Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui bernix
Of, betty, prin ce calvar mai treceti si voi! Sper ca procedurile pt bb2 sa dea roade si sa aveti la toamna inca un nazdravan!

Bernixule, e ce stii tu ca-si doreste Betty sau mai degraba o reflexie a propriilor dorinte?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Inca un copil nazdravan...
io, ca si Erina, vreau doua fetite.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

S-au intors haiducii mei de afara, asa ca gata cu forumul. Poate reusesc sa raspund diseara, DACA maimutica mea se culca mai devreme de 23:30. Daca nu, o sa raman doar cu cititul ca-n zilele din urma.

Pup U all!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

cine a vazut acvarium din Barcelona ? eu am ramas uimita, am stat ore in sir acolo, era facut o parte in ocean, imensitate, pisici de mare, rechini, toate in marime naturala.
Yaio, e o pasiune mare asta, cunosc si eu un medic care avea in cabinetul lui un acvariu, comanda pesti exotici din diverse tari, fiecare peste era ca o bijuterie, cel mai ieftin era 80 eur .
Bernix, ce-ai mai facut cu interviurile alea in lant, ca ieri citeam in presa niste chestii cam naspa despre compania cu pricina. Degetica ce mai face ?
Sim, am vazut pozele, Stefan e un frumos si parca nu era de-ajuns, e si foarte istet . Imi place tot ce citesc despre cresa aia, iar progresele lui Stef sunt foarte vizibile.
Teo, frumoase rezultate de revizie.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Bernix, acum am citit ce-ai scris. Da cum v-ati dat seama ca are piticA ceva si ati mers la analize ? Multa sanatate tuturor !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna

am vazut ca si Rebeka este cu nana , nana ! Al meu ar manca zilnic doua banane ! Nu stiu daca poate fi cumva supradoza de potasiu ! aveti idee?

Betty , of, sanatate multa !

papanash , ce monstru de canapea ai tu acolo? sezutul si spatarul sunt perne intregi sau din doua bucati? Sunt nesimtiti astia cu preturile , normal n-ar tb sa coste mult, ai intrebat la o firma de canapele?
Noi luna asta am platit 250 ron la 2 cam 3 pers , dar eu am inchis de tot caloriferele - le tin pe 1( am repartitoare ) si folosesc doar cele electrice ! am vazut la noi la 3 cam 2 pers 5 mil ?! N-au intrecut-o pe Diwana :)))

Erina , ti-am admirat rochia , dar cum spunea papanash , cred ca-i si mai frumoasa decat vad eu .
Am si eu masina de cusut , ruseasca , n-m mai folosit-o de mult, insa imi faceam si eu rochii ptr diferite ocazii ! o mostra de creatie
http://good-times.webshots.com/photo/2057646890104704476SnxGJC

Annisia , sunt sigura ca asta-i motivul pastrarii sotului tau . Sa zic eram precisa , sa nu zic :)) ( deocamdata nu te cunosc , nu prea ar tb sa-mi permit :))) )
Intrebare ( inca una :))) ) Dar ce ar avea daca ar semana cu tine?

Cecilia distractie placuta si vreme buna !

Legat de distractie , mi-au placut pozele lui Stefan de Sim-Stoian !
bine ca ati scapat cu geamul si nu a sarit vreun ciob pe puiutz , nici nu mai conteaza daca a sarit ceva in geam sau doar tensiunea l-a facut sa cedeze !
Se da extemporal ???? aoleu....

Mada28 , sanatate si voua!

Roxana , vreme de schiat sa ai !

am ramas la pag 12 . revin ca ma trage de mana sa dansam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ce fain ca papanashii vostrii beau cu paiul.Ai mei gemeni,nici gand.Rod la pai de zici ca e de mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:

Dani, ia sa lasam noi pestii in apa lor si zi-ne mai bine cand ar trebui sa nasti...sa te trecem la listutza...sa stii ca te-am urmarit la burticile de 2009, dar nu te-ai 'inregistrat' la ele si nu am aflat cand trebuie sa nasti!

Poze

daca bebe sta cuminte in burtica si nu face vreo "smecherie" ar trebui sa vina pe lume pe 9 august,asa au zis la eco.ca data ultimei menstruatii nu o stiu.
nu m-am mai "bagat" la alta odisee,nu am timp nici de scutecele,
am stat o saptamana internata ca sangeram (si acu sangerez) dar nu se stie de ce si cum
in fine,no-spa la greu si somn cat mai mult,atat pot face,

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:

Betty, off-off, mai-mai! Dar stiu ca ati tras ceva si inca nu ati scapat de tot. E cel ami rau cand sunt bolnavi....insanatosire grabnica lui Mario, sa nu mai sufere atata...si spor la bb2!

Mada de Constanta, multa sanatate si voua, la amandoi, sa va reveniti repede!
Si la fel si Sarei, ii urez insanatosire grabnica!

Sim, Stefan e un frumoas si un dulce, sa stii asta!

Adimercedes, s-a prins Lisa ca ati mutat apa pe noptiera ei...sau oricum era doar un pretext sa vina intre voi in pat?

Roxana, pai Alex a fost atat de cuminte ca sa primeasca 2 cadouri? Evident ca a fost...ce intrebare si la mine!

Carpatino, pai nu mai ai colegu'? Pai sa puna umaru' la treaba, cum sa ne priveze pe noi de mesajele tale? Zi-i sa-si bage mintile in cap si sa lucre mai mult, ca noi te vrem aici...dar numai de la munca, somnu' e sfant...da' vaz ca tot nu te-ai putut abtine si bantuiai pe aici tarziu in noapte (la mine ora 22 a ajuns sa fie tarziu, eu care inainte ma culcam si la 1...)

Poze

Yaia, nu stiu exact daca s-a prins sau nu. Dimineata stiu ca bea apa din cana ei. Si pe la 6-7 vine cu perna ei, jucaria favorita si suzeta la noi in pat.

Zilele astea au fost mai ciudate, cred ca de la caldura. Nu prea a mancat in timpul zilei cum trebuie, la pranz a preferat grisine, rosii & castraveti, fructe (struguri & afine), grisine si pe post de snack si seara ce mai manca. Tare greu e. E si ff cald si se enerveaza ca nu mergem in parc, dar arde soarele teribil, toate jucariile se incalzesc de la soare si ard! si urca temperatura de numa'. Sper sa se mai racoreasca. Musai ne punem aer conditionat, ca asa nu se mai poate!!!

Apropos, cum stati cu zapada si frigul???

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sim,l-am vazut pe frumosul stefan,e inalt sau mi se pare mie?

am pus si eu cateva poze cu mandreata mea,daca vreti sa o vedeti:
http://good-times.webshots.com/photo/2084826360101671646uYoZXs?vhost=good-times

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Danielle, ce mare si frumoasa este Ebonee

Adimercedes, in Bucuresti e vreme ploiaosa de cateva zile, iar tu ne faci in ciuda cu caldura.....de-abia astept sa vina si la noi.

Ceamica, canapeaua e direct proportionala cu sotul, numai ca nu prea are parte de ea de-un an incoace....
pai nu e mai scumpa incalzirea cu calorifere electrice ?

Ghighi- filme

Mergi la inceput