Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)
Raspunsuri - Pagina 16
gabitz78 spune:
rox - pai de ce sa n-am curaj?il las sa se distreze si el.
merge la predeal.roata olarului e de la dtoys.
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Diferenta dintre erotism si perversiune: - erotism este sa mangai femeia cu o pana; - perversiune este s-o mangai cu toata gaina ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
m-ai facut sa zambesc pe ziua de azi

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danielle02 spune:
roxana,e super ideea cu,cadoul Alexandrei,o sa ii placa tare ![]()
eu zic sa nu iti faci griji in privinta lui bubu ca nu face una sau alta,asa e si ebonee,fiecare copil cu ale lui,nu vb dar stie sa dea cu mopul
intelegi tu 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
papanash spune:
Rox, in bol n-ai cum sa pui instalatii ( lumina, incalzitor, aer ). Sunt niste acvarii in forme diverse ecipate cu absolut tot, nu=ti bati capul sa iei pe bucati.
http://www.acvariidevis.ro/magazine
http://www.acvarist.ro/
pestii scumpi sunt cei mai pretentiosi si mor cel mai repede. Eu am avut multi ani gupi, zebre, de-aia luminosi, xifo, nii in forma de stea,cam atata.
gupii sunt cei mai rezistenti, se inmultesc prin pui vii si se populeaza acvariu mereu cu pesti noi.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
Yaia spune:
La capitolul achizitii noi: Tudor bea acum cu paiul. De ce acum?
Duminica, fetita prietenilor nostri primea apa dintr-o sticla cu pai. Sotul meu: Uau, Iris stie sa bea cu paiul!
Se uita la mine: Sa-l invatam si noi pe Tudor.
Eu de colo: Am incercat, nu vrea! (Nu i-am spus ca incercasem acum muuult timp)
Alaltaieri ii gasesc in dulap sticla cu pricina, ii pun apa, i-o dau si ce sa vezi? Copilul bea bine-mersi apa cu paiul. Ieri i-am dat si o cutituta de suc pt. copii cu paiul si a baut singurel, iarasi.
Tare mandra am fost, dar copilul probabil stia asta de mult timp, doar ca nu avea obiectul cu pricina sa ne arate si noua...
Asa ca Rox, da-i doar ocazia lui Bubu sa te uimeasca!![]()
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Roxana, sper sa stii in ce te bagi cu acvariul...noi avem, e sotul pasionat, dar nu stii ce munca e acolo...daca mai dau si algele iama in acvariul tau...
Dupa ce s-a nascut Tudor, acvariul nostru era 'nou' si arata super bine, dar atat de mult de munca era, ca pana si 'pasionatul' s-a lasat pagubas si l-a schimbat, acum avem alt tip de pesti, alt decor, alta lumina...alta...alta...dar tot schimb de apa saptamanal, curatat, aspirat...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
bernix spune:
Rox, Yaia are dreptate. E munca multa cu acvariul, plus ca tyre sa fii atenta care pestoaice sunt gestante sa le muti in alt vas sa nasca daca vrei sa ai si pui vii sa nu-i manance pe toti ceilalti pesti.
este insa f frumos un acvariu cu pesti si cred ca si f interesabt pt copii.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
mihailescu teodora spune:
Si Mihnea bea de mult timp cu paiul!
Ba chiar si Bubu a testat bautul cu paiul si i-a iesit de minune din prima!
Iar de Erika japonica,ea bea din sept-oct cand au fost in Ro!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bernix spune:
Io si Bobo impartim o viroza de cateva zile (si nici macar nu ne-am tratat cu aspirina saracului). Pe ell-am rezolvat usor cu polidin, da ' io mai am de tras ceva. Deocamdata Ana pare sa ignore virusii.
Ea are o alta problema insa, o parazitoza intestinala. Dupa ce-am incercat vreo trei laboratoare din Buc. ca fata e suspecta de giardia si coproparazitologicul iese OK, am gasit unul care a depistat ceva in kk analizat, insa nu giardia ci oxiuri. Dr. la care am mers noi in ultima vrema, Denis Stanescu (nu mai e la Medicover, s0a mutat la Medlife Favorit
), zice sa repetam analiza ca ce descriu eu ca are copilul seamana f bine a giardia. Ducem din nou azi si maine la Biolumimedica, un lab. de langa Parcul Carol f OK ca pret si rapiditate( 100 Ron set complet analize scaun - coproparazitologic, coprocultura, antigen giatdia, coprocitograma, proba de digestie, ag. rotavirus - gata in 40 min.) si vedem ce-o iesi.
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Cam asta de la noi...