Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Erina, n-am fost in auchan militari, eu zic de ala din titan.
E un fel de pret unic, sunt de fapt mai multe preturi, 6 Ron e cel mai ieftin, am mai luat la 9 roni cutiile alea de cadouri, foarte dichisite, mi-au mai placut cosulete si tavi. Nimicuri in fond, dar estetice

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Si noi papam Danonino de vreo 2 luni dar doar ca desert si nu zilnic, Tudor papa bine Tnuva simplu si iaurturi Humana sau Nestle.
Ananas nu am incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Clar e Daiso. Stiam e tenant in magazinele Real.
In Japonia majoritatea marfurilor sunt 100Yen.
Lucrurile japoneze chiar ieftine sunt tare frumoase. Si eu as mai cumpara cite ceva. Ai mare grija ca e inselator mersul la Daiso. Zici ca sunt ieftine, iei multe si sfirsesti prin a cheltui o suma frumusica.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Vroiam sa va intreb cum le dati copiilor outul?

Eu i-am dat lui Tudor si fiert in apa moale cu painica si putina sare....
Le mai dati fiert tare?

Mergi la inceput

sa nu va mai plangeti ca nu mananca zilnic copiii, azi in afara de lapte mult, vreo 6 masline, 2 linguri de supa si vreo 10 pufuleti, Andrei n-a vrut nimic.Dar are rezerve de ieri
Iaurt nu mai mananca de vreo 4 zile. Ou n-a mancat niciodata simplu sau in piure, doar ce-am dres la ciorba.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna si de la noi.am fost la control cu piciorusele...mai avem de lucrat cel putin 2 luni.
eu sunt in priza cu bagajul lui stefi pentru munte....parca ar pleca in himalaya!
devylla - cum e la voi?tocmai am auzit la stiri ca au erupt 2 vulcani p-acolo...sau cam asa ceva....
va pup dulce.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Alinus, condoleante, suntem alaturi de tine si de familia ta!
Tu ce mai faci, cum te mai simti? Ai grija de tine si de cei mici!
Danielle, m-am amuzat copios cand mi-am imaginat-o pe Ebonee lucrand la opererele de arta. Iar faza cu "prunicica" a fost delicioasa, imi inchipui fata ta cand ai vazut-o!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Gabitz, tot la stiri am auzit ca mamicile cu pitici de gradi, trebuia sa primeasca tichete de cresa de la angajator, in valoare de 3 milioane jumatate, dar care nici nu s-au tiparit vreodata, desi legea e data de 3 ani
Unde pleaca baiatul ?

Maria, baiatul tau unde e in cantonament ?Te cred ca esti rupta,pai cu el mai aveai o mana de ajutor, daca-i plecat acum....

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Adimercedes...pai sincera sa fiu am slabit cel mai mult de cand am inceput serviciul. Nu am tinut nici o cura, dar nu am mai mancat dulciuri si nici paine....uite asa s-au dus kg in plus in jos.

Bernix ii dau oscilococcinum asa: cand e balnavior cate 1/zi timp de 3 zile si apoi cate 1 saptamana de intretinere. Am inteles ca sunt doctori care dau cand sunt raciti bebicii cate 3-4buc/zi.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Alinush condoleante

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput