treceti si peste asta. 

Si_bv, nastere usoara.
Chiar asa Maria unde e ajutorul tau in cantonament....la iertat profu de mate ca face fotbal
?
Roxana, sunt constienta ca e doar o faza, am mai avut din astea, dar nu stiu ce sa-i mai gatesc...nu pot sa-i dau doar paste si orez mereu
...noroc ca a ramas fidel ciorbitei sau supitei.![]()
De cand l-ai tuns pe Bubu ma tot gandesc si eu sa prestez la Cristi un tuns, are un par mare si carliontat la spate, in fata se carlionteaza doar daca transpira sau e ud.....cred ca mai astept putin.
Luy, greyeras sunt amatoare de intalniri in parc daca se face mai cald, si acum daca nu ploua,noi iesim mereu afara daca nu ploua si stam o ora jumatate, in medie, asa ca voi spuneti cand si eu vin...ideea este sa ne nimerim la orele de somn... daca nu respectam programul de somn la pranz e cam greu pt mine...dar facem un compromis sa vedem fetele frumoase.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
valentina_22 spune:
greyeras, eu i-am dat lui Andrei Danonino si ananas incepand cu 7-8 luni. Iaurtelul ca desert sau completare la masa de dimineata daca eram pe afara, iar ananasul intre mese. Si acum papa cu aceasi placere fructul. Il prefera mai mult crud decat in compot.
Melania, Andrei accepta acum oul doar dres in ciorba sau in compozitia galustelor.
Ce dulce este Tudor, cred ca face nazbatii non stop. Adorabila fotografia cu Tudorica la somnic. Andrei are o vacuta mostenire de la sora-sa, o smotoceste toata ziua, iar la somn Andrei o are colega pe Fulguta, iar Alexandra pe Fifi.
Gabita, sanatate Elizei. Mult succes cu masajul.
papanash, am vazut si eu stirea referitaore la tichetele de cresa la relevizor. Mari nesimtiti astia de la conducere. La fel au procedat si cu formularul acela special E11(parca asa ii zice) si cine stie cate or mai fi si noi nu stim!
Betty, cand este Andrei racit ii mai dau si eu oscilo, 2 doua doze, una dimineata si una seara timp de 3 zile. Mult succes in continuare la bebita nr.2.
Erina, am vazut fotografiile Dariei. Ai o mandrete de fetita. Mi-au placut foarte mult fotografiile facute la un anume loc de joaca(voi unde ati fost?), iar poza de final completeaza sfarsitul unei zile pline. Mai doarme si acum in aceasti pozitie?![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
valentina_22 spune:
Cecilia, caracterizarea pe scurt a lui Cristi: destept, harnicut, jucaus,dulcic,frumusel si lista poate continua...
diwana, cum se mai simte Rares?
Eu ma retag acum, va urez vise frumoase. Maine dis-de-dimineata trebuie sa merg la Centrul National de Hematologie sa repet niste analize. Mai rau este ce trebuie sa-i intep si pe Alexandra si Andrei, cica sa vada daca nu-mi mostenesc afectiunea!
Pana maine va las sa va delectati cu pozicile promise despre noua mea freza
si culoare!
tuturor!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Cecilia, caracterizarea pe scurt a lui Cristi: destept, harnicut, jucaus,dulcic,frumusel si lista poate continua... diwana, cum se mai simte Rares? Eu ma retag acum, va urez vise frumoase. Maine dis-de-dimineata trebuie sa merg la Centrul National de Hematologie sa repet niste analize. Mai rau este ce trebuie sa-i intep si pe Alexandra si Andrei, cica sa vada daca nu-mi mostenesc afectiunea! ![]() Pana maine va las sa va delectati cu pozicile promise despre noua mea freza si culoare! tuturor!Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008 |
Iti sta bine asa, iti scoate ochii in evidenta
Roxana_G spune:
Cecilia, nu cred ca e o problema sa stea o vreme numai pe paste si orez. Cand am fost cu Alex in Turcia la un an jumate, nu voia sa manance mai nimic de acolo in afara de paste. Asa ca primea la toate mesele numai paste, mai putin la micul dejun unde papa cereale. Nu a fost nici o problema, cand ne-am intors am reintrodus incet felurile preferate. Daca in plus Cristi mananca si supa/ciorba, chiar nu cred ca sa fie vreo problema. Tare sunt curioasa ce va manca Andrei la munte, o sa primeasca ce o fi la restaurant si basta. Daca prefera greva foamei, nu are decat. Iar de tuns, cred ca poti sa il mai scurtezi, nu e musai sa il chelesti cum am facut noi cu Bubu. De fapt a fost un accident, voiam sa ii lasam putin mai lung parul, dar s-a foit si a intrat aparatul adanc in par si pana la urma a trebuit sa il nivelam.
Valentina, sunteti niste frumosi toti 3. Tie iti vine super noul look, adica si culoare si tunsoare.
Eu l-am pus pe Bubu la nani, a fost asa haios in seara asta. A scos matura si farasul si s-a apucat de curatenie in bucatarie. Chiar ca am ajutor de nadejde.
Eu ma retrag insa, desi atomica se joaca linistita la ea in camera. Am iar o ditamai migrena, nu stiu ce e cu migrenele astea de la o vreme.
Noapte buna si linistita!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi