Pepenasi de iulie-august 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Capri wow eu ma uitam la pozele cu Matei si ziceam uite-o pe Ilinca si uite-l mai jos si pe Matei fara sa-mi dau seama ca ai pus separat poze si cu Ilinca

Denisa efectul glow iti coloreaza numele; sa-l schimbi in alta culoare este gratuit dar daca il stergi de tot tre sa-l cumperi iar

Suzeta Daria nu o mai vrea;cat a fost racita imi dadea siropul de tuse afara si ca sa o pacalesc sa ia siropul ii dadeam un pic de sirop bagam suzi scoate suzi...baga sirop...baga suzi si cred ca i sa scarbit de ea ca nu o mai vrea

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Iriss vad ca te-ai socat de fixurile noastre. bucura-te ca tu n-ai pitici din astia. Acu... fiecare cu stolu lui de zburatoare. Imi amintesc ca ziceai ca te enerveaza cu vorbim toate la plural. Mie nu mi se pare asa deranjant. Si io vb asa si mi se pare chiar dragut. Ma simt ca si cum as trece cu Filip prin toate etapele.
Nici io n-am primit "musafiri" in vizita da mai bine sa stea acasa la ei Dr mi-a zis ca atata timp cat alaptez e in regula daca nu apar. Dar nici daca apar nu e de speriat.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helou,

Noi am avut o noapteeeee . Culcat pe la 12 jumate, trezit la 3 jumate, si apoi frasuit si plans pana la 7 jumate, din juma in juma de ora, sau mai des. Rastimp in care a papat de vreo 4 ori. Apoi a intrat intr-un somn adanc pana pe la 10 jumate . La pranz a dormit doo ore, de la 3 jumate la 5 jumate. La noapte sa vedem ce-o mai fi .

Fetele care mi-ati admirat "gemenii" , si filmuletzele cu Ilinca, multumim frunos de aprecieri !

Lori, eu nu am cm inca. Dar alaptez. Mananca si diversificat, dar alaptez destul si ziua si noaptea.

Sper ca Mickycris sa fie bine, ii trimit un gand bun si ii urez sanatate!

Xena, mai pune si tu un filmuletz cu Maria , pleaseee !

Narci, ne-o mai aratzi si tu pe fata ta frumoasa? Ca si de ea mi-e dor .

Bujo, chiar ma intrebam pe unde umbli .

Pica,
bine ai revenit !

Ce m-ati distrat cu umerasele, fetelor !

Trimit ca ma solicita copiii.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Kamyera dovlecel de supica,verde si lunguietz..oricum mersi mult..acum stiu cum sa-l fac si pe celalalt! Cu efectu ala mai astept sa mil bag pe celalalt ms

I-am fiert dovlecelul cu un morcov mic si o ramurica de patrunjel...si la mancat...nu prea era incantat ca la marul cu biscuite dar nici nu refuza...un mancacios rau de tot

Pup

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna!

Noi am fost azi la vaccin, a plaaanssss, si inainte si dupa...Oricum, acum doarme. Are 6,600 kg si 67 cm. Doctorita zice ca are cu 400 gr mai putin decat normal. Cica ar fi trebuit sa aiba 7 in cap, avand in vedere ca s-a nascut cu 3.000 si a iesit din spital cu 2.840. Totusi, a zis ca nu-i grav, pt. ca arata bine si nu am probleme cu ea. Asa ca a zis sa nu ma ingrijorez. A ascultat-o si la plamani, s-a uitat in gat, totul e ok! La gata mi-a zis ca ne vedem la un an!!

Noi chiar si dupa paracetamol, pus azi noapte la sfatul lui Vicky, tot ne-am trezit des: culcat la 21, trezit la 12, 5, 6, 7, 8 - asta a fost final...Nu stiu cum va fi la noapte...

Mie mi-a venit "mosul" la fix 5 luni de la nastere...Pe atunci si productia de lapte scazuse drastc.

In alta ordine de idei, eu va trebui in curand sa mai iau traduceri, sa reintregesc bugetul prin care si asa sufla vantul. Atunci sa vezi distractie!

Fug sa-i pregatesc papa, sa vad cand se trezeste... O seara placuta va doresc!

