Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)
Raspunsuri - Pagina 8
Erina spune:
Melania multumesc pentru mesaj. I-am facut si mincarica noua dar tot a refuzat-o. In dimineata acesta i-am dat cereale cu fructe si a mincat binisor. Stau linga ea si ma rog sa deschida gura. O sa incerc sa ii schimb si iaurtul, sa ii fac o ciorba de perioare ca stiu ac ii place, paste, sa vedem. ii mai raresc mesele si nu ii mai dau nici o gustare gen bicuiti.
Astazi s-a catarat si Daria pe la noptiere, s-a bagat in scaunul de baie (numai asa il foloseste, chiar si la baia in cadita plinge la inceput
de unde la PN aproape se dezbraca singura si se duce si asteapta la usa).
Imediat pun link la poze.
Pupicei lui Tudor

Mi-a placut descrierea de la Dorna Arini.
Papanash, super sofer e Andrei. Locul de joaca pare super! O sa il incercam si noi mai ales ca in Unirea este si un Sushi Station
.
Papanash, multumim pentru tratatie. Eu styau cumintica la dieta mea si mai stau si pe froum cind pot (calculatorul e departe de frigider).
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Gabriela77 spune:
Alinus, imi pare rau, groaznice momente! Grija mare si sanatate!
Erina, stiu cat e de frustrant cand nu mananca, am avut si noi perioade din astea si cu greu ma stapaneam...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
melaniatud spune:
Priviti ce face Tudor cat stau eu la calculator
http://good-times.webshots.com/photo/2981458520103026645cZtpBX
si aici la fel
http://good-times.webshots.com/photo/2286383230103026645vJwNOb
Este cuminte doar cand doarme
http://good-times.webshots.com/photo/2232496870103026645jJEkYU
Erina spune:
Papanash pe Soseauna Nordului apartametele noi sar de 350K.
Carpatina multumesc. Daria numara si filetul de la cercei. Am din aceia cu, cui. Asa a reusit sa ii scoata.
Emma
e teribila durerea de canini. Aseara a plimbat-o tati in brate de nu mai putea de dureri de spate. Lui Andrei i-au iesit?
Valentina
, ma bucur ca totul e bine la voi. Multumesc opentru incurajari.
Gabriela, noroc ca era tati acasa si am iesit din camera.
Iata link la pozele Darei. In josul paginii sunt cele de astzi. Doarme si acum ecxact ca in ultima poza.
Erina spune:
Melania noroc ca sunt specially designed sa fie atit de dragalasi
ca altfel ne-am pierde rabdarea multtt mai des.
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Papanash pe soseauna nordului apartametele noi sar de 350K. Carpatina multumesc. Daria numara si filetul de la cercei. am din aceia cu, cui. Asa a reusit sa ii scoata. Emma e teribila durerea de canini. ZAseara a plimbat- tati in barte de nu mai putae de dureri de spate. Lui Andrei i-au iesit?Valentina , ma bucur ca totul e bine la voi. Multumesc opentru incurajari.Gabriela, noroc ca era tati acasa si am iesit din camera. ![]() Iata link la pozele Darei. In josul paginii sunt cele de astzi. Doarme si acum ecxact ca in ultima poza. ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Poza cand doarme este superba
cecilia L spune:
Am vazut pozele lui Tudorica fara frica si frumoasa Daria.
Erina se vede ca Daria se simte bine la locurile de joaca
.......sa nu-l uit pe Ghighi vanatorul dee ratuste
care a profitat la maxim de locurile de joaca.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Melania am mai auzit de cabana aceea, eu i-am propus sotului, urmatoarea iesire la munte sa fie Vatra Dornei,cam departe dar merita, eu am fost in mai multe ierni acolo cand eram la scoala generala(la concursuri de ski
..eram tanara si nelinistita) si mi-a placut mult.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Ati tot vorbit de mancat, Cristi a inceput sa faca mofturi, nu vrea sa guste nimic nou, tb sa-i bag lingurita mai mult fortat ca sa-i simta gustul, apoi deschide singur gurita daca vrea. Refuza cartoful si legumele la felul 2, asa ca sunt in plop cu gatitul, ar manca numai orez cu carnita si legume, sau paste cu carnita .....dimineata e aceeasi problema, refuza fructele si branzica, ar papa crenvusti si mezeluri, ceea ce nu prea ma incanta sa-i dau, ii dau dar mai rar. Pu nu pune gura, nu mai papa nici paine prajita cu unt si cascaval....
uneori simt ca mor.
Pe cat ma laudam ca nu mai bea la 2-3 bibe, de 2 nopti a revenit la vechiul obicei......

revin
Cecilia si
poze noi
asa crestem
Erina spune:
Diwana, multumesc pentru incurajari.
Melania, cecilia
Cecilia, rabdare multa si tie.
Am plecat sa fac niste clatite si sushi. Sper sa vina tati mai devreme astazi ca eu nu pot minca de nici unele.