Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)
Raspunsuri - Pagina 17
danielle02 spune:
eu am schimbat apa la pesti de 2 ori in juma de an,nici nu cred ca a fost asa de "des"
in schimb am spalat filtrul o data la 2 saptamani si apa e curata curata mereu,mai sunt un fel de picaturi ptr curatarea apei si nu mai ai treaba cu schimbatul,am si eu vreo 5 pestisori dar niciodata nu m-am chinuit cu ei sau am avut mult de munca,doar de le dat de mancare o data la o zi 2.nu mi-au murit sau mai stiu eu ce.
cand am fost in tara,soramea a fost tare grijulie cu mancarea lor si au murit saracii (2) de foame,apoi a fugit si mi-a cumparat 6 ![]()
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Si Mihnea bea de mult timp cu paiul! Ba chiar si Bubu a testat bautul cu paiul si i-a iesit de minune din prima! ![]() Iar de Erika japonica,ea bea din sept-oct cand au fost in Ro! |
Da, dar au avut cu totii un adult prin preajma care sa le dea recipientul cu apa si paiul...normal ca al meu nu stia daca nu i-am dat paiul...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danielle02 eu am schimbat apa la pesti de 2 ori in juma de an,nici nu cred ca a fost asa de "des" cand am fost in tara,soramea a fost tare grijulie cu mancarea lor si au murit saracii (2) de foame,apoi a fugit si mi-a cumparat 6 |
Daca nu le convine 'cazarea' de la tine, crezi ca se pot muta? Hmmm...nici macar plangere nu pot face bietii de ei...
Poze
papanash spune:
nici eu nu am avut batai de cap cu acvariu, fiindca avea filtru, incalzitor cu termostat, cascade (
) si niciodata nu a avut mazga de-aia verde, aveam plante si naturale si artificiale, aveam pietre ( cumparate ) nu nisip si era mereu acvariul curat. apa puneam doar in completare, schimbata cu totul nici nu-i recomandat, ca strici microclimatul . La mine s-a stricat incalzitorul ( dupa cativa ani) si n-am fost pe faza, apoi povestea o stiti ca v-am povestit la momentul ala ce s-a intamplat .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
Yaia spune:
Dani, ia sa lasam noi pestii in apa lor si zi-ne mai bine cand ar trebui sa nasti...sa te trecem la listutza...sa stii ca te-am urmarit la burticile de 2009, dar nu te-ai 'inregistrat' la ele si nu am aflat cand trebuie sa nasti!
Poze
bernix spune:
Mada, Gabriela, betty, sanatate multa puilor si voua!
Of, betty, prin ce calvar mai treceti si voi! Sper ca procedurile pt bb2 sa dea roade si sa aveti la toamna inca un nazdravan!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash nici eu nu am avut batai de cap cu acvariu, fiindca avea filtru, incalzitor cu termostat, cascade ( |
Nu se schimba toata apa, doar o anumita cantitate, in functie de ce tip de acvariu ai...aoleu, ma apucai sa vorbesc de pesti pe-aici...la noi sunt responsabilitatea exclusiva a 'pasionatului', in momentul in care nu mai are chef de avut grija de ei, vindem tot si plecam in concediu cu banii luati pe 'acvaristice'.
Sper sa nu ne citeasca din umbra, ca apoi ma bate la cap sa va dau instuctiuni cum sa aveti grija de pesti, sa nu-i chinuiti pe 'mititeii de ei'!
Poze
bernix spune:
NOi avem de plata can 340 Ron intretinerer pe dec, 3 camere, trei persoane. Pare cam de mijloc factura fata de ce ati povestit voi pe-aici.
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bernix Of, betty, prin ce calvar mai treceti si voi! Sper ca procedurile pt bb2 sa dea roade si sa aveti la toamna inca un nazdravan! |
Bernixule, e ce stii tu ca-si doreste Betty sau mai degraba o reflexie a propriilor dorinte?
Poze
bernix spune:
Cremvursti i-am dat si io Degeticai d-aia facuti de Selgroass, luni prima data in viata ei. A mancat pe nerasuflate aproape 2, de-a uimit pe toata lumea. Voi continua sa-i dau ca prea i-au placut, insa numai o data pe sapt pana spre 2 ani.