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

diarux da-mi mailul tau, pls
are 10 MB

oka azi am facut paine cu branza, bunuta, dar mie imi iese coaja cam tare, ai idee cum sa fac sa nu mai fie asa?

bujo ma tot gandesc ce o fi mai rau, sa deschis sifonierul si sa ma apuce groaza ca nu-s la dunga asezate lucrurile sau sa va citesc pe voi cu pluralul ... cu voi m-am obisnuit, sunteti dragute asa, cum empatizati cu puii vostri
piticul meu cel mai mare are mania curateniei (culmea, dezordinea nu ma deranjeaza, ba chiar sunt in stare sa fac imediat ca la balamuc), dar daca e praf sau sunt motocei de praf pe la colturi pe parchet si pe gresie, pana nu fac ma apuca nebunia si dau si cu spirt dupa
nu suport sa (mi-am luat masina de spala), nu prea ma omor nici cu calcatul (dar calc pt ca nu imi suport fam botita)
imi place sa fac mancaruri rapide
si nu mi se pare mare branza
in schimb daca vad pete de apa sau calcar pe robineti ii frec imediat, la fel si sanitarele trebuie sa luceasca mereu
faianta peste tot trebuie sa luceasca, daca imi sar stopi pe pereti sterg imediat
maica-mea imi zice "doamna scama"

nu-mi plac lucrurile patate drept pt care am in permanenta haine la vanish, mai ale barbitele lui Dav si bluzele lu' Yvo de casa

deci si eu am f multi pitici, dar astia cu sifonieru sa traiasca la voi

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ooooooo, dar m-ai inteles gresit draga Iriss. La mine in dulap nu sunt nici pe departe lucrurile puse la dunga. Eu sunt genu preocupat prea tare de facut scheme si liste de cum ar trebui sa arate dar nu mai apuc sa pun in aplicare din lipsa de timp. Cu umerasele e simpla treaba. Tre sa fie cu carligu spre perete ca sa le pot scoate usor. Iar daca nu sunt puse toate orientate asa evident ca nu pot scoate mai multe deodata.
Din cate descrii tu acolo, are mi-e teama ca esti mai maniaca cu curatenia decat mine, Doamna Scama

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Vad ca Terapia prin paine are adepti noi

pai, painea are coaja tare cind o scoti din cuptor, pana acu' doar painea de shabat e pufoasa de cind o scoti din cuptor. So is doua posibilitati:
1. Ai tinut painea prea mult - 70% sanse;
2. Trebuia sa ii pui un prosop dupa ce ai scos-o ca sa o mai inmoi putin.

iti recomand painea de shabat, si aluatul e mai prietenos si iese la sigur, creste frumos frumos.

Acu' in legatura cu cit manaca un poc mic (bebelus), azi am vizitat dr si mi-a spus sa pun frana la 250g, asta pt Kamelya parca a carei mandra e fruntasha cu 300g.

Ce ati mai dat bun de halit la cupii?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Capri, da mai, e plina de personalitate fiica-mea

Bujo, am vazut si eu episodul ala cu piureul pe Discovery

Iriss, merci de info cu canalele lacrimale , sa stii ca retinusem si cand zisesei data trecuta

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

painea are coaja moale daca pui un prosop umed pe ea cand o scoti din cuptor, sau o stropesti f putin cu apa deasupra si o acoperi. eu asa fac!

ooka, noi papam cam urmatoarele:
legume: morcov, patrunjel, telina, conopida, cartof dulce, sfecla, pastarnac (asta am impresia ca nu ii place si nu i-am mai dat). fac tot felul de combinatii din cate 2-3 legume, in fiecare zi diferit ca sa nu se plictiseasca. o singura data i-am pus un piculet de ulei de masline si parca a fost ok.

fructe: mere, pere, gutuie, mandarina, banana. uneori ii dau si cu branzica. si acestea uneori i le dau combinate, alteori - individual.
i-am dat sa linga o bucatica de ananas si i-a palcut dar parca ma tem sa-i dau mai mult ca ala e foarte acid. aaaa , am incercat aseara mango, era sa mor de ras ce reactie a avut, parca a curentat-o, s-a zguduit toata, am lasat-o un pic si am revenit si a facut la fel....oricum nu l-a scuipat,la inghitit dar asa curentata

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput