Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)
Raspunsuri - Pagina 10
papanash spune:
Erina, n-am fost in auchan militari, eu zic de ala din titan.
E un fel de pret unic, sunt de fapt mai multe preturi, 6 Ron e cel mai ieftin, am mai luat la 9 roni cutiile alea de cadouri, foarte dichisite, mi-au mai placut cosulete si tavi. Nimicuri in fond, dar estetice ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
melaniatud spune:
Si noi papam Danonino de vreo 2 luni dar doar ca desert si nu zilnic, Tudor papa bine Tnuva simplu si iaurturi Humana sau Nestle.
Ananas nu am incercat.
Erina spune:
Clar e Daiso. Stiam e tenant in magazinele Real.
In Japonia majoritatea marfurilor sunt 100Yen.
Lucrurile japoneze chiar ieftine sunt tare frumoase. Si eu as mai cumpara cite ceva. Ai mare grija ca e inselator mersul la Daiso. Zici ca sunt ieftine, iei multe si sfirsesti prin a cheltui o suma frumusica. 
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
melaniatud spune:
Vroiam sa va intreb cum le dati copiilor outul?
Eu i-am dat lui Tudor si fiert in apa moale cu painica si putina sare....
Le mai dati fiert tare?
papanash spune:
sa nu va mai plangeti ca nu mananca zilnic copiii, azi in afara de lapte mult, vreo 6 masline, 2 linguri de supa si vreo 10 pufuleti, Andrei n-a vrut nimic.Dar are rezerve de ieri ![]()
Iaurt nu mai mananca de vreo 4 zile. Ou n-a mancat niciodata simplu sau in piure, doar ce-am dres la ciorba.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
gabitz78 spune:
seara buna si de la noi.am fost la control cu piciorusele...mai avem de lucrat cel putin 2 luni.
eu sunt in priza cu bagajul lui stefi pentru munte....parca ar pleca in himalaya!![]()
devylla - cum e la voi?tocmai am auzit la stiri ca au erupt 2 vulcani p-acolo...sau cam asa ceva....
va pup dulce.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
valentina_22 spune:
Alinus, condoleante, suntem alaturi de tine si de familia ta!
Tu ce mai faci, cum te mai simti? Ai grija de tine si de cei mici!
Danielle, m-am amuzat copios cand mi-am imaginat-o pe Ebonee lucrand la opererele de arta. Iar faza cu "prunicica" a fost delicioasa, imi inchipui fata ta cand ai vazut-o!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
papanash spune:
Gabitz, tot la stiri am auzit ca mamicile cu pitici de gradi, trebuia sa primeasca tichete de cresa de la angajator, in valoare de 3 milioane jumatate, dar care nici nu s-au tiparit vreodata, desi legea e data de 3 ani 
Unde pleaca baiatul ?
Maria, baiatul tau unde e in cantonament ?Te cred ca esti rupta,pai cu el mai aveai o mana de ajutor, daca-i plecat acum....
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
betty78 spune:
Adimercedes...pai sincera sa fiu am slabit cel mai mult de cand am inceput serviciul. Nu am tinut nici o cura, dar nu am mai mancat dulciuri si nici paine....uite asa s-au dus kg in plus in jos.
Bernix ii dau oscilococcinum asa: cand e balnavior cate 1/zi timp de 3 zile si apoi cate 1 saptamana de intretinere. Am inteles ca sunt doctori care dau cand sunt raciti bebicii cate 3-4buc/zi.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Alinush condoleante
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare