Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Neata.
Sim, uitasem ca nu ati facut vaccin, sper sa fie ok Stefan. Este un spray nazal, un fel de vaccin local, se numeste IRS19. Poti sa intrebi pediatra ce parere are de el.
Mada, multa sanatate ambilor. Cu pultaceea nu e de gluma, si voi ar trebui sa faceti un exudat, sa nu cumva sa nu fie doar virala.
Erina, chiar sper sa fie zapada. Cat despre Alex, ei chiar ii plac sporturile si i se potrivesc la temperamentul ei. Spre deosebire de mine. ![]()
Gabitz, pai nici nu ma asteptam sa faca fie-mea ceva singura, cu Roata olarului nici atat. Dar cred ca i-ar placea mult. Multam ca ne-ai zis de experienta voastra. Pe care o aveti? Cea de la DToys sau AlexToys?
Unde merge baiatul in tabara? Am auzit si la balet de multi copii care merg in tabara, la noi la gradi nu se face. Au facut exact inainte de Craciun si mi s-a parut nepotrivita perioada. Oricum nu stiu daca o lasam, tu cum ai curaj?
Ali, pai 7 e devreme, sa vezi ce energie tre sa am la 8 cand ma iau copiii de buna.
Pana pe la 11 asa o tin.
Pinacolada, pestisorii sunt ok, dar de unde ii iau? Am cautat pe net si nu e asa usor. Voiam sa iau din acelasi magazin tot ce trebuie, pestii, bolul, decorul, papa, plasa de schimbat, peria de curatat, etc. Plus instructiuni.
Yaia, cred ca a fost cuminte fata, ma rog, nu stiu daca musai pentru 2 cadouri, dar cum avem 2 petreceri e musai sa ii luam si 2 cadouri. ![]()
Teo, ce ai de bei atatea cafele?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Cine si de ce cauta lapte de capra?
Rox , mamica
mihailescu teodora spune:
Ralu,esti simpatica rau!Nu,nu mi-e rau,ca e de-ala slab cofeinizat
!
Despre Mihnutzu' nu mai noutati asa de importante![]()
Ieri am fost si noi sa ne vaccinam:IPV+HIB si am facut si revizia de 1 an 3 luni si 2 saptamani
:
-11.5 kile
-83 cm
-pc=50 cm
-pt=49 cm
La vaccin(intepatura in sine) nici macar o grimasa n-a facut,se juca cu un telefon cantator
Mergem cu 2 pic Vigantol in continuare!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
papanash spune:
eata si de la noi si o cafea buna, asa cum v-am obisnuit nes cu pepsi.
Rox, eu am luat acvariu echipat complet si pesti din magazinul specializat din carrefour.
Gabitz, pai si voi platiti asa, fara sa va interesati de ce-i factura umflata ? Eu am facut ieri reclamatie, nu platesc factura pana nu vin sa controleze/inlocuiasaca repartitoarele si factura. Sunt sigura ca-i umflata, am citit pe mai multe forumuri despre asta, sunt niste profitori.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
mihailescu teodora spune:
Uitasem sa raspund la subiectul cu intretinerea:noi nu depasim 170-180 Ron-2 camere(cca 60 mp) si 3 persoane!Repartitoarele nu le inchidem niciodata si temp e de cca 27C!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Pai nici nu mai e nevoie sa merg la control cu Bubu, nu am mai mers de la inceputul lui noiembrie. Am vazut si eu cam cum e comparativ cu Mihnea, mai adaug pe ici pe colo si gata revizia.
Eu sunt inconstienta, nu i-am mai dat Vigantolul de ceva timp, sper sa fie totul ok. Pur si simplu uit mereu sa ii dau.
Ieri ma apucase si grija ca nu face copilul ce fac altii pe aici, am zis ca bag program intensiv de stimulare. Eu mai putin, ca nu prea sunt acasa, si seara nu am sanse cat e sora-sa perturbatoare pe acolo. Dar ii fac program bonei si verific progresele.
Glumesc, m-am linistit intre timp, dar aseara nu stiu ce ma apucase. Oricum cochetez cu ideea unor programe pre-gradinita, dar ma mai gandesc.
Oricum noi ne pregatim pentru plecarea la munte saptamana viitoare, abia astept. Atunci o sa am ocazia sa stau mai mult cu copiii si sa ma ocup de ei, si oricum vin si parintii mei sa ma ajute cu ei. Tati se va distra numai in weekend.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Papanash, si eu ma gandeam la magazinul de la Carrefour, chiar azi ma duc. O sa merg in Baneasa, banuiesc ca tu ziceai de cel de la Orhideea. Oricum bol si altele gasisem, insa pestii nu.
Rox , mamica
bernix spune:
Rox, pesti si tot ce tebuie (bol, plante, mancare, pietre pt decor) gasesti la Hornbach, dar e in Berceni, langa mine.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
papanash spune:
Diferenta dintre erotism si perversiune:
- erotism este sa mangai femeia cu o pana;
- perversiune este s-o mangai cu toata gaina
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Rox, pesti si tot ce tebuie (bol, plante, mancare, pietre pt decor) gasesti la Hornbach, dar e in Berceni, langa mine. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
Nu e bai, pot da o raita.
Rox , mamica