Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Yaio, e o pasiune mare asta |
Cum i-am spus si 'pasionatului', putea sa-si gaseasca si el un hobby mai putin constisitor. Norocul lui ca sunt eu sotia lui si nu alta, mai stransa la punga...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ceamica o mostra de creatie http://good-times.webshots.com/photo/2057646890104704476SnxGJC |
Ema, tu ar trebui sa-ti schimbi nickul in 'ceaMAImica'...cred ca o intreci si pe Betty! Cate kile ai?
Da' esti o frumoasa si o dulcica, asa slaba cum esti!
Poze
papanash spune:
gata, a adormit baiatul si ma duc sa-i fac mancare, sa vad ce improvizez azi.
Urmy, eu va zic daca si cum ies, asta-i jurnalul meu asa ca o sa scriu aici. Daca-ti plac, fac si pt. a ta.Inca n-am luat masina, zilele astea cred ca ma decid.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
Yaia spune:
| citat din mesajul lui AYUMI Ce fain ca papanashii vostrii beau cu paiul. Ai mei gemeni,nici gand.Rod la pai de zici ca e de mancare. |
Poate o fi, ce stim noi, astia mari!
Cum mai sunt gemenii? Ati trecut cu bine de viroza la stomac, sper!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danielle02 daca bebe sta cuminte in burtica si nu face vreo "smecherie" ar trebui sa vina pe lume pe 9 august,asa au zis la eco.ca data ultimei menstruatii nu o stiu. nu m-am mai "bagat" la alta odisee,nu am timp nici de scutecele, am stat o saptamana internata ca sangeram (si acu sangerez) dar nu se stie de ce si cum ![]() in fine,no-spa la greu si somn cat mai mult,atat pot face, |
Atunci te trec in listutza cu 9 august...dar tu sa nu-i lasi sa o scalde, aflati de unde e sangerarea. Si ai grija de tine si de samburel...ca Ebonee e deja mare, are grija singurica de ea (ai vrea tu!)

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, nu stiu exact daca s-a prins sau nu. Dimineata stiu ca bea apa din cana ei. Si pe la 6-7 vine cu perna ei, jucaria favorita si suzeta la noi in pat. Zilele astea au fost mai ciudate, cred ca de la caldura. Nu prea a mancat in timpul zilei cum trebuie, la pranz a preferat grisine, rosii & castraveti, fructe (struguri & afine), grisine si pe post de snack si seara ce mai manca. Tare greu e. E si ff cald si se enerveaza ca nu mergem in parc, dar arde soarele teribil, toate jucariile se incalzesc de la soare si ard! si urca temperatura de numa'. Sper sa se mai racoreasca. Musai ne punem aer conditionat, ca asa nu se mai poate!!! Apropos, cum stati cu zapada si frigul??? ![]() |
E clar, aveti si voi una bucata Shmecherutza pe cap! Auzi, fata vine si cu proviziile.
Un
mare pt. amandoua!Mai, ce as vrea si eu macar o saptamana de caldura...aici ninge in fiecare zi, de vreo saptamana incoace. Nicio sansa de caldura. Cica pe weekend avem din nou -14...si corpul meu inca e setat pe clima temperata si ar cam astepta primavara...care e la 3 luni distanta...
In plus, in vacanta de iarna mergem doar putin mai la sud, in Ungaria, la socrii...dar macar e departe si e peste 3 saptamani...yuhuu!==================================
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danielle02 am pus si eu cateva poze cu mandreata mea,daca vreti sa o vedeti: http://good-times.webshots.com/photo/2084826360101671646uYoZXs?vhost=good-times |
Vazut Zambilicea cea cuminte (in poze asa pare
Poze
danielle02 spune:
nu pot sa vad pozele din webshots,nu stiu de ce 
nici macar ale mele,imi apar pozele negre cand vreau sa le deschid sa le vad 
ma bucur ca va place zambilicea 
cuminte???!!!! doar in poze
saraca jodie,ma mir cumde ca mai are par pe ea :(
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Sabina spune:
Dani, e o dulceata Ebonee!
Poate nasti de ziua mea, in august(e pe 3) ar fi super misto:))
Yaia, veraboroda era cea mai slaba, parca vreo 42 de kile avea![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui Sabina Dani, e o dulceata Ebonee! Poate nasti de ziua mea, in august(e pe 3) ar fi super misto:)) Yaia, veraboroda era cea mai slaba, parca vreo 42 de kile avea Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
ar fi misto tare
am avut un vis cum ca am nascut cu cateva zile mai repede,asa ca...nu se stie niciodata
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)