Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)
Raspunsuri - Pagina 9
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Melania am mai auzit de cabana aceea, eu i-am propus sotului, urmatoarea iesire la munte sa fie Vatra Dornei,cam departe dar merita, eu am fost in mai multe ierni acolo cand eram la scoala generala(la concursuri de ski Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
In zona aia este f frumos si ai si pensiuni moderne dar in oras si pensiuni mai retrase...depinde ce vrei...peisajul este acelasi.Noi am mers f multi si am inchiriat pensiunea si a fost f frumos chiar daca nu au fost conditii deosebite de cazare-incalzirea era cu sobe dar nu ne-a lipsit nimic si am avut toata vila la dispozitie cu livinf si bucatarie...mai ales ca am fost cu copii mici si f mici ne-a trebuit bucatarie
melaniatud spune:
Cecilia de asemenea recomand Campulung Moldovenesc, Voronet si Durau sunt zone inca salbatice si neaglomerata dar pt voi este intr-adevar f departe, pt noi e mult mai bine. Eu sunt satula de Valea Prahovei pt ca mi-am petrecut pe acolo copilaria si vreau sa vizitez cat mai mult din comorile Moldovei....un paste la Manastirea Neamt sau Sihastria este ceva deosebit de ex...am experimentat asa ceva....
papanash spune:
Alinush, sincere condoleante !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Am plecat sa fac niste clatite si sushi. Sper sa vina tati mai devreme astazi ca eu nu pot minca de nici unele. |
Mah... de ce le mai faci daca tot nu poti manca? iti calesti vointa?
P.S. Vad ca s-a terminat concursul... ziceai ca ai o idee buna pentru raspuns.. Eh, ideea ta era chiar buna?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Mah... de ce le mai faci daca tot nu poti manca? iti calesti vointa? P.S. Vad ca s-a terminat concursul... ziceai ca ai o idee buna pentru raspuns.. Eh, ideea ta era chiar buna? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
I do it for love!!!
Nu, raspunsul meu era mai complicat decit cel corect.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
greyeras spune:
Alinush condoleante!
Am vazut pozici cu Daria in perindari, e tare gingasa asa tunsa
.
L-am vazut si pe Tudor in actiune si pe Ghighi cum a petrecut we si cu cata ardoare se desena pe picioare.![]()
Apropo vroiam sa va intreb daca ati dat Danonino si ananas piticilor? In we i-a dat mama si una si alta pentru prima oara si a mancat cu mare pofta.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
papanash spune:
Am vazut pozele super, Tudorel cel vesel si Daria cu oki de peruzea.
Erina, in ce loc de joaca-s facute pozele ?
Ai fost in magazinul ala japonez din auchan ? are si niste chestii dragute, mi-am luat niste cutii de cadouri si cutii organizatoare ( care-s si acum in debara) pt. cosmeticale si altele.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
greyeras spune:
Astazi a domit Adelina de la 14 la 17, nu-mi venea sa cred, foarte rar doarme asa de mult la pranz.
Erina spor la bucatarit, eu la clatite chiar nu as putea sa rezist, de fapt mi-ar fi tare greu sa tin o dieta pentru ca sunt o mare pofticioasa. Succes in cautarea unei case, da mult mai dati la chirie, mie una mi se pare foarte mult. Si sanatate tatalui tau, sper sa se rezolve cu bine.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Erina spune:
Sunt fericita! Daria a mincat cu pofta un pic de orez cu carne si legume! Inainte de masa cind i-am spus hai la papa si-a aranjat citeva bucati de mat si mi-a aratat ca vrea pe scun. Cind s-a saturat mi-a impins castronul si a zis serioasa nu da, nu da.
Greyeras i-am dat Danonino Driei acum citeva luni bune cind nu minca alt iaurt. Acum maminca Nutri Day, sau minca ca acum nu mai termina unul. Trebuie sa il schimb. Ananas proaspat a gustat si ea odata. N se omoara acum dupa fructe si compoturi...
Tu arati perfect, esti slaba si o frumoasa-mai frumoasa in realitate decit in poze.
Da, dam mult pentru ca e 3 camere, mobilat, etaj inferior plus zona excelenta. Ser sa gasim ceva sa ne mutam definitiv. As scapa de provizorat si chinul cu bagajele. Oicum vom fi prudenti, nu vrem sa ne indatoram mult.
Erina spune:
Papanash locul de joaca e in Baneasa Shopping City. Nu stiu ce magazin e in Auchan. Dupa ceea ce ai cumparat as zice ca vorbesti despre Daiso-100yen shop. Adica magazin cu pret unic. E in Auchan Militari?