Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (264)
Raspunsuri - Pagina 7
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Alinusho, cum mai esti? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Mai bine. Multumesc de intrebare.

Bunicutza lui Teo s-a stins
lunea trecuta (26 ian) la pranz. Joi am condus-a pe ultimul drum. Au curs multe lacrimi, multa durere, insa in sinea noastra i-am multumiot lui DD ca i-a curmat suferinta. S-a stins dupa 2 ore de chin, constienta. Nu a apucat sa faca decat 4 morfine. Preotul ne-a spus ca s-a stins impacata cu gandul ca si-a vazut baiatul si familia realizata, si-a cunoscut nepotul, a aflat si vestea sosirii lui bb2 in toamna.
Acum abia ce am reusit sa ne mai linistim, e si sotul in concediu, gatim si facem curatenie, ne mai dragalim ca sa ne mai alinam.
Alina
7+ DPN 9.09.2009si
Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
alinus_25 spune:
Teo mereu o cauta pe bunicutza prin casa. Vede tabloul si il pupa. E cumva constient ca 'ceva' lipseste, mai ales ca a vazut-o in sicriu. S-a uitat siderat la ea, a zambit apoi a izbucnit intr-un plans strasnic. Probabil suparat... nu mai erau bratze intinse spre el si nici zambete si pupici oferiti cu dragoste. M-a terminat faza asta
Alina
7+ DPN 9.09.2009
si
Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
diwana spune:
Alinus, condoleante. Dumnezeu s-o odihneasca. Mi s-a pus un nod in gat si mi-au dat lacrimile 

. Aveti grija de voi. Un pupic imens 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Erina, sanatate multa tatalui tau. Sper sa-l convingeti pana la urma sa faca ce e mai bine pt. el, si implicit pt. cei care il iubesc.
Cecilia, se vede ca v-ati ditrat. Frumoasa locatie!
Papanash, super weekend
Cel mai mult mi-a placut soferul experimentat. Mama, ce bine conduce el cu o mana, si cum schimba vitezele
. M-a fermecat 
Valentina, ma bucur ca sunteti bine si ca ati rezolvat problemele 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Roxana_G spune:
Erina, sper sa fie interesant la targul imobiliar. Succes! Multa sanatate tatalui tau, sper sa fie ok. Si la Iasi sunt medici cardiologi renumiti, asa auzisem. Tata a umblat la multi, el are nevoie de by pass, nu numai pe inima ci si pe arterele principale, insa pana acum a fost ok asa si au decis sa nu il opereze cat timp situatia stagneaza. Dar traieste cu tone de medicamente.
Papanash, nu sunt prea scumpe apartamentele de la Herastrau? Mancarea nu o blenduiesc, dar nu mananca chiar bucatele, trebuie mai maruntita. Adica mananca si bucatele daca vrea, dar ca sa manance felul 2 orice ii dau eu am grija sa fie mai maruntit si nu prea tare.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
danielle02 spune:
alinush,multi multi
de la mine,stiu cat de greu va este,ma rog sa treaca repede supararea 
erina,insanatosire grabnica tatalui tau,sper sa il convingeti pana la urma cu operatie,va tin pumnii 
cecilia,saracu` catel ![]()
papanash,si Ebonee are talentul de a se desena peste tot,isi baga pixul sau carioca in san,se face varza
si in pampers,avea prunicica albastra intr-o zi ![]()
tuturor
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Roxana_G spune:
Papanash, mare distractie in weekend, vad ca se pricepe la orice Ghighi, de la desen la sofat. Ce tare era joculetul cu batut ratele!
Cecilia, deci sa stiu sa nu parchez in apropierea lui Cristi.
Alinus,
va imbratisez cu drag, condoleante!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
melaniatud spune:
Mandarinutza mercic mult pt reteta o sa fac si eu.
Rox asta imi doresc si eu sa manance Tudor un bivberon de lapte cu cereale sau biscuit inainte de somn dar mananca doar daca a luat masa de seara putin mai devreme altfel nu prea bea…il mai pacalesc cu lapte gata preparat cu banane si cereale Nestle Alete din Germania…iar fructe nu ii dau seara…pana acum nu se trezea decat pe la 4.30 cel mai devreme…
Adi din ce povestesti tu despre Lisa ca e energica ma gandesc ce am face noi daca s-ar intalni cu Tudor….oare s-ar alerga pana la epuizare?![]()
Erina- incearca sa nu acorzi importanta faptului ca Daria refuza mancarea si nu te necajii prea mult pt ca isi va reveni sau…iti spun din proprie experienta…incearca sa ii oferi ceva ce nu a mai mancat demult sau chiar ceva nou.Tudor face cam la 2 sapt asa si ii schimb putin meniul si chiar iaurturile sau biscuitii..ii ofer alte gusturi si asa ii revine pofta de mancare. Iar daca ti se pare prea cuminte lasa fata in pace poate asa e firea ei sau poate are o perioada…Tudor nu m-ar asculta niciodata de prima daca cand ii spun ceva…tb sa-l prind intr-o pasa buna pt ca de obicei face numai ce are chef si alearga, se catara, trage, rupe, arunca, tipa, iar alearga…..ai vrea asa ceva? Si el e receptiv, copiaza ce facem chiar si mimica fetei dar vreau tare mult sa stea pur si simplu 5 minute intr-un loc…Cat despre tatal tau multa bafta sa iasa bine.
Cecilia – f frumoase pozele..Cristi este un smecher, a crescut….Mie mi-a placut ce am vazut in poze…ma refer mai ales la peisaj…sunt pe gustul meu pt ca si mie imi place sa ies la munte in zone mai retrase si sa ma bucur de peisaj, zapada, brazi si muuuulta liniste.Uite de pilda acum 2 saptamani am petrecut un weekend la Dorna Arini la o pensiune in creierii muntilor, izolata, pe malul Bistritei…a fost ceva de vis si ne-am simtit excelent alaturi de alte 8 cupluri Ne-am bucurat de sanius, vin fiert, turte pe plita, bulz moldovenesc, foc in soba si lista poate continua
Yaia- Tudor al tau are un program de masa ideal….noi inca suntem dezordonati pt ca totul depinde de ora de somn de dupa amiaza…adoarme doar cand e epuizat total si daca se intampla mai tarziu masa de pranz o ia cand se trezeste si se decaleaza si cina si tot asa.Sunt si eu tentata sa-I dau carnita macar o seara sa vad cum reactioneaza desi mie seara imi place sa mananc ceva f usor
Papanash- Andrei e adorabil
Alinush – multa putere sa treceti peste acest moment si tu ai mare grija de copii
Erina spune:
Buna din nou!
multumesc pentru sustinere
. Inseamna mult pentru mine. ma afecteaza tare si indirect pe Daria.
Alinush imi pare rau. Condoleante
.
Roxana, si la tata e nevoie de by pass, mai are nevoie de un inel special (se pune cel mai aproape in Italia) si de inlocuirea stenturilor.
Multa sanatate si tatlui tau. Stiu ce inseamna medicatie pentru asa ceva,Plavix si Sortis plus altele care fac un total de milioane bune pe luna.
. Acum s-au mai scumpit si medicamentele cu 10%
!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